מפוחית. מכבי צעיר/ מכבי ת"א(בשבילי זאת דילמה לא קטנה)
A assafein New member 6/3/06 #21 מפוחית.../images/Emo13.gif מכבי צעיר/ מכבי ת"א(בשבילי זאת דילמה לא קטנה )
נ נועלה ויס New member 6/3/06 #22 חחחח באמת מאוד קשההה...! בטח שמכבי צעיר!!!!!!!! חחחחח מכבי קיבלו 4 בראש מעכו!! נענע\ וואלה
נ נוני וזהו New member 7/3/06 #25 יו"ר התנועה. חחח למען האמת לא זה ולא זה. אבל יו"ר עדיף. אמממ.. חתול או כלב
J john middas loves ch New member 7/3/06 #27 שיניים תותבות, ברור!! הרי הן לא כואבות כל כך כמו שן חלב שדורשת להישאר בפה בשלבים האחרונים של ההתנדנדות (אתם בטח לא זוכרים את זה, קשישים...) אייסיקיו / מסנג'ר?
שיניים תותבות, ברור!! הרי הן לא כואבות כל כך כמו שן חלב שדורשת להישאר בפה בשלבים האחרונים של ההתנדנדות (אתם בטח לא זוכרים את זה, קשישים...) אייסיקיו / מסנג'ר?
A assafein New member 7/3/06 #28 מסנג'ר../images/Emo99.gif נוסטלגיה שיני החלב האלה מותר גם 3 אפשרויות? תה/שוקו/קפה
S ShiRa1101 New member 7/3/06 #30 ../images/Emo27.gifתלוי לאן אבל נגיד,מכנס ספורט מממ... PEPSI MAX/דיאט קוקה קולה לימון
A anat135 New member 8/3/06 #31 אמממ! שניהם מיוחדים בכמה שהם מגעילים... חחחח אמממ אבל שיהיה דיאט קוקה קולה לימון... פשוט פפסי זה דוחה!!!! עכשיו משהו מרתק: [בגלל שאני עושה כרגע את שניהם] עבודה בפיזיקה/עבודה בגיאוגרפיה?
אמממ! שניהם מיוחדים בכמה שהם מגעילים... חחחח אמממ אבל שיהיה דיאט קוקה קולה לימון... פשוט פפסי זה דוחה!!!! עכשיו משהו מרתק: [בגלל שאני עושה כרגע את שניהם] עבודה בפיזיקה/עבודה בגיאוגרפיה?
A assafein New member 8/3/06 #32 בשניהם משום מה יש ליציונים טובים... אבל עבודה בג"ג הרבה יותר נחמדה וקלה תעזרו לי לבחור בין 2 מגמות מגמת ג"ג/מגמת ביולוגיה כמובן שזה מתווסף למגמת ספורט שבטוח תהיה
בשניהם משום מה יש ליציונים טובים... אבל עבודה בג"ג הרבה יותר נחמדה וקלה תעזרו לי לבחור בין 2 מגמות מגמת ג"ג/מגמת ביולוגיה כמובן שזה מתווסף למגמת ספורט שבטוח תהיה
G Guy90 New member 8/3/06 #40 חשוב! עוברים להודעה מצד ימין למטה, היא כבר נהרסה זאתי.... אני לא מגיב על השוטר חוקר... אז פשוט תעברו לשם!
חשוב! עוברים להודעה מצד ימין למטה, היא כבר נהרסה זאתי.... אני לא מגיב על השוטר חוקר... אז פשוט תעברו לשם!