משחק

יערולה13

New member
משחק../images/Emo152.gif

משחק מגניב שהעתקי מהפורום של אבריל
קוראים לו: ~תופיםתופים~ משחק ניפוץ החלומות
איך משחקים?: אתם אומרים חלום שלכם ואז מישהו צריך לנפץ לכם אותו למשל: אני:"אני רוצה ללכת להופעה של ביט 69" יובל:"זה יקרה רק כשהחברים שלך יסכימו לבוא איתך וגם זה רק יקרה אם תאיימי עליהם" הבנתם? יופי
[הדוגמא לא אמיתית.] אזז בהצלחה
חלום: אני רוצה לפגוש את ביט 69.

just gaya

New member
חלומך התגשם אבל...

פגשת אותם לאיזה דקה והם היו צריכים ללכת לג'ירףXD חלומי הוא בגדים חינם מריבולבר:p

orel4400

New member
חלומך יתגשם אבל..

שתגיעיי הביתה תראי הרבה כתמים. חלומי הוא להיות עם מישהו השנה בסילבסטר

helush716

New member
חלומך התגשם אבל...

תגלי שהוא לא מנשק טוב...
חלומי הוא שיפיקו לסדרה את הסיפור שכתבתי

חלומך יתגשם אבל...

זה יהיה הומלס זקן ומסכן שפשוט רוצה מקום לישון בו :( אני נבלה כזאתי :p החלום שלי זה להתקבל למדעים ושיהיו שם בנים חמודים כאלה P:

black rock star

New member
חלומך יתגשם אבל..../images/Emo103.gif

לחצי יהיה הרפס והשאר יהיו הומואים חושקי בנים
החלום שלי זה לטוס לאנגליה

ליעתע

New member
חלומך יתגשם

אבל יוציאו חוק חדש שמחייב לסגור את כל החנויות השוות שמוכרות במחירים נורמליים ולא תקני כלום! *מוות* הלוואי שהמורה לספרות תמות

black rock star

New member
חלומך יתגשם אבל../images/Emo103.gif

המורה תחזור בתור זומבי ספרות מרושע מוחעחעחעחעח 32$*#@$)#@ הלוואי ומחר לא יהיה בי"ס ^^

dweck2k

New member
חלומך יתגשם אבל

הוא יהפוך לרובוט ענק ויאכל את כל הבית שלך, יפרק אותך ויצא להשתלט על העולם. הלוואי והייתה לי טירה על צוק שמשקיף לים.

חלומך יתגשם אבל..

יהיה צונאמי והבית ייהרס. הלוואי והיה לי אוריאו מצופה שוקולד לבן3>

S p r i n g B

New member
חלומך התגשם אבל

אז תגלי שבפג התוקף והעוגיות לא ראויות יותר למאכל. הלוואי שיהיו לי את כל הדיסקים המקוריים שאני רוצה :)

ליעתע

New member
חלומך יתגשם אבל

באמצע סקס פרוע תפילי את המעמד של הדיסקים וכולם ישברו וישרטו.. אהא! הלוואי שתיהיה לי חולצה נורמלית ללילה!

just gaya

New member
חלומך התגשם אבל..

דר באה וגזרה לך את החולצה!!!!!מוחעחעחעחע הלוואי וירשו לי לצבוע שוב את השיער לבלונד!!

dweck2k

New member
חלומך יתגשם

אבל מי החמצן יאכלו לך את הבשר ויפרקו לך את העור מהמקום, יזלגו למוח שלך ותהיי טיפשה כמו פריס הילטון! הלוואי והיה לי עוף מוכן לאכול.

יערולה13

New member
XDDDDDDDDDD חלומך יתגשם אבל...

אתה תהפוך לצימחוני!
[הוו אני שנונה
] הלוואי שהיה לי את הג'ינס שאני מפנטזת עליו שעולה 1,000 שקל

חלומך יתגשם אבל...

תגלי שהוא מזוייףXD הלוואי ו........הייתי נוסעת עכשיו לירושלים[לפגוש את הבנאדם הכי מושימושלם
]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לסוף העולם [=ירושליים] את

נוסעת אבל לנהריה לפגוש את מיכלי ולהביא לה עוגיות- זה לאאאאאאאא

למעלה