משחק! TOP 5 לא האמנתם אבל...

KISHKOSHA

New member
משחק! TOP 5 לא האמנתם אבל...

OK הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים משחק!! קוראים למשחק TOP 5 לא האמנתם אבל... זהו משחק שאני המצאתי!!!!!! אוקי, כל אחד רושם 5 דברים (ומשם השם TOP 5... חכם לא?) שיהיו מפתיעים עליו ונכונים!. אז הנה הTOP 5 שלי!
התחלתי להעריץ את התאומות רק בגלל שרציתי להוכיח לחברה שלי שאני מעריצה אותן יותר ממנה (דפוק הא?)
קיבלתי 100 בצרפתית בתעודה ! OMG !
המאכל האהוב עלי זה אורז!
אני מתה מתה מתה על ER (במיוחד על נוח ווילי) וחברים ואף פעילה בפורום שלהם בתפוז
יש לי אובססיה לנעלים, אני יכולה לבזבז את כל הכסף שלי על נעליים. שרשרו תגובות!

אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

אני מתה\שרופה\מאוהבת באבריל לאבין
אפילו השגתי במיוחד את הדיסק שלה מניו-יורק
אני חולה שופינג
רק תנו לי כסף וקניון
החייה האהובה עליי זה חתולים וכל החדר שלי מלא בתמונות חתולים, ובנוסף יש לי גם חתולה אמיתית
הערוץ האהוב עליי הוא ערוץ 3 (לא אמרתי תוכניות ספציפיות כי אני אוהבת את כל התוכניות חוץ מטרה נוסטרה, ימי חייניו וצעירים חסרי מנוח...)- ואפילו בכיתי שנוגע לי שדוקטור גרין (ER) מת....
אני אוהבת דמויות מצוירות (חחח....): Hello Kitty, Power Puff Girls, ופוקה...

Alexis14

New member
אוקיי....

אני מממממממש אוהבת את אלקסיס בלדל (המממ...) ואני חושבת שהיא הבנאדם הכי יפה בעולם (כשמרי קייט ואשלי במקום שני, כמובן... lol)
כשראיתי בהתחלה צער גידול בנות לא ידעתי שאת מישל משחקות תאומות, וכשאח שלי אמר לי שכן, כל פעם ניסיתי להסתכל על השמות שלהן והכתוביות המעפניות הסתירו לי...
מאז שאני זוכרת את עצמי אני קשורה למחשבים, ובגלל שמסיבות לא ברורות כשהתחלתי להשתמש במחשב העכבר שלנו היה בצד של יד שמאל (למרות שאף אחד אצלנו במשפחה לא שמאלי), אז התרגלתי להשתמש במחשב ביד שמאל למרות שאני ימנית, וזה יוצר מצב ממש מעצבן- אני לא יכולה לכתוב בכתב יד/לצייר באמצעות העכבר! ועוד משהו- לפני איזה שבוע מצאתי תמונה שלי ושל ידיד שלי ליד המחשה מגיל 5 בערך...
נולדתי ב1.4 (שזה יום השקר וגם התאיך של אביעד מהפורום, אם הוא עדיין בו...), ו14 זה מספר המזל שלי (הממממ מכה שנית...). ולפני כמה שנים, אז בדיוק ביומולדת 10 שלי התחילה העונה החדשה בערוץ 3, וגם של גיא פינס- והם עברו לשעה 10:45, שההתחלות של המספרים זה 1 ו4, והיו עוד מלא צירופי מקרים מוזריםפ כאלה, נגיד זה היה נראה לי ביום רביעי ודברים שקשורים ל4 ו1...
אוקיי, אחרון... אין לי... כי הרחבתי בטירוף בכל השאר... אה אוקיי, גם אני אוהבת חברים, בנות גילמור, אי.אר, משמרת שלישית וכל אלה, ופרקים שבכיתי בהם: הפרק שהיה אתמול בלילה של אי.אר, שריס שבר את האצבעות, ושהייתה את האישה עם הפיגור שכלי שאח שלה מת, והיא אמרה כזה ´אני אוהבת את הבית שלי... לא רוצה בית חדש...´ וכשאמרו לה שאחיה מת, וכשלקחו את הילד הזה מאבא שלו ובמשמרת שלישית, שהיו ארבעה, נראה לי, תיכוניסטים שהמכונית שלהם התהפכה או משהו והדמויות פגשו את הרוחות שלהם (לא זוכרת בדיוק את הסיפור ראיתי את זה מזמן..) וד"א- היה שם שיר ממש יפה, בסוף, נראה לי קוראים לו give me, אז אם למישו יש אותו שיביא לי בבקשה... אוקיי אז זהו... הרחבתי בטירוף.....

AM16

New member
../images/Emo106.gifירוק עולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יעקובו איגביני 3 - אולימפיאקוס פיראוס 0
ולנגה, כפי שאת רואה אני עדיין פה

gntk

New member
שיוש......

וכל מעריצי אבריל לאבין להיכנס לקישור פליז...

אני!

טוב, אז החמישה דברים עליי הם: אני אוספת בובות פרווה ויש לי המון! אני פגשתי את קמילה ופליפה אני קיבלתי מעולה (100) בהיסטוריה! הפרט הכי מוזר: אני מתה על מרק עם ירקות! לא כל מרק אלא מרק עם גזר, תפו"א, ועוד... אני יכולה להקיא עם אני מרחיה יותר מידי חמאת בוטנים (אני מתה על במבה אבל עם אני אוכלת יותר משתי שקיות יש לי בחילה) וזהו! נ.ב משחק מגניב...

גם אני רוצה אבל אין לי ממש

אני אוהבת את מרי-קייט ואשלי
אני אוהבת לשחק אם חברות
רכבתי שנה וחצי על סוסים ואני אוהבת לירכוב על סוסים בימיחד בשדה
אני אוהבת לשחק כדורסל פעם הייתי בחוג וגדורגל אבל כדורסל יותר
אין לי עוד אחד טוב בעצם יש לי אני בכיתה ז´ אבל אני צריכה ליהיות בכיתה ח´ ופעם היה אוסף נרות כמו מרי-קייט ואני גם רושמת ביד שמאל ואף אחד מהמישפחה שלי לא רושם ביד שמאל כמו מרי-קייט ואני גם אוהבת יותר את מרי-קיט

חמש עלי

1. פגשתי את קמילה ופליפה הם נורא חמודים למרות שלו לדעתי יותר יפה ובנחה יותר כוסון אבל הם חמודים באופי 2. ידעתי שהתאומות הן תאומות רק שהגיעה טובות השתיים לארץ ולפני זה התוכנית האהובה עלי הייתה צער גידול בנות והדמות האהובה מישל לפני שידעתי שמישל אלו תאומות 3. התופרת של סבתא שלי היא אימא של סופי צדקה רונה מלחיי האהבה והכרתי את סופי מזמן לפני שהתחיל לחיי האהבה 4. אני אהבתי ואוהבת יותר את מרי-קייט כאילו אשלי יותר יפה וזה אבל מרי-קייט יותר חמודה ומגניבה 5. פעם גם חשבתי שזה אולסון ברוב טפשותי אבל אחרי כמה ימים ראיתי שזה אולסן

RoNi ThE QuEeN

New member
לשרון המתוקה12 ו-5 פרטים עלי

פגשת את קמילה ופליפה?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!
אז... הנה הפרטים עלי-
יש לי ילדה בכיתה שגדולה ממני בשעה
נולדתי שנה ו-3 ימים אחרי נדיה די צ´לו (מריה-נדיה מקטנטנות)
משהו מוזר שקשור לאנשים שאני מעריצה- בזמן שהכי הכי הערצתי את נטליה אוריירו, אז , דווקא אז ראיתי באינטרנט תמונות שלה היא חושפת יותר מידי. עכשיו, אני ממש ממש ממש מעריצה את קמילה בורדונובה, ומי שרואה המורדים יודע כמה היא חשפה שם!!! אני רק מקווה שהתאומות לא יעשו כלום...
הלכתי להופעה של נטליה אוריירו
אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת לישון

היחידה1

New member
על התאומות:כולם להיכנס!!

אז אני יודעת שזה לא קשור אבל: אני לא מבינה מה כול-כך מיוחד בתאומות בסדר הם מפורסמות אבל לדעתי אין מה להיתלהב מהם,הם בסך הכול בני אדם ואתם יודעים משהוא הם חיות מהכסף שאתם מבזבזים על אתרים,עיתונים שלהם ועל הסרטים שלהם הם לא עשו משהוא מיוחד בחיים שלהם {המצאות} והיופי שלהם יופי פשוט והמזל שלהם זה שהם נלדו במקום הנכון ובזמן הנכון אני לא אומרת את זה מקנאה אני פשוט רוצה להבין מה מיוחד בהם תסבירו לי בבקשה!!!

יופי של משחק../images/Emo45.gif

הנה 5 עליי:
אני ממש בררנית באוכל- כל דבר לא מוכר שמביאים לי לאכול אני מריחה 7 פעמים ואני מסוגלת לא לאכול אותו רק בגלל איך שהוא נראה או מריח...
כל פעם שאני רואה את הסרט "מלך האריות" אני בוכה בקטע שמופסה מת
לפעמים אני אפילו מעבירה את הקטע כדי לא לבכות...
אני ממש סטרילית
אני לא שותה מפה לפה, אני לא אוכלת מפיות של אנשים אחרים וכו´ וזה דיי מתנגש עם הצופים כי שם כולם שותים ואוכלים מהפה של כולם
אני מסוגלת לראות את אותו הסרט (במיוחד של התאומות) 100 פעמים לפחות וזה לא יימאס עליי
אני שונאת את האתר בונו
אני פשוט שונאת אותם
זה חרא אתר
בניתי שם את האתר הראשון שלי על התאומות (לפני שלמדתי HTML) והשקעתי בו את כולי במשך שנה שלמה והם פשוט מחקו לי אותו בהינף עכבר בגלל שלא נרשמתי למועדון אחשלו הארור
וזהו.... המשחק ממש שווה

מריה12

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התחלתי להעריץ את התאומות בגלל שהכנתי אתר הקדשה לחברה שלי, אז ניכנסתי לפורום פה בישביל לחפש תמונות בישביל האתר המוקדש לה, ואז ניסחפתי והתחלתי לאט לאט להעריץ אותן. (אתם יכולים לבקר באתר שהקדשתית לה: http://city.boom.co.il/smaginmaria) כיום אני בונה אתר אחר על התאומות אולסן בלבד (אתם מומנים לבקר גם שם שהכתובת היא: http://city.boom.co.il/olsen_site)
הילדה שהקדשתי לה אתר, שאז היא היתה החברה הכי טובה שלי, כיום היא אחת הילדות שאני הכי שונאת.
הצלחתי להחזיק מערכת יחסים עם חבר שלי לשעבר למשך יותר מחצי שנה (בראבו לי)
מאז כיתה ג´ לא קיבלתי 100 במבחן, קיבלתי יותר מ-100 בגלל בונוסים, אבל 100 מדויק לא, אבל קיבלתי 99, 98 ומספרים קרובים.
אני בכיתה ז´ אבל אני אמורה להיות בכיתה ח´. דרך אגב, משחק יפה לאללה ורעיון מקורי

einat16

New member
אני...

1. אני אוהבת לאכול גרבר! 2. אני מיתעמלת כבר 7 שנים! 3.אם כבר דברתם על ציונים אני שונאת שפות וקבלתי 65 באנגלית וזה הרס לי את כל הממוצא... 4.אני מעריצה את התאומות מגיל 13 (עכשיו אני בת 16) 5. לפני שנתיים היה לי שיער קצוץ ואנשים שלא הכירו אותי חשבו שאני בן...

באטרקאפ

New member
אני..

אני אוהבת מאוד מאוד מאוד כדורגל ואוהבת בכל ליבי את מכבי חיפה... ואני אפילו משחקת כדורגל בקבוצה (למרות שעכשיו המועדון נסגר אז אני לא משחקת זמנית)
מאז שהייתי קטנה אהבתי את צער גידול בנות... הייתי רואה את זה באיזה ערוץ באנגלית... והייתי מכריחה את אימא שלי לראות את זה איתי... ולא הבנתי כלום אז כל פעם שהקהל צחק (ששומעים ברקע) אז גם אני צחקתי כאילו אני מבינה (הייתי בת ארבע או משהו כזה)
אני כל יום נמצאת בפורום אבל אני לרוב קוראת ולא מגיבה...
אממממ.... אני נוסעת בסוף החודש הבא לקפריסין ליום אחד ... למשחק של מכבי חיפה...
אמממ... אין לי כבר מה לכתוב.... אהה... אני בת יחידה!!

mk a o

New member
גם אני!

1. לקח לי חצי שנה לקלוט שאת מישל משחקות תאומות... 2. לקח לי 2 לקלוט ששם המשפחה של התאומות זה אולסן ולא אולסון (כשהתחלתי להעריץ אותן הייתי בת 7... ולא ידעתי לקרוא אנגלית...) 3. לקח לי 3 שנים להבין באיזה תאריך נולדו התאומות... 4. במשך חודשיים הצלחתי לאסוף מעל ל-3000 תמונות (שונות) של התאומות... 5. התקבלתי למתמטיקה מוגבר בתיכון שלי (שזה מתמטיקה רק לילדים שהם ממש ממש טובים במתמטיקה) למרות שקיבלתי 55 במבחן קבלה...

mk a o

New member
גם אני!

1. לקח לי חצי שנה לקלוט שאת מישל משחקות תאומות... 2. לקח לי 2 לקלוט ששם המשפחה של התאומות זה אולסן ולא אולסון (כשהתחלתי להעריץ אותן הייתי בת 7... ולא ידעתי לקרוא אנגלית...) 3. לקח לי 3 שנים להבין באיזה תאריך נולדו התאומות... 4. במשך חודשיים הצלחתי לאסוף מעל ל-3000 תמונות (שונות) של התאומות... 5. התקבלתי למתמטיקה מוגבר בתיכון שלי (שזה מתמטיקה רק לילדים שהם ממש ממש טובים במתמטיקה) למרות שקיבלתי 55 במבחן קבלה... נ.ב אני יודעת שאתם בטח חושבים שאני ממש סתומה לפי העובדות שכתבתי... אבל אני לא ממש סטומה....

mk a o

New member
מצטערת על הפעמיים ... המחשב שלי

נתקע... נ.ב. מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע הזה עם כל הסיפורים בסוף כל הודעה?????

M ar y K at e

New member
חתימה ../images/Emo15.gif

אני
היום בחמש אני מתחילה לרכב בחווה חדשה(אימלה)
אני נורא עקשנית לפעמים, אני לא נותנת לאף אחד להגיד לי מה לעשות ואני עושה הרבה פעמים מה שבראש שלי.
אני מכורה לאינרנט+למחשב שלי. מאז שלמדתי מה עושה מה, אני על המחשב(משתלטת)
היו לי עד עכשיו לפחות 5 כנוי בתפוז, ורק ל4 מהם אני זוכרת את הסיסמא
אני אוהבת את דין מ
, אני רואה את
(נגמר :,-() ונני(גם נגמר :,-() וזהו. נגה, למה את לא בפורום

למעלה