משחק! TOP 5 לא האמנתם אבל...

Alexis14

New member
את מדברת עליי? כי אם כן- סתם אין לי

כח לכתוב הודעות כי אני ממש מעוצבנות בגלל כמה דברים, שאחד מהם קשור לפורום. מוטי- קיבלת את המסר שלי?

גם אני גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או.קיי אז ככה:
אני התחלתי להעריץ את התאומות כשהייתי קטנה אבל זה ממש התחיל להשפיע עלי כשהייתי צריכה לעשות על סלבריטי עבודה לית הספר.
אני יכולה לבלוע שוקולד בכמויות ואוכל בכמויות בלי לעלות במשקל. זה קורה לי מאז שהייתי תינוקת. יום אחד פשוט החלטתי שאני לא אוכלת בננות או כל פרי אחר שרוסק. בלעעעעע
אני מאוהבת באהבה. זאת אומרת, שכשיש לי חבר, הכל טוב ויפה,אני נאמנה רק לו לו ואך ורק לו (סוגדת לנשמתו) וברגע שנפרדים אני מתחילה לחשוב שאני שוב חופשייה ואחרי שבוע אני מתגעגעת לעובדה שיש לי חבר. אני מסתובבת עם הגעגוע בבטן כבר שנה וחצי :(
אני טובה בלזכור דברים, אני זוכרת בפרטי פרטים את ההצגה האחרונה שהלכתי אליה, מזג האוויר, הדברים הנוספים שעשיתי באותו היום והאוכל שנכנס לי לפה באותו היום. (מלך סיאם, היה גשום, הייתי אצל דודה שלי לחנוכה, זה היה יום שני, ישנתי אצל חברה בלילה לפני ובאותו יום אכלתי מקדונלדס ומשם יש לי את בובת הפרבי שלי שאני נוהגת לכנות "מינטולו".)
אני בוכה מכל שטות, אין לי מושג למה, כשמישהו נוסע, כשאני סתם חושבת על משהו עצוב ואני מסוגלת לבכות מרצון בצורה אמיתית לגמרי. הנה, למדתם עלי דברים שיקבעו אם אתם מעדיפים להמשיך להכיר אותי או לפרוש בשיא

*Ginny Weasley*

New member
דברים שרציתם (או לא).....לדעת...

[URL='http://'] עלי...... [/URL]
וול.... כשהייתי בארה"ב קניתי נעליים של מרי קייט ואשלי, משקפיים, המון ספרים צלליות ואודם שלהן, ונהגתי אפילו לתלוש טיקתים *אם ככה כותבים את זה* ממוצרים שלהם, בגלל התמונות...... (וזה נשמע כל כך חולני).
אני מכורה לשוקולד.... יכולה לאכול כל היום שוקולד.... ורק שוקולד.... בא לי לרצוח את שרה בגלל הנטיה הזאת שלה לאכול כמויות ענקיות של שוקולד מול העיניים שלי בלי להוסיף ולו גרם למשקלה, ושונאת את העובדה שכל פעם שאני אוכל שוקולד יש לי נקיפות מצפון.
בלה.... אני מאוהבת כרגע במישהו. ואין לי כוח לפרט.
בחו"ל מתתי מגעגועים לאנשים שאני אוהבת מהארץ....
אני מחוננת.... ולפרוייקט מחוננים שאני בו קוראים היל"ה... זה רשי תיבות של משהו, אבל זה עדיין נחמד :)

Alexis14

New member
גם אני מחוננת, גו אס, גו אס...

ואני הולכת לבי"ס של מחוננים פעם בשבוע... ותמיד שאני אומרת לאנשים שאני לא נמצאת בימי שלישי כי אני הולכת לבי"ס מיוחד הם חושבים שאני מוגבלת... lol

ממי זאת לא אשמתי....

ותרגעי, את לא פרה, בזכות שיעורי ג´ז שלך יש לך בטן מהממת
נה נה נה נה נה..... אני יפה ואת קופה...סתתתתתתתתם בצחוק *מתחננת לסליחה* אני אוכלת שוקולד כי זה טעים, אבל בזמן האחרון התחלתי לקצץ, זה לא בדיוק עושה קסמים לעור הפנים שלי, וזה לא עושה טוב לשיני המתכת (הגשר) ולבטן שלי. הילה
לא סיפרת לי שאת מאוהבת
למה
מה זאת החוצפה חסרת התקדים הזאת
חשבתי שאני החברה הכי טובה שלך *נעלבת עמוקות*.... נו, כפייצוי את באה לישון אצלי מחר ואוי ואבוי לך אם לא.... אני יודעת עלייך כמה סודות..... גיחי, גיחי, גיחי............. ועכשיו ברצינות, תשרשרי לשרשור הליה וכך גם כל מי שקורא את ההודעה הזאת, ותשתדלו ללמוד יותר אחד על השני, אז אם ניפגש אפשר לדעת שלהילה ולי מביאים בונבוניירה, סתם בצחוק, אל תקחו את זה ברצינות
אבל זה עוד רחוק, בואו נתרכז בהווה ובהיום וננסה לחיות את הרגע.

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo9.gif זאת כן אשמתך....

שאת כזאת חמודההההההההההההההההההה לא הכי מצחיקה, אבל הכי-הכי אניוואיז. והאני..... ככה זה שאין לך אייסי.... מפסידים המוןןןן אירועים חשובים בחיי. אם נפגש, אני ושרהלה אחראיות על השוקולד, קאפיש? :))

ענבר 2002

New member
שלי.......

אני חולה על אוכל סיני
אני חולה על קמילה יותר נכון על הדמות שהיא משחקת במורדים:מריצה
אני אוהבת רוק ומטאל
אני בלאקרית
אני חווולת שופינג

יאאאא איזה ממי תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אני יודעת שאני לא בת 18 ולפעמים הייתי רוצה להיות. אבל לכל דבר יש זמן ומקום
תאומות אולסן מעריצה, הייתי גם שמחה לדעת מה את חושבת עלי, כאילו, איך את חושבת שאני נראית
תודה

שלי

אני דומה למרי קייט זאת אומרת שאני כותבת ביד שמאל, אני אוספת נרות, אני רוכבת על סוסים ועוד כמה דברים
פגשתי את קמילה ופליפה
אני תמיד מקבלת 100 באנגלית מעולם לא קיבלתי ציון אחר
אני בכיתה ו´ כשאני אמורה להיות בכיתה ה´ בגלל שבגן חובה שאלו את אימא שלי אם כדי להשאיר אותו שנה בגלל הגיל שלי וככה גם קרה בכיתה א´
אני מעריצה את התאומות מגיל 7 ועכשיו אני בת 11

ניקוש1

New member
וחמש עליי!!

אוקי,חשבתי על זה הרבה!! 1. יש לי פירסינג בפופיק כבר 4 חודשים! 2. אין לי פלאפון כי ההורים שלי מאוד מתנגדים לזה (ענייני קרינה וכלמיני...). כנ"ל גם לגבי כבלים (ההורים שלי אומרים שאנחנו נדבקים לטלויזיה שיש לנו כבלים אז הפסקנו...:( 3. אני מעריצה שרופה של גרייניק ואלתרמן!!!!! 4. אני שונאת בע"ח!!!! (ואל תקטלו אותי על זה...) 5. אממממ....שנייה תנו לחשוב! כשאני מדברת אני אומרת ה-מ-ו-ן פעמים את המילה "כאילו" ופעם דיברתי בכיתה ובמשפט אחד חברה שלי ספרה איזה 10 "כאילויים"....:) מקווה שעכשיו אתם מכירים אותי יותר טוב!! לובב יו אולל...שיר:)

doosie

New member
חמש עליי! ../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה... 1. אני חיית במה!!! (אני אוהבת לשיר ולרקוד ואני בלהקה) 2. אני חולה על בע"ח!!! )יש לי כלבה ושישה חתולים) 3. שני הסרטים שאני הכי אוהבת הם: נשים קטנות ומשחקי פיתוי (ריאן!!!) 4. יש לי חדר אלקטרוני - אני מכורה לחשמל! (כלומר יש לי מיליון מוצרי חשמל בחדר: טלוויזיה, וידאו, מזגן, מאוורר תקרה, ממיר דיגיטלי, מחשב, סורק ומדפסת... זה היה ארוך!) 5. אני אוהבת את מרי-קייט ואשלי ויש לי מיליון דברים עליהן (סרטים, קלטות וידאו וכו´...). מקווה שהשכלתם! בוסה
לכולם !! ממני,

5 עלי

אז הנה קבלו 5 עובדות מענינות עלי:
אני התחלתי להעריץ את מרי קייט ואשלי כשהייתי בגיל 7 וחצי כלומר אני מעריצה אותם כבר כמעט 7 שנים?!
אני נמצאת בחוג אירובי שנתיים ואני מתה על זה!
הסדרה האהובה עלי כרגע היא דרך המורדים (ללא שום הקשר לתאומות כי אני יותר אוהבת את הסדרות שלהן...) ולמרות שאני אוהבת את הסדרה אני לא מעריצה אף אחד מהשחקנים.
הלהקה האהובה עלי היא ניקלבק....אני מתה על 3 הקליפים שלהם! במיוחד על "חאו יו רימינד מי"
התיאור שלי הוא: אני גבוהה - 1.68 (אני בת 14...) ואני שוקלת 50 וצבע השיער שלי שטני וצבע העיניים כחולות וזהו.......מקווה שלא השתעממתם...

0000000005 עליייי

אוקי אז ככה: - מספר המזל שלי זה 5 - התחלתי להעריץ את התאומות מלפני שאני זוכרת את עצמי בגלל שהייתי דומה להן אז המשפחה שלי אהבה את הקטע חחחחחח - אני נמוכה רצחחחחח (147) ואני בת 13 עיניים כחולות ירוקות שיער בלונדיני -אני חייה בים: מגיל חודשיים אני שוחה!! - אמממממ הסידרה שאני הכי אוהבת זה חברים ודוסון קריק, כמובן שהסדרות של מרי קייט ואשלי יותר טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה