משיכה....

יכול להיות

אבחונים של מיסטיקנים למיניהם נוטים להיות כלליים מאוד, ככה שאם מחפשים את ההתאמה למציאות, לרוב מוצאים אותה.

nitsansh

New member
לגבי המשפט השלישי אני באותה דעה

העיניים זה האיבר הכי מושך לדעתי... לכן תמונה עם משקפי שמש ממש מורידה בשבילי...

אני שם לב מאד גם לרקע התמונה... באיזה מקום/סיטואציה האשה שהעלתה את התמונה נמצאת...

פרסונולוגיה

תורת תווים הפנים

ספרים יש המון
אך לא בעברית
חפש באמזון באנגלית

ותחפש את אלו עם התמונות
מדריכים מאויירים וכו

אני כבר למדתי את זה

Berethor

New member
אני מניח שקרה

באופן טבעי נשים שנראות טוב לדעתי הן גם מושכות לדעתי, אבל לרוב אני נשאר על הקרקע, מה הטעם בפנטזיות מיותרות, וגם במלא דמיון זה לא הצד החזק שלי. "פנטזיות" כאשר היו זה בדרך כלל עם נשים שהכרתי במציאות, וכאלה שבאמת היה יכול להיות משהו איתן ולא רק על סמך מראה, אבל זה סתם לא משהו רציני, מעולם לא ייחסתי למחשבות מהסוג הזה משמעות רציני, אלא כאשר זה במטרה לנסות לחזות מראש איך הקשר עם אותו אדם היה נראה אם וכאשר. בכל אופן משיכה זה משהו שקל לחוש, יש מספיק נשים מושכות ברמה כזאת או אחרת בעולם, זה לא ביג דיל. חלק ברמה גבוהה חלק ברמה נמוכה, וחלק בכלל לא מושכות לדעתי. בכל אופן בשביל זוגיות צריך יותר ממשיכה, צריך גם להסתדר בתור אנשים ורצון הדדי.

dori78

New member
כי לא בכל נושא

אני מעוניינת לשתף את הפורוםבחוויות האישיות שלי

גם ככה אני חופרת פה מספיק.

באמת חבל שלא הגעת, העיקר ששלחת נציג

askimosi

New member
בטח שקרה...

מפנטז קצת,כן,מודה שמנעתי מעצמי בשנים האחרונות להסתכל על בחורות שנראות לא רע וזה נטו בגלל תסכול שנבע מזה שאין לי זוגיות(לא שעכשיו יש
),הרשימה כללה גם זוגות מאוהבים\מתנשקים. כיום אני מרשה לעצמי להתנהג חופשי בנושא הזה,אז כן לא תמיד כיף לצפות בזוג מתנשק באמצע הרחוב או בבחורה שנראית טוב ולפנטז לצאת איתה,אבל עדיף להתמודד עם התחושות\רגשות ומחשבות מאשר להיות מתוסכל מזה שאני עדיין לא שם.
בכלל הכתיבה והקריאה בפורום הזה,העירה בי את אותן התחושות\מחשבות שישבו אי - שם עמוק בפנים ורק חיכו לפרוץ ואולי זו התקופה מעבר עונות מה שנקרא. בכול אופן אני מאוד רוצה זוגיות ומשקיע בעצמי כרגע בכול נקודה בה נראה לי שיש חולשה מסוימת שמציקה לי בלבד.מאמין שיקרה בקרוב,עניין של מזל.

בנתיים אמשיך לפנטז,
אסקימוסי

nitsansh

New member
למי שרואה את התכנית "בליינד דייט"... הם

מתיחסים שם לענין הקול?

nitsansh

New member
אגב... פעם מישהו האשים אותי ש"שמתי עיין" על

אשתו והיא בכלל לא היתה מושכת בעיני... (זאתומרת משהו סביר ולא יותר)

תמיד צריך רגליים על קרקע

משיכה יש
לבן זוג הנוכחי והחתיך שלי כפרה עליו

לפעמים בא לי לטרוף אותו
אבל אני מתאפקת
אני מאוד צנועה בחיים האמיתיים

sarne

New member
משיכה מיידית

אולי זה מוזר קצת, אבל לי יש כזו רק כשאני רואה מישהי קוראת ספר. בקמפוס לפעמים, או באוטובוס.

הפנטזיה שבאה איתה היא תמיד משהו על איך היא בודדה כמוני וכו'. כל העניין מאוד ילדותי, אבל לא ניערתי אותו לגמרי עד היום.

המראה החיצוני יכול לעורר את הדמיון, כנראה, אבל צריך לתת לו איזשהי דחיפה קצת גם... שרוב האנשים בשבילי כבר הפסיקו לספק אותה.

nitsansh

New member
מה עושה לכם תמונה מזוית "לא נכונה"?

האם יש מישהו/י שזה מדליק אותו/ה כמוני, כי זו אינדיקציה מובהקת לאשה/גבר לא שגרתי/ת, שלעשות מה שמקובל על הרוב לא מושך אותם כי זה לא מעניין?

AlanSmith

New member
מה הכוונה בזווית לא נכונה?אני על הפנים בצילום

ולא בטוח שהבנתי למה הכוונה.

באופן כללי אין לי בעיה עם תמונות שגרתיות, וגם עם תמונות לא שגרתיות. יותר מפריע לי שאני מרגיש שהתמונה מאולצת מידי (מאולצת מדי להיות שגרתית או להיות לא שגרתית), אבל באמת שאני לא שופט על פי תמונה, סתם זה דברים שמפריעים לי באופן כללי בתמונה.

nitsansh

New member
הכוונה לתמונה מסובבת ב-90 מעלות למשל

או בזוית אחרת... לא במצב הנורמלי שבתמונת עמידה הראש אמור להיות למעלה ...

הכי טוב זה תמונות במצב "טבעי"...

הכי גרוע לדעתי זה תמונות עם אנשים אחרים (לעתים לא ברור מי בתמונה הוא/היא בעל/ת התמונה) ותמונות עם משקפי השמש כי חשוב לי לראות את העיניים.

למעלה