משחק

נועה167

New member
משחק../images/Emo103.gif

משחק נחמד (לקחתי אותו מפורום אי אר) וזה כדי להעיר קצת את הפורום!! מישהו יביא תאור לסצנה שהייתה בתוכנית והאחרים יצטרכו או לספר מתי זה קרה ובאיזה הקשר או האם זה בכלל לא קרה. אני מתחילה, בקי יצאה עם בחור איטלקי וכמעט התחתנה איתו היה? לא היה? או עיוות?

שאלה........

איך אני יכולה לימצוא אתר באוסטרליה או לא משנה באיזה ארץ של בנות מקלאוד ויהיא שם קטעים מהסידרה ???? (השמח מאוד עם תענו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד) וכול הכבוד לכם שלמרות שהסידרה ניגמרה ממשיכים ליתכתב פההההה

נועה167

New member
משתדלים...

ובקשר לשאלה- יש איזה אתר, את בטח מכירה אותו שיש שם קטעי וידאו בייחוד ראיונות עם שחקנים ואני זוכרת שיש איזה קטע ממש קצר כשטס רק הגיעה לחווה אבל זהו... לודעת אם יש שם עוד דברים.. סורי.. הוספתי לך קישור

ועוד שאלה קטנה

סורי אבל איך מגיעים לקטע של כל הקליפים האלה???כי האנגלית שלי על הפנים ואני לא מצליחה לימצוא את זה

נועל'הההה ../images/Emo15.gif

תודה רבה על הכול ותודה רבה שיבאת לי את הקישור הזה עם יש משהוא שאני יכולה לעשות בישבילך אז בכיף נשמה ותודה על הכול

נועה167

New member
חחח

בבקשההה :) לא חשבתי שזה מה שאת מחפשת בכלל כי יש שם בעיקר ראיונות שם השחקים... אבל שיהיה :)

עם את רוצה !!!!!

יש שם גם כול מיני קליפים ותמונות אז הייתי מאוד שמחה כי חיפשתי במשך הרבה זמן את האטר הזה ......... ועם את רוצה זה מיספר האי סי קיו שלי (אני ישמח ליתכתב איתך)254690550

Nira22

New member
אוקיי, אני...

אלכס מפוצץ גזע עקשן שקלייר ניסתה לגרור עם הטרקטור ולא הצליחה, המינון של הפצצה יצא יותר מידיי ובסופו של דבר אחרי הפיצוץ קלייר ואלכס נשפכים מצחוק. היה? אם כן באיזה הקשר ובאיזו עונה?. לא היה? עיוות?

היה

היה בעונה הראשונה או השנייה אני חושבת עכשיו אני שואלת סטיבי מפוצצת סכר ואלכס מתעצבן היה/ לא היה/ עיוות באיזו עונה

עיוות קל ../images/Emo187.gif

בעונה הרביעית
סטיבי עזרה לטס לפוצץ את הסכר וניק הוא זה שתעצבן קשות! ושאלתי : טס וקיין שוחים בעירום וסטיבי מקנאה קנאת מוות היה /לא היה / עיוות

נועה167

New member
היה..

בעונה הרביעית, טס חשבה שזה ניק ז"א היא הייתה קצת מחורפנת חח היא דימיינה שזה ניק. אממ ג'ודי כמעט שרפה את הבית של ניק היה? לא היה? עיוות?

Nira22

New member
עיוות

איינסלי האובססיבית כמעט שרפה את הבית של ניק. בעונה הרביעית (באחד הפרקים האחרונים ששודרו אצלנו). טס מציעה לניק נישואין בעזרת הפרות. היה, לא היה, עיוות?

נועה167

New member
עיוות

ניק הוא זה שהציע לה עם הפרות (קטע ענק :) בקי נפרדה מבריק ולכן הוא עזב לעבוד במקום אחר

../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif

הוא מת בכלל .
והיא בכלל חיפשה אותו בטירוף.. אוחחח הם היו כאלה שווים
אממ המלים האחרונות של קלייר היו " תשמרי על בום" והיא אמרה אותן לטס

yaelelele

New member
היה... (קטע עצוב...) ../images/Emo7.gif

אכן , קלייר אמרה לטס "תשמרי על בום" ואז הטנדר נפל... טס הצטלמה בעירום... נכון? לא נכון? עיוות?

למעלה