זכוכית -כי הפלסטיק תמיד נמעכות[האמ, והם גם מזהמות את הסביבה וכאלה]- הנוער העובד או הצופים?
N noam273 New member 20/8/06 #21 זכוכית -כי הפלסטיק תמיד נמעכות[האמ, והם גם מזהמות את הסביבה וכאלה]- הנוער העובד או הצופים?
M mmmbam New member 20/8/06 #22 זכוכית. כי פלסטיק זה מזהם. וזה גם נמעך בשיניים. וזה נתקע לי פעם בריבועים המממממ........ :S שאלת מליון הדולר: לשמוע מוזיקה או ליצור מוזיקה?
זכוכית. כי פלסטיק זה מזהם. וזה גם נמעך בשיניים. וזה נתקע לי פעם בריבועים המממממ........ :S שאלת מליון הדולר: לשמוע מוזיקה או ליצור מוזיקה?
מ מטאפורית New member 20/8/06 #24 ../images/Emo29.gifמינור. מפינק פלויד- גילמור או בארט? (סיד לנצח. )
M mmmbam New member 20/8/06 #25 גילמור. אני שואלת שוב את שאלת מיליון הדולר, כי משום מה ענו לי ולא לנועם על השאלה של נועם [ ]. לשמוע מוזיקה או ליצור מוזיקה?
גילמור. אני שואלת שוב את שאלת מיליון הדולר, כי משום מה ענו לי ולא לנועם על השאלה של נועם [ ]. לשמוע מוזיקה או ליצור מוזיקה?
H hagarshtar New member 20/8/06 #27 גלעד,ברור../images/Emo118.gif קרוקס כן\לא? [בעעעע שונאת את הנעליים האלה]
J james blunt rules New member 20/8/06 #28 לאאא... זה נעליים של מגדלי אפרוחים חעחעחע.. מייקל ג'קסון,נמשך מינית לגני ילדים כן או לא?
M mmmbam New member 21/8/06 #29 גלעד../images/Emo47.gif בנאי אהוד או בנאי אורנה? [אני גונבת את שיטת השאלות הנחמדה של אור ]
I inbal287 New member 21/8/06 #33 ../images/Emo6.gif, השאלה הנצחית../images/Emo3.gif... חברים. קפה או שוקו?
I imry100 New member 21/8/06 #35 מצטער... אני לא אובייקטיבי פה, אני שוקואוליסט אבל שוקו חלב- רגיל או וניל?
J james blunt rules New member 21/8/06 #39 כלבים!! ווליום תל אביב? (גמר כוכב נולד/אביב גפן/עברי לידר) אני מזה שם/ אני מזהה לא שם ????????????????????????
כלבים!! ווליום תל אביב? (גמר כוכב נולד/אביב גפן/עברי לידר) אני מזה שם/ אני מזהה לא שם ????????????????????????
I imry100 New member 21/8/06 #40 התשובה ברורה! אני רוצה אבל לא יכול!@ הפרסומת של סמוז הכי טובה בעולם- מטומטמת לגמרי!@#
M mmmbam New member 21/8/06 #34 אביב כוכב נולד - "שיורידו כבר, נמאס!" או "אני רוצה עוווווווווווווד!!!!!!!" ?
O orguy New member 21/8/06 #37 שיורידו כבר נמאס! לתת לפלסטינים את הגולן או את אבי דיכטר? פוליטי משהו... אבל אני אוהב את זה......