משחק

Nira22

New member
אממ

לא הצטלמה בעירום, אך מה שכן הצטלמה באמבטיה עם שרלוט (עונה רביעית). הרכב של טס נתקע בבוץ, ניק נחלץ לעזרתה והם הלכו מלחמת בוץ. היה, לא היה, עיוות?

עיוות

טס ואלכס הלכו מלחמת בוץ השאלה: לבית של ניק מגיע תינוק שאמו טוענת שזהו בנו וקלייר מטפלת בו כל הלילה

נועה167

New member
עיוות

זה היה לאלכס, הגיע תינוק והיה כתוב שזה שלו וטס טיפלה בו. ג'ודי בקי וטס מרמות בתחרות כדי לעזור לקלייר לנצח.

sibonishani

New member
היה

היה בעונה השלישית, בתחרות בה הן רוקנו לה את ערימת החציר והיא ניצחה את כל הגברים. קלייר גידלה חווה אורגנית ביחד עם ניק היה / לא היה/ עיוות?

נועה167

New member
עיוות

טס גידלה חווה אורגנית עם ניק ג'ודי התנשקה עם קרייג כשהיא הייתה מאורסת לאלברטו

Nira22

New member
לא היה

הארי, דייב , קיין ולוק משתתפים בערב בנות ועושים מופע חשפנות... היה, לא היה, עיוות?

עיוות

היה מופע חשפנות אבל הארי לוק וקיין לא היו בו
היו בו טובים אחרים ... ג'ודי עושה מופע חשפנות לניק באופן פרטי

את טעית

בעונה הראשונה או השנייה כשאביה של גודי חוזר היא מגלה שהוא הציע למג לבוא אך מג לא רצתה (אחרי יום ההולדת ה18 של גודי)

Nira22

New member
עיוות קל

ג'ודי התכוונה להתפשט בפני ניק אך לא היתה מסוגלת בסוף...(עונה 3) סנדרה ניסתה לשחד את מג כדי שתצביע עבורה. היה, לא היה, עיוות?

נועה167

New member
היה

כמובן שסנדרה לא אמרה את זה במפורש אבל היא נתנה לה צ'ק לקנות ת'אדמה כדי שיבנו בית וביקשה תמורה.. מג בגדה בטרי בהתחלה כשהם יצאו.

שירB

New member
נראה לי לא היה

טס עזבה את החווה ופתחה בית קפה היה? לא היה? עיוות?

היה

היא פתחה בית קפה עם חברים שלה בעיר וחזרה כשנודע לה שקלייר בהריון קלייר וניק מתנשקים וניק חושב שהיא היא האשה שלו היה או לא היה?

נועה167

New member
עיוות

זאת הייתה קייט שהטרידו אותה ודייב הציל אותה... חמוד :) בקודם נראה לי טעית לא? טוב שיהיה סטיבי ואלכס פותחים בית ספר לרודיאו

עיוותתתת

אלכס וסטיבי פתחו בית ספר לרודיאו למרות שהתלמידים לא כל כך האבו את סטיבי(היא באמת הייתה קצת מרגיזה אבל ישתפרה בסוף) ו..... קלייר עסתה לגו'די פן ביום החתונה עם מגעץ ??? היה או לא היה ?

moria007

New member
היה!!!!!

וזה היה מאוד מצחיק!!!! קלייר נפלה מסוס ושברה את היד!

נועה167

New member
אממ לא נכון

נראה לי לפחות :/ היא נפלה בתחרות סוסים הזאת שפיטר גם היה שם וזה עשה לה משו ברגל. בקי נאנסה ע"י אחד מתושבי המקום

למעלה