משטר הפורום

קפת

New member
יפה כתבת

ידידי המפואר. ואין לי דבר להוסיף, מלבד הינהוני הסכמה והערכה. ובקשר לאישיות הנפוחה שאין לך, לדבריך, אל תדאג בכלל: אם תשאר פה כמה ימים, כבר ננפח לך.

קפת

New member
את כזאת תחרותית!

אם אני מהנהנת לי בנחת, את מיד גם חייבת נכון? לכי, תמצאי לך ג'סטה משלך!!

אני תחרותית?

אפילו חשופית היא חיה יותר תחרותית ממני. "...מנהל פורום טוב צריך להעשיר את הפורום בידע שלו..." כך כתב פאר ואנחנו הסכמנו איתו. זה כולל ידע בהנהונים. מאחר ואין לי ניסיון בהנהוני ההערכה, חשבתי להשתמש בצורת ההנהון שלך משום שחשבתי שאת מהנהנת בצורה מושלמת. אני כבר לא חושבת ככה. למעשה, אני חושבת שזה מאוד מגוחך להנהן לעצמך ככה, במשך שעות שלמות, רק כדי לא לתת למישהו אחר את ההזדמנות להנהן גם כן.

מה עם משטר של מאה שקל?

אין לי מה לומר חוץ מ - "באמא 'שלי אתה צודק" וחןץ מלשאול אותך אם אתה זוכר כמה נקישות צריך לסובב את המשרוקית אין לי ממש מה להוסיף או להתווכח. אני אישית ממליץ לאמץ את פארמנידס ולמנות אותו ליו"ר וועדת קישוט. אם נחמה תואיל בטובה להגיח בהופעת אורח נדירה הייתי מבקש לארגן חוקן קבלה דחוף במיוחד. חבל לאבד מישהו שהוא גם חדש וגם יודע להתנסח לטובת פורום מעריצי ננסי ברנדס. בחברות כרוב

סוהי

New member
שלום לכולם,כולכם בטח מכירים אותי...

נכנסתי לראות מה קורה ואחזור מחר (אם אתפנה).יש לי פגישה שניה עם הבת הלא חוקית הצעירה של ח"כ גבריאלי...0קבלה חופשה מהצבא...היא בקבע). אז נתראה מתישהו...

סוהי

New member
אגב,איזה שם זה "קפת"?

קפת?...זה הכל?...רק קפת???

קפת

New member
שם שיעי עתיק, כמובן.

עם גוונים אוזבקיים בקצוות. מה היתה השאלה?

אחלה פורום

וזו לא חנופה ,אז קפת הרגעי לך. מה שיפה פה שהפורום הזה הוא הכנה מעולה למבחן הפסיכומטרי (מילים הישר מהמילון של יואל גבע), רק חבל שרק עכשיו אני מצאתי ת'פורום הזה שבוע לאחר המבחן. היות ופורופ הזה ניתן לדבר על כל נושא רציתי לדעת האם מישהו שם לב לאירוניה העצובה מאד, בסוף משחק הכדורסל של מכבי ת"א לפתע פתאום לו, מופיע שלג על המסך (מה בערוץ 1? לא יכול להיות זו בטח טעות) ודקתיים לאחר מכן מופיע תשדיר שירות על תשלום האגרה!!!??? WHAT THE FUCK???

n616436

New member
חארות

יש כאן אפילו אחד.....אבל אחד...כולה אחד...שיטען שהוא יכול עליי? מי? מי? אין. אין. יא אפסים. (מצטער.ניסיתי להתאים עצמי לרוח הפורום .הצלחתי?כולה רציתי להגיד שלום) תגיד לי,יא אפס,אתה לא מתבייש להתנצל בפני חלאות שכאלו?למה מי הם בכלל?למה מיהם? (לא התכוונתי.זה הצד ה ז ה שלי.קבלו התנצלותי)

למה שירשרתם אותי לכאן?

אני לא זכאית לשירשור משלי? גם כן מגלומניה, בקצב הזה אני אתאפס מהר מאוד, מהר מדי . . . אוחזר לשירשור משלי!!!!!

גרגול

New member
היי הג'יף

רדום פה. זה דוקא בסדר גמור, וממש הולם את ההווייה הקיומית שלי עכשיו, אחרי שביקרתי בצהריים אצל אחד מהשבטים הצפוניים. כדי להתקבל אצלם אתה חייב לנהוג על פי הנורמות המקומיות, שזה אומר לשבת איתם, על טפם וזקניהם, סביב שולחן פלסטי ארוך ולסגוד למזבח מעשן. אין לך ברירה אלא לאכול ולשתות כל מה שמלעיטים אותך, אחרת הם נורא נעלבים. הם מאוד נחמדים, בסך הכל, אבל נראה אותך מסרב למשהו. התגובות שלהם מצמררות. קודם כל העיניים שלהם מתרחבות לממדים של אי תנועה, אחר כך הם מניפים אבר קטוע של בעל חיים בר מינן בידיים משומנות ומנפנפים בו, כאילו מנסים לגרש שדים בלתי נראים. "תאכל!", הם זועקים, "לא אכלת כלום!". הם יוצאים מתוך הנחה שאתה אלסטי, שככל שאתה מתמלא אתה נמתח. וזה באמת לא משנה שאתה כבר נראה כמו הרוח הרעה של אנה ניקול סמית. כדי לגרש רוחות רעות הם מכינים מוטות עליהם משופדים עופות שפעם ידעו לספר מתי פורים. כשהזבובים מציקים והחום הופך לבלתי נסבל עוברים לחלק האמנותי: אחד מצעירי השבט שופך כוס משקה דביק על השולחן, כנראה סימן למזל, והנחל השוצף זורם אליך תוך שהוא סופח עימו שומן, פיח ונזלת. באשר אליך, אסור לך להפגין תוקפנות. יש לאמץ אל חיקך את מעיין הרפאים הזה ולשדר כאילו היה זה שפריץ מבית הוגו בוס. ולהמשיך לחייך. ולחייך. העיקר לחייך.

תיאוקרטיה

היא מלה שכל כך קשה לכם להכיר? לא חבל למלמל "שלטון של כוהני דת" כל פעם? הצצתי, קראתי את דף עקרונות הפורום והתמלאתי כעס - איך יכול להיות שאף אחד לא טרח להודיע לי על אי בודד מלא מגלומנים שאוכל לספח לקיסרות שלי? מישהו יתלה בערב בחצר ההרמון. שילמדו.

למעלה