:) ובתוך כל זה אני קצת משתגע..
י יפית פית פית New member 17/1/07 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "בגיל שלה בגיל 20 היא מלאה קמטים ונדפק לה כבר המוח" ואיי רצחתןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "בגיל שלה בגיל 20 היא מלאה קמטים ונדפק לה כבר המוח" ואיי רצחתןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T TiShLeR Michal New member 17/1/07 #47 אני לא מאמינה!! וואי, ראיתי את התמונה, נקרעתי מצחוק, קראתי את התשובה של יפית וכמעט השתנתי במקום. שיחקתן אותה ממש!! אאוץ'.
אני לא מאמינה!! וואי, ראיתי את התמונה, נקרעתי מצחוק, קראתי את התשובה של יפית וכמעט השתנתי במקום. שיחקתן אותה ממש!! אאוץ'.
ל לIמדת לעIף New member 17/1/07 #52 ../images/Emo6.gif וואי, באמת גזרנו.... [יום שישי אנחנו אצלך. מצלמים ]
D Dug E New member 17/1/07 #55 חזקקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S S h A b i T New member 18/1/07 #116 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif תפסיקו להשפיל אותה כבר!!