אופסס.. סורי
M Misty Cat New member 30/11/05 #27 Shup up and play במקרה הקשבתי לשיר לפני קצת זמן ופיזמתי לי אותו, אבל זה מאוד לא פייר כי זה לא שיר ידוע בכלל. רק הופיעו איתו כמה פעמים ובמקרה היה לי אותו. Throttle the ignition
Shup up and play במקרה הקשבתי לשיר לפני קצת זמן ופיזמתי לי אותו, אבל זה מאוד לא פייר כי זה לא שיר ידוע בכלל. רק הופיעו איתו כמה פעמים ובמקרה היה לי אותו. Throttle the ignition
G GUILTY New member 30/11/05 #29 אוי אוהבת אותך כל הכבוד../images/Emo13.gif Hang 'Em High זה שלך השורה שליMade things harder at best
ק קרניjack New member 30/11/05 #30 Early Sunsets Over Monroeville Pick up the phone, fucker ובתמונה זאת חברה שלו שמצלמת? תסתכלי על היד.... כאילו להנציח בכוח את אהבתם? וד"א מאיפה היא?
Early Sunsets Over Monroeville Pick up the phone, fucker ובתמונה זאת חברה שלו שמצלמת? תסתכלי על היד.... כאילו להנציח בכוח את אהבתם? וד"א מאיפה היא?
G GUILTY New member 30/11/05 #31 Bury Me In Black lay still like the dead כן רואים שהיא צילמה. היא מהפורום הרישמי מהגלריה שלו
D Dooritos New member 30/11/05 #32 זה רק אני או שכמעט ואתם לא שמים שירים מThree Cheers For Sweet Revenge?
M MyMystery New member 1/12/05 #37 יאאא אני יודעת our lady of sorrows ice cold hands rip into your he
L Love Bem New member 1/12/05 #38 אני יודעת../images/Emo27.gif Skylines And Turnstiles Lyrics נכון?אבל אני לא בטוחה! קיצר (זה ממש קשה!) זה מהפזמון אז היתחשבתי And if you hold on And need me to stay
אני יודעת../images/Emo27.gif Skylines And Turnstiles Lyrics נכון?אבל אני לא בטוחה! קיצר (זה ממש קשה!) זה מהפזמון אז היתחשבתי And if you hold on And need me to stay
L Love Bem New member 1/12/05 #40 יאפ...ואני יודעת שוב ניראה לי? Demolition Lovers Lyric נמנמנמ... They gave us two shots to the back of the head
יאפ...ואני יודעת שוב ניראה לי? Demolition Lovers Lyric נמנמנמ... They gave us two shots to the back of the head