תושובות לבונוס!!
1. אגדת שלום שבזי - יזהר כהן 2. אגדת שלום שבזי - רונית אופיר 3. אגדת שלום שבזי - שרה בדישי 4. אדומה שלי - אריק איינשטיין ומיכה שטרית 5. אדון לאון - רביעיית מועדון התיאטרון 6. אהבת איתמר בן אב"י - מירי אלוני 7. אהבת איתמר בן אב"י - אורי פיינמן 8. אהובתי ירושלים - יהורם גאון 9. אוהב אותך - שאול צירלין 10. אין כירושלים - עודד בן חור 11. אל ההר - רמי דקל 12. אל תראוני שאני שחרחורת - עממי 13. אלף בית - נעמי שמר 14. אם אשכחך ירושלים - עממי 15. אנחנו לא שכחנו - גבי ברלין 16. אנחנו עולים אלייך ירושלים - נירה רבינוביץ' 17. ארץ ישראל יפה - להקת פיקוד הדרום 18. ארץ ישראל יפה - ליאורה 19. ארץ ישראל יפה - דודו זכאי 20. ארץ קטנה - ליאל 21. את ואני - מרסדס בנד 22. אתי מלבנון - נעמי צורי 23. בית"ר הדגל של המדינה - לי פישמן 24. בללייקה - אילנית 25. בשערייך ירושלים - הפרברים 26. בשערייך ירושלים - יהורם גאון 27. בשערייך ירושלים - רונית אופיר 28. בשערייך ירושלים - גאולה גיל 29. ג'רוזלם - הדג נחש 30. דדו - יהורם גאון 31. דנה נמה - צעירי תל אביב 32. הבה נגילה גילה - אורי פיינמן 33. הדג נחש - הדג נחש 34. החוזר בתשובה לשאלת כתבנו - יענקל'ה רוטבליט 35. היי נעלים - לא ידוע 36. הסבא של בית"ר - תמיר גל 37. הצנחנים בוכים - עממי 38. השיר אלייך - יהורם גאון 39. השיר אלייך - רונית אופיר 40. והרותם היה מלבין - שפי ישי 41. זאת ירושלים - רונית אופיר 42. זאת ירושלים - הגבעטרון 43. זה לא בדיוק געגוע - אריק איינשטיין 44. חג לירושלים - צמד רעים 45. חתונה מאוחרת - מאיר אריאל 46. טיול ארכאולוגי - הופה היי 47. יברכך - עממי 48. יום יפה - סגול 59 49. ימי החנוכה - עממי 50. ירושלים אורו של עולם - עממי 51. ירושלים את ירושתנו - מרדכי בן דוד 52. ירושלים האחרת - להקת הצופים 53. ירושלים האחרת - רונית אופיר 54. ירושלים האחרת - יזהר כהן 55. ירושלים מרכז העולם - מנחם בן חיים 56. ירושלים עיר חזון - חיים משה 57. ירושלים של אז - מוטי פליישר 58. ירושלים של בית"ר - אהובה עוזרי 59. ירושלים של ברזל - מאיר אריאל 60. ירושלים של ברזל - יהורם גאון 61. ירושלים של זהב - אריק איינשטיין 62. ירושלים של זהב - גאולה גיל 63. ירושלים של זהב - הגבעטרון 64. ירושלים של זהב - הפרברים 65. ירושלים של זהב - זהבה בן 66. ירושלים של זהב - זוהר ארגוב 67. ירושלים של זהב - חוה אלברשטיין 68. ירושלים של זהב - יזהר כהן 69. ירושלים של זהב - יפה ירקוני 70. ירושלים של זהב - מקהלת צדיקוב 71. ירושלים של זהב - עופרה חזה 72. ירושלים של זהב - ריקה זראי 73. ירושלים של זהב - שולי נתן 74. ירושלים של זהב - שלווה ברטי 75. ירושלים של זהב - שרית חדד 76. ירושלים של זהב - רונית אופיר 77. ירושלים של זהב - נירה גל 78. ירושלים של מעלה ומטה - חני ליבנה 79. ירושלים שלי - מוטי פליישר 80. ירושלים שלי - נורית הירש 81. ירושלים שלי - רונית אופיר 82. ירושלים שלי - טל שחר ואבי שני 83. ירושלים - דורית ראובני נמאס לרשום מספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1! יש עיר - יפה ירקוני כוס אחת של מים - דני גרנות כותל בירושלים - יזהר כהן כינור דוד - שימי תבורי כך שחררתי את ירושלים - יענקל'ה רוטבליט לא נחזיר אף שעל - שייקה אופיר לארצי יש יום הולדת - אלי גורנשטיין לוקח ת'זמן - יצחק קלפטר לך ירושלים - רונית אופיר למען ציון לא אחשה - לא ידוע מא' ועד ת' - סאבלימינל והצל מבצע הנשר - יענקל'ה רוטבליט מדרש יונתי - מאיר אריאל מה נאוו - צמד רעים מכתבים מבית רביעי - יענקל'ה רוטבליט מלך הראפ של ירושלים - מרסדס בנד מסע לארץ ישראל - שלמה גרוניך ומקהלת שבא מעל פסגת הר הצופים - רונית אופיר משיב הרוח - אביתר בנאי מתי - המדרגות סוף העולם - יגאל בשן עוד יום יבוא - זוהר ארגוב עוד ישמע - עממי עופי יונה חיוורת - עליזה עזיקרי עורי ציון - עממי עיר בצרה - חיליק צדוק . עיר כלה - אורי שבח עיר שלום - האחים והאחיות על הר גבוה - עממי על חומותייך ירושלים - עממי עמדתי בירושלים - מקהלה פה ביפו - שוטי הנבואה פעמוני המאה - אלג'יר . רב הלילה - עממי רד אלינו לבקעה - להקת פיקוד המרכז רוב ברכות - הגבעטרון רק בישראל - להקת חיל הים שאלו שלום ירושלים - ריקי גל שבחי ירושלים - אביהו מדינה שבחי ירושלים - גליקריה שובי בת ירושלים - שושנה דמארי שום דבר קדוש - אלברט עמר . שומר החומות - להקת פיקוד המרכז שיר הלגיון - הבנימינים שיר העבודה - תנועות הנוער שיר כאב - מאיר אריאל שיר לנעמי - סמיר שוקרי וישראל דיין שירו השיר - רונית אופיר שישו את ירושלים - עממי שלום לך ארצי - שמעון ישראלי שמות רבים לירושלים - דני גרנות שמחו את ירושלים - עממי תן שבת ותן שלום - יהורם גאון תפילה לירושלים - מלי ברונשטיין תפילת גשם - גבי שדה תשרי סבא - עממי