נו,אמרתי עכשיו^_^
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/12/07 #20 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חלומך התגשם אבל.... דרי באה להביא לי את העוגיות שהיא הכינה וגנבה לך את הג'ינס בדרך ולא ראית אותו יותר לעולם יותר הלוואי ואני אוכל את העוגיות שדרי הכינה *_____________*
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חלומך התגשם אבל.... דרי באה להביא לי את העוגיות שהיא הכינה וגנבה לך את הג'ינס בדרך ולא ראית אותו יותר לעולם יותר הלוואי ואני אוכל את העוגיות שדרי הכינה *_____________*
כ כפית קסמים New member 28/12/07 #23 ../images/Emo6.gif כפרות../images/Emo23.gif[דו מי.../images/Emo99.gif]
י יערולה13 New member 28/12/07 #25 חלומן היתגשם אבל.... כשהיא תגיע ישאר רק פירורים כי היא תגמור את כולם בדרך הלוואי והעוגיות שלי כבר היו מוכנות
חלומן היתגשם אבל.... כשהיא תגיע ישאר רק פירורים כי היא תגמור את כולם בדרך הלוואי והעוגיות שלי כבר היו מוכנות
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/12/07 #27 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חלומך (כמעט) התגשם, כי את חיכית וחיכית שהן יהיו מוכנות ובלי לשים לב נרדמת והן נשרפו! OO: [מותר לי לעשות את זה? -לא נורא. ] הלוואי ויהיה היום וודקה*______*
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חלומך (כמעט) התגשם, כי את חיכית וחיכית שהן יהיו מוכנות ובלי לשים לב נרדמת והן נשרפו! OO: [מותר לי לעשות את זה? -לא נורא. ] הלוואי ויהיה היום וודקה*______*
י יערולה13 New member 28/12/07 #28 חלומך יתגשם אבל... אבל כשתגיעי כל הוודקה כבר תיגמר הלוואי שלא יהיה לי משעמם
B black rock star New member 28/12/07 #29 חלומך יתגשם אבל..../images/Emo103.gif זה יהיה בדיוק ל-2 שניות ואז שוב תשתעממי למוות! הלוואי ואופקה תבוא אליי היום
חלומך יתגשם אבל..../images/Emo103.gif זה יהיה בדיוק ל-2 שניות ואז שוב תשתעממי למוות! הלוואי ואופקה תבוא אליי היום
O oFka7 New member 28/12/07 #30 חלוך יתגשם אבל../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif אני אהפוך לזומבי ב12:00 ואוכל אותך מוחעחעחעחעחעע XD הלוואי שהייתי הולכת לנוי היום ;;
חלוך יתגשם אבל../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif אני אהפוך לזומבי ב12:00 ואוכל אותך מוחעחעחעחעחעע XD הלוואי שהייתי הולכת לנוי היום ;;
D dweck2k New member 28/12/07 #31 חלומך התגשם אבל! נוי ואת נחטפות על ידי השטן ואת צריכה לבחור בין החיים שלך לחיים שלה! מה זה יהיה - מוחאחאחאחאחאחאחאחא! הלוואי והיה לי ספר טוב לקרוא.
חלומך התגשם אבל! נוי ואת נחטפות על ידי השטן ואת צריכה לבחור בין החיים שלך לחיים שלה! מה זה יהיה - מוחאחאחאחאחאחאחאחא! הלוואי והיה לי ספר טוב לקרוא.
כ כפית קסמים New member 28/12/07 #32 חלומך יתגשם אבל... כשבדיוק תקבל אותו תניח אותו על הגז והוא יישרף. הלוואי והייתי בת"א עם תמירD::::
B black rock star New member 29/12/07 #35 חלומך ייתגשם אבל..../images/Emo103.gif פושע נמלט יחטוף אותך לסמטה חשוכה ויגנוב ממך את כל כספך וישאיר אותך לבד ברחוב מפחיד [צולע ]
חלומך ייתגשם אבל..../images/Emo103.gif פושע נמלט יחטוף אותך לסמטה חשוכה ויגנוב ממך את כל כספך וישאיר אותך לבד ברחוב מפחיד [צולע ]
B black rock star New member 29/12/07 #36 אוה, שכחתי להגיד מה אני רוצה../images/Emo103.gif הלוואי שאיתמר היה הופך לזומבי זומבים הם קואלים
J just gaya New member 29/12/07 #37 חלומך התגשם אבל... מישהו בא ועשה עלייך כישוף וחזרת להיות בן אדם...חהחהחהחה הלוואי והיתי עכשיו בארמסטרדם
חלומך התגשם אבל... מישהו בא ועשה עלייך כישוף וחזרת להיות בן אדם...חהחהחהחה הלוואי והיתי עכשיו בארמסטרדם
A animal bar New member 29/12/07 #38 חלומת התגשם אבל.. ../images/Emo211.gif הגעת לאמסטרדם וסמים וזונות תקפו אותך. הלוואי והייתי עכשיו בת 23.
חלומת התגשם אבל.. ../images/Emo211.gif הגעת לאמסטרדם וסמים וזונות תקפו אותך. הלוואי והייתי עכשיו בת 23.
B black rock star New member 29/12/07 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif היא תשליך אותי לשטן ותציל את עצמה ותגנוב לי את כל הדברים של ג'ק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif היא תשליך אותי לשטן ותציל את עצמה ותגנוב לי את כל הדברים של ג'ק