משחק

victoria777

New member
טוב..

ביצ'-אמנדה מטומטמת-קאסי חכמה ( אם זה קיים אצל דוגמניות)-לא יודעת שקרנית-לא יודעת כנה-אווה נחמדה-ניקול שוויצרית-קלי חנפנית-לא יודעת

OhBaby

New member
כדי שגם אני אענה

ביצ'- אווה, אמנדה
מטומטמת -ג'ולי
חכמה- יה יה
שקרנית -אמנדה
כנה-ג'ולי,אווה
נחמדה- קלי, טוקרה, קאסי
שוויצרית- אמנדה, קלי
חנפנית- קלי

purple rain2

New member
אחלה משחק../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

ביצ'
אווה מטומטמת
אמנדה חכמה (אם זה קיים אצל דוגמניות)
יה יה שקרנית
אולי אמנדה כנה
אווה נחמדה
קאסי, נראית לא מזיקה כזו
וטוקורה ויה יה שוויצרית
אמנדה חנפנית
אן

אווריט ../images/Emo26.gif

ביצ' - אמנדה..
מטומטמת - נורל..
חכמה ( אם זה קיים אצל דוגמניות) - ניקול נראית לי דיי משכילה..
שקרנית - אמדנה..
כנה - אני לא חושבת שאפשר כבר ללמוד את זה עליהן..
נחמדה - טוקרה, יה-יה
שוויצרית - אמדנה..
חנפנית - אן..

עונה.....

ביצ'- ג'ניפר מטומטמת- קריסטי! חכמה ( אם זה קיים אצל דוגמניות)- אמנדה
שקרנית- אווה כנה- אמנדה
נחמדה-אמנדה
שוויצרית- קלי.. מי עוד יכולה להיות?! חח.. חנפנית- טוקורה.. שמתי לב לאיזה פעם שהיא התחנפה..

OhBaby

New member
לא כולם, אני והילית כתבנו

שגם אווה ביצ'. למה לעשות הכללות??
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

OhBaby

New member
אבל אני נתתי לאמנדה

רק 50% ביצ'יות, לא 100%. זה גם משהו, לא?! ואפשר להגיד שאמנדה מטומ*** ( לא רציתי שתיקח את זה אישית) אם היא מגלה לכולם שקאסי בולמית( היא לא יודעת שזה יפגע לה במוניטין.חחחחח)

niranat

New member
../images/Emo103.gif ממ לדעתי ../images/Emo27.gif

ביצ': אמנדה
מטומטמת: מממ רובן שם לא גאונות אבל קאסי, בגלל הבולימיה. דווקא הקטע של החשפנות לא מפריע לי, כל עבודה מכבדת את בעליה וזאת עבודה שעושים בה הרבה כסף עם קצת מאמץ, אז למה לא?
חכמה: ניקול? לא יודעת, היא סתם לא הבליטה טמטום.
שקרנית: אמנדה
כנה: קאסי
נחמדה: נורל, היא פשוט מותק!
שוויצרית: א-מ-נ-ד-ה, מאז הבלונד היא פשוט מתלהבת מעצמה בצורה לא נורמלית
חנפנית: אמנדה הזונה העיוורת הזאת שמשתמשת במחלה שלה כדי לקבל רחמים.. אמן תתעוורי, תתחרשי, תתאלמי ויקצצו את בהונות רגלייך יא זונה, למי אכפת!?

niranat

New member
עדשות - לא, קרחת - למה לא?

שונאת שונאת שונאתתתת אותה

OhBaby

New member
למה לא עדשות?הכי טוב שיקחו ממנה

את הדבר היחיד שיש לה- ה ע י נ י י ם

הלו הלו הלו!! תשתקו ומהרר בנות!!

מה זה כל הקללות האלו?!?! מה היא עשתה לכן?!?! לא רוצה להעליב או משהו.. אבל ייקח לכן הרבה זמן להגיע לרמה של שלמות כמו של אמנדה! ולא משנה כמה תקללו או תעליבו לא תגיעו למה שהיא
הכל מקנאה! תגידו שלא אבל אני יודע טוב מאוד! אני מבקש בבקשה אל תקללו אותה!!! היא לא עשתה לכן שום דבר! תודה :)

ודבר נוסף... בפעם הבאה..

אני לא יהיה כל כך עדין איתכן!! זאת הייתה אזהרה!! הייתי עדין איתכן כי ידעתי שאתן לא יודעות עדיין מה אני עושה למי שמקלל אותה..!! אז בפעם הבאה תחשבו פעמיים ותדברו עלייה!! הבנתן?!?!!?!!?!!?#?! חוצפניות קנאיות!!! למה הקנאה גורמת..אי יאייי... בחיים לא תהיו כמוה!! הבנתן?!?! הפנמתן?!?! יופי..

niranat

New member
אתה פשוט דפוק

אין מילה אחרת לתאר אותך! עלית לי על כל העצבים!!! זכותנו לשנוא אותה, זכותך לאהוב אותה, פה נגמר הסיפור!!! נמאס לי מהוויכוח הזה ונמאס לי ממך אתה פשוט מעצבן!!! תקלוט שאנחנו לא אוהבים אותה ותתמודד עם זה!!!

אני קולט! אני ביקשתי כמה פעמים

לא לקלל אותה!! מה הבעיה פה?! את יכולה להגיד עלייה מה שבא לך! אבל רק לא לקלל!! כמו- זונה וכל השאר!! יופי?! אחלה!

niranat

New member
לא

הבקשות שלך ממש לא מעניינות, ואם בא לי לקלל אותה אני אקלל אותה ואני אקרא לה איך שבא לי

למעלה