משחק נחמד (לקחתי אותו מפורום אי אר) וזה כדי להעיר קצת את הפורום!! מישהו יביא תאור לסצנה שהייתה בתוכנית והאחרים יצטרכו או לספר מתי זה קרה ובאיזה הקשר או האם זה בכלל לא קרה. אני מתחילה, בקי יצאה עם בחור איטלקי וכמעט התחתנה איתו היה? לא היה? או עיוות?
איך אני יכולה לימצוא אתר באוסטרליה או לא משנה באיזה ארץ של בנות מקלאוד ויהיא שם קטעים מהסידרה ???? (השמח מאוד עם תענו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד) וכול הכבוד לכם שלמרות שהסידרה ניגמרה ממשיכים ליתכתב פההההה
ובקשר לשאלה- יש איזה אתר, את בטח מכירה אותו שיש שם קטעי וידאו בייחוד ראיונות עם שחקנים ואני זוכרת שיש איזה קטע ממש קצר כשטס רק הגיעה לחווה אבל זהו... לודעת אם יש שם עוד דברים.. סורי.. הוספתי לך קישור
יש שם גם כול מיני קליפים ותמונות אז הייתי מאוד שמחה כי חיפשתי במשך הרבה זמן את האטר הזה ......... ועם את רוצה זה מיספר האי סי קיו שלי (אני ישמח ליתכתב איתך)254690550
אלכס מפוצץ גזע עקשן שקלייר ניסתה לגרור עם הטרקטור ולא הצליחה, המינון של הפצצה יצא יותר מידיי ובסופו של דבר אחרי הפיצוץ קלייר ואלכס נשפכים מצחוק. היה? אם כן באיזה הקשר ובאיזו עונה?. לא היה? עיוות?