משחררת קיטור

kisslali

New member
זה לא רק הזוי, זה גם כ"כ לא נכון

נתחיל בזה שסקרנות מינית זה לא רק זכרים כלפי נקבות. פדופיליה כנ"ל.

אני מאמינה שצריך לחנך ילדים באשר הם לא לשמור סודות משום סוג מפני הוריהם/מבוגרים אחראים, שאסור שתהיה המילה 'מלשן' בלקסיקון, שהמבוגר האחראי צריך לדעת הכל ולהחליט עם מה להתעסק וממה להתעלם. אבל להגיד שכל זכר מגיל עשר ועד 17 יש בו סיכון, זה באמת הזוי.

ללי

חמדת35

New member
מה שהזוי הוא שיותר משלושה רבעים מהילדים

שמאושפזים במחלקות הסגורות בבתי החולים הפסיכיאטרים עברו התעללות מינית.

אני ממש לא אומרת שיש סיכון בכל נער, אני אומרת שבגלל שהסיכון בקרב מעט מאד נערים הוא כל כך גדול, וכיוון שאין לי דרך לדעת מי הוא המסוכן - אני משתדלת להימנע.

דרכים נוספות לשמור אינן סותרות את הדר הזו (הקונספט של מלשנות. אגב - לגביו היה לי ויכוח ארוך ומר עם הגננת. אחד מהדברים שהיא ניסתה ללמד את הילדים הוא, שלא משנה מה, לא מלשינים).

ornme

New member
לפני הכל - איזה מקסים הבן שלך!!!

חושבת שבמקומך הייתי מצטרפת ליום הכיף הזה, של הבן והילדה של זוגך.
לפחות לנסיעה.
יושבת בפארק, בבית קפה או סתם ספסל, עם חומר קריאה, מצפה להם שיבלו במתקנים.
ככה כולם יהיו מרוצים : הבת, שההבטחה שהבטיח הבן לא תופר, האמא שלה - שלא תדאג (נצא מנקודת מבט שהיא באמת דואגת, חבל להיכנס לפינות אחרות, חשוך שם)
ולכם, לך ולבן, יהיה סוג של בילוי משותף. אולי לשלב מסעדה בסיום...

כל כך חבל לבזבז אנרגיות על תגובות שליליות של האקסית... ובסופו של יום - זה גם לא מוביל לשום מקום.

XמXלה

New member
איזה מותק!!

אני גם חושבת שכדאי ביום כיף שכזה שיצטרף עוד מבוגר.

אני איתך

הגדוד שלנו בגילאים הללו.
אף אחד לא מצייץ כשאחד מהגדולים (18, 19 ו- 21) מסיע את הצעירה שבחבורה, בת ה- 13. גם לא אם לוקחים אותה לפעילויות למיניהן.
בן ה- 19 (שתי הגדולות האחרות בנות) הוא בעל תפקיד אחראי מאד בצבא. אז שלא נסמוך עליו לקחת את אחותו ללונה פארק?

תודה לכל העונים

לצערי ללכת איתם לחלוטין לא ראלי שנינו עובדים משרה מלאה ואין זמן. הבן שלי עובד כבייביסיטר סנטר למשפחה בא הילדים מגיל 6 חודשים עד 11 שנים 5 במספר. לוקח לבית הספר מחזיר חוגים בריכה ועוד.דאך אגב לקחת את הבת של הזוגי לשעור נגינה זו נסיעה של 15 מייל על כביש ביין עירוני עמוס לעומת זאת 6flags העונה פארק כ 4 מייל בלי לעלות על כביש ביין עירוני....
זה פשוט ניסיון של הלשעבר למנוע את הבילוי או להדחה פנימה כי היא "צריכה " להסיע אותם......נמאס.....
דרך אגב הבעיות שלה מאובחנת והיא בטיפול פסיכאטרי... כך שזה לא להכנסת למקומות חשוכים לצערי אנחנו מתמודדים איתם כל הזמן. .....

תראי... אם sixflags רחוק אני גם לא הייתי

נותנת לו להסיע את בתי. לפחות זה היה מאוד מאוד מכניס אותי ללחץ שהבן החורג שלי יסיע את הבת שלי ללונה פארק שעה פלוס נסיעה מהבית ועוד יסתובב איתה שם יום שלם.
כל הכבוד על זה שהוא הציע והוא נשמע כמו גבר לעניין אבל לא נראה לי כך כך מעשי. כשזה משהו קרוב בתוך העיר, כמו שאמרת, שיעור נגינה לדוגמה, אז זה אחרת.

רק שזה בדיוק הפוך....

השיעור נגינה רחוק בעיר השכנה על high way מעל 10 מייל 6 flags קרוב 4 מייל back roads. ....

למעלה