משחררת קיטור

הבנת הנקרא

באנגלית היא משהו שאתה לא מצטיין בו
ההגבלות שאתה מתייחס אליהן תקפות עד גיל 18 גם בקולו רדו ורק למי שנוהג עם לרנר פרמיט.
במחשבה שניה גם בעברית יש לך בעיה.
כתבתי במפורש שהיא בקשה ממנו להסיע את הילדה לשעור נגינה.
שאר הדברים שכתבת לא ראויים להתייחסות אני רק מאחלת לכולם ילד כמוהו.....

mother cat

New member
אני דווקא חושבת שזה מקסים שבחור צעיר

מגלה עניין באחותו החורגת, ובילדים אחרים. יש משהו מאד ציני בזה שנורמטיבי בהחלט בעינינו שנערה או בחורה צעירה תעבוד כבייביסיטר אבל זה נראה לנו מוזר על בחור צעיר. כמו שעדיין אנחנו מרימים גבה על גנן במקום גננת בגן ילדים... או על מורה בבית-ספר.

הבן הגדול של בעלי בהחלט מת על האחים הצעירים שלו. הוא בוודאי ירצה לקחת אותם לימי כיף כשיהיה גדול יותר, כולל אולי נהיגה. אני לא מתכוונת לתת את דעתי לזה עד שיוציא רשיון נהיגה ויצבור נסיון, ואז אראה איזה סוג נהג הוא.

chili3

New member
תגובה גועלית. בא לך להוציא רגרסיות? ספורט

או סקס זו דרך חיובית יותר מלירוק גועל על הכותבים פה
ממליצה בחום

חמדת35

New member
אני מסכימה איתך בעניים פדופיליה

באופן כללי, בלי להצביע על אדם מסויים, כי אין לנו היכולת, סטטיסטית את צודקת.
גם אני לא משאירה את הבת שלי עם בייביסיטר גברים, כולל בני משפחה. הסיכון כל כך גדול - פגיעה כזו מקבילה בעיני לרצח - ששווה לי להימנע גם אם הסיכויים שיקרה משהו נמוכים מאד.

חמדת35

New member
ועוד נקודה שרלבנטית לפורום הזה -

לפי מחקרים אמריקאים פדופילים גם נוטים למערכת יחסים עם אשה שיש לה ילדים ממערכות יחסים קודמות.

mother cat

New member
אם כבר אמרת את זה...

אז הסטטיסטיקות מראות שהרב הגדול של התקיפות המיניות מבוצעות על ידי קרוב משפחה, ובתוך הבית. כך שאם כבר הילדים שלי יותר בסכנה מאחיהם הגדול מאשר הבת של הבן זוג... אז מה אני אמורה לעשות? לא לתת לילדים שלי לבלות עם אחיהם? ואולי בעצם כל אח גדול צריך להרחיק מילדים קטנים ברגע שהם נולדים?

ובו לא נשכח שבמקרה הזה הבחור לא נכנס למערכת יחסים עם אשה שיש לה ילדים - הוא מקבל את זה שאמו נכנסה למערכת יחסים עם גבר שיש לו ילדים...

ברור לי שיש בעיה עם כל הנושא של תקיפה מינית - וברור לי שאי אפשר לזהות פדופיל על ידי הקרניים על הראש. אבל המסקנה שאסור לתת לילדה לבלות יום עם אחיה החורג מעט מרחיקה לכת בעיני.

ornme

New member
חושבת שהורים מכירים את ילדיהם,

ובני זוג ותיקים של הורים מכירים את הילדים.
למשהו כמו פדופיליה ישנן המון הזדמנויות גם בבית, וגם בדרך לבית הספר, ובכלל, החיים השוטפים מזמנים הרבה אפשרויות בתחום,

חושבת שבמשפחות שחיות תקופת זמן ביחד ניתן לראות סימנים, אם ישנם,

ברוב המקרים שמתפרסמים בולטת ההתעלמות של שאר המשפחה.
לא אי הידיעה, ההתעלמות.

ללכת למקום כזה, כשמדובר בבחור נורמטיבי לכל הדעות, שמתגורר עם הילדה חלק ניכר מהזמן, ויצר איתה קשר טוב , נראה לי מוגזם מאוד.

חייבת להגיב כקוראת סמויה. הייתי מטילה וטו

על נסיעה כזו.
בלי ויכוחים ובלי הסברים.
יש דברים שהם פשוט לא.

mother cat

New member
המממ....

אני לא זוכרת כמה ילדים יש לך, אבל נניח שיש לך בן גדול ובת צעירה יותר, לא תשאירי את הבן הגדול לשמור על הקטנה? או נגיד, את האבא שישמור על הילדה?

אני מסכימה איתך שהפגיעה יכולה להיות איומה, שוות ערך לרצח. אבל מזה להסיק שכל גבר מהווה סכנת פדופיל? נשמע לי מעט קיצוני.

תודה לכל מי שקם להגן על בני

האשמות הפרועות שהועלו כאן אינן ראויות לתגובה.
אכן בני בחור מקסים בן 19.5 סטודנט מצטיין וכן עובד עם ילדים לפרנסתו למרות שזה לא הכיוון המקצועי שהוא מתכנן לעתיד.
בחור עדין ורגיש שעבר מספר דברים קשים בחייו רואה את הקושי והכאב איתם מתמודדים ילדיו של הזוגי והושיט יד בהמון רצון להקל ולתמוך.
כואב להתקלח באנשים שרואים רק את השלילי ולא יכולים להבין שמגדר לא בהכרח קובע.
ראיתי מקרים של התעללות קשה על ידי בייביסיטר ממין נקבה לעתים הרבה יותר קרובות מאשר להפך לפי היגיון הזה גם לאב חד הורי לא תתני את הזכות לגדל בת........כידוע ישנם הרבה מקרים של התעללות מינית של אב בבתו........

חמדת35

New member
לא הכרתי אף ילד שחייו נהרזו בגלל ניצול

מיני ע"י אשה, והכרתי עשרות רבות של ילדים ומבוגרים נכים נפשית שנקודת המפנה שגרמה לנכותם היא ניצול מיני ע"י גברים.

זה עניין של ניהול סיכונים. בודקים גם את הסיכון להיפגע ע"י גבר וגם את מידת הנזק שבסיכון. לא קשה להימנע מלהשאיר ילדה עם גבר צעיר או נער. כל כך קל להימנע שזה לא שווה את הסיכון.

kisslali

New member
ההגדרה הכי נכונה - חושך!

יחד עם בערות ודיעות קדומות והכללות סוחפות.

ואם 20% מכל המין הזכרי פדופילים, אז מה לגבי בעלך? הבן שלך? הבעל של אחותך? אבא שלך?

פקיסטן זה פה!!!

ללי

חייבת להגיב לגבי תקיפה מינית (ללא קשר לפותחת

הפוסט!).
הדרך היחידה להגן על ילד בהכי הרבה ודאות נגד תקיפה מינית היא להבהיר לילד או לילדה שוב ושוב שזה ב-100% סדר גמור לספר להורים הכל.
עשיתי סדנה בנושא וטענו שכבר הוכח בהרבה מחקרים בעבר שפדופילים לא אוהבים להתעסק עם ילדים שמדברים בפתיחות עם מבוגרים אחרים.
מחקר גילה שפדופילים בודקים את השטח לפני שהם מתקיפים ילד. הם מתקרבים לאט, בוחנים את השטח לראות כמה ההורה מעורב בחיי הילדים כי ההצלחה שלהם היא רבה יותר עם ילדים שמפחדים לדבר עם ההורים בפתיחות. זה בדרך כלל תהליך עד שהם מרגישים נח ממש לעשות מעשים מגונים.
אחרי הסדנה שעברתי בנושא, למדתי שאני צריכה להשתמש במילים המפרשות לפין ופות ולהדגיש שזה בסדר. אני אומרת לילדים בכל הזדמנות שאפשר לספר לי הכל ואני לא אכעס.
אני מקווה מאוד שזה יקטין משמעותית את הסיכוי של הילדים שלי להחשף לפדופילים.

משחררת קיטור

הבן שלי בן 19 לומד בקולג' נוהג מגיל 17 ואין לו אפילו דווח חניה נהג מעולה.
הבת של הזוגי בת 12.5 טיפוסית לפעמים מקסימה ולפעמים בגיל המגעיל......
לפני שבוע ביום האב הנחה כאן ברוב סיילים והדר (בארה"ב) הבן שלי התעקש שנלך לאכול כולנו הזוגי וילדיו אני והבן במסעדה לכבוד יום האב והוא הבן ישלם. היה מקסים וכמובן שהתחלקנו עם הסטודנט התפרן בחשבון. ...
הבת של הזוגי אמרה שהיא רוצה בחופשה ללכת ל 6flags שזה לונה פרק ענק כאן והבן שלי אמר שכאשר יגמר הסמסטר קייץ שלו הוא יקח אותה בשמחה ליום כיף...הילדה זרחה מאושר עד כאן הכל נפלא.....
הילדה סיפרה לאמא שלה הידועה בכינוי הלשעבר......
היום קיבלנו ממנה מכתב שבו נאמר כי על פי החוק במדינה בא אנחנו גרים לנהגים מתחת לגיל 21 אסור להסיע קטינים.....נתנו את המכתב לעורך הדין שפרץ בצחוק בדק את העניין עם state police וחזר עם מכתב נגדי וציטוטים מהחוק שמוכיחים כי האיסור הוא פרי דימיונה הקודח של הלשעבר........ ( מזל שהוא כבר יודע עם מי יש לנו עסק ... )
עכשיו יש לנו ילדה בת 12.5 שבוכה מרה כי אמא שלה אמרה לה שהיא מסכנת את חייה אם תלך עם הבן שלי ללונה פארק....ולכן היא לא מרשה לה.....
מעניין כאשר לא התחשק. לשעבר להסיע את הילדה לשעור נגינה והבן שלי התנדב אז זה היה בסדר.....אבל יום כיף איתו חס וכרפס......נמאס.....

חמדת35

New member
השארתי עם אח גדול לפרקי זמן קצרים

אני בשום אופן לא משאירה עם אח גדול אם הוא בדיוק באותו יום מארח חבר (כלשהו, נחמד מאד, שאין לי סיבה לחשוד בו בכלום).

אני בשום אופן לא משאירה עם בנים בגילאי סקרנות מינית שזה מבחינתי 10-11 עד 16-17.

Jen74

New member
המקרים של עבריינות מין נגד ילדים/נוער/גברים

ע"י נשים די מושתק בעיקר מצד הנפגעים כי לך תגיד עכשיו שאישה התעללה בך מינית או אנסה אותך.
כשכבר מתלוננים זה אפילו יותר גרוע לקרבן מאשר לחקירות שתי וערב שעושים לאישה ונערה.
לילדות בדרך כלל לא שואלים יותר מדי שאלות ואם יש הוכחות פיזיות למגע מיני ישר קובעים שהיא נאנסה או עברה התעללות מינית.

במקרה של אונס או התעללות מינית בבנים מטפלים בכפפות של משי רק במקרי קיצון ברורים שהעובדות צועקות על פני השטח.

חמדת35

New member
מקרי הקיצון שאני מכירה - כאלה ששוכנים

בבתי חולים פסיכיאטרים - ויש לא מעט - המתעללים היו גברים.

למעלה