משחק!!!!!(-:

להלה006

New member
משחק!!!!!(-:

כאן אני שמה 2-3 מילים מכול שיר יכול להיות שיש כמה שירים שמתאימים לשתי המילים ...!! 1.אתמול ראיתי 2.מחכה בדירה 3.לא סמל 4.רוקדים עכשיו 5.אז בואו(זה לא השיר של הפ'יגמות ) 6.יום אחד גם 7.זרוק לו 8.את כל הזמן 9.פעם הזמנים 10.עכביש מצא 11.בונוס!!!!!! רשמו כמה שיותר שירים שבהם מוזכרים ערים ומקומות בארץ אני הצלחתי 256 יכול להיות שיש יותר תנסו!(לא כולל שם הארץ!!)

המממ

New member
4, 8

4. "כולם רוקדים עכשיו, שמח זה מה שבטוח" היי פייב? 8. "את כל הזמן שבעולם" דודי לוי ואהוד בנאי. סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

jily

New member
אני כועסת !

על עצמי: איך לא זיהיתי את ג'קי???

avivsh

New member
1???,2

"חתולה" של אורלי מגורי כהן מהאודישנים של כוכב נולד 3 (אתמול ראיתי את אחותי... דרוסה על הכביש) 2- סינדרלה של סקסטה (מחכה בדירה קטנה...)

5,8

5 אז בואו לראות אותי על המסך שלי - טלנובלה בע"מ 8 את כל הזמן בוכה - אם כבר - היהודים

jily

New member
8

אני לא זיהיתי אבל מתקנת אותם "את כל הזמן בוכה" זה -לא קל

להלה006

New member
5 נכון!!!ו8 זה לא השם של השיר אבל

לא נורא העיקר הכוונה השיר זה "לא קל" אני הכי אוהבת שתום עושה דילי דילי דילי דילי דאון.

11 בונוס

1. טבריה- מיכה שטרית 2. אני הולך לבית שאן 3. בחום הזה של תל אביב - שרית חדד 4. וזה עולם יפה ממש וזה מזרח תיכון חדש וזוהי יפו תל אביב- יהודה פוליקר 5. בלילות של דרום תל אביב- יהודה בנאי 6.תקשיבי די ג'יי זה לא שם פרטי למרות שחצי תל אביב תסתובב כשתצעקי- עברי לידר. 7. על גגות תל אביב- אלונה דניאל. 8. אני רוצה לפתח תקוה - ונצואלה- שוקולד מנטה מסטיק 9. ירושלים של זהב - שולי נתן 10. מעל פסגת הר הצופים - יורם גאון 11. חיפה- דיוויד ברוזה 12.אם הן רואות בחור נחמד הן מוכנות לטוס מייד איתו אפילו עד אילת - ישנן בנות - דנה אינטרנטשיונל 13. על חומותייך ירושלים 14. שבחי ירושלים- אביהו מדינה 15. שישו את ירושלים יש עוד מליון, אבל נמאס לי ....

להלה006

New member
מי שרוצה רמזים להכנס...~!!~

1. נפתר"בסך הכל חתולה"/אורלי מכוכב נולד 2.נפתר "סינדרלה" 3.עוד מילים(זה פזמון)"כי _____ היא ולא סמל 4.נפתר "כולם רוקדים עכשיו" 5.נפתר "בואו לראות אותי על המסך שלי" 6.הזמרת נפתרה בתאונת דרכים 7.נפתר "ג'קי" /היהודים 8..נפתר "לא קל" היהודים 9.עוד מילים(בית ראשון שיר לא מוכר)"פעם הזמנים ____ יותר_____. כולם _____ ___ _____ _____. 10.עוד מילה"בתוך____ עכביש מצא. זהו!

למעלה