משימה לזיכרון

zoeid

New member
משימה לזיכרון

'חברה, תנסו להפעיל את הגלגלים ולהזכר, מי כל השחקנים האורחים שהתארחו מהעונה הראשונה ועד לאחרונה בשבתות וחגים. בסוף נקבל רשימה ארוכה של כל השחקנים האורחים בעזרתו של כל משתתף בפורום. ובנוסף כשיש את כל שמות האורחים אוכל לאגד תמונות של כולם ונוסיף לגלריה גלרית שחקנים אורחים. יאללה, תתחילו לחשוב

zoeid

New member
הנה כמה שאני זוכרת,

ולפני הכל, למען הסדר הטוב, אנא מכם, לפני שאתם כותבים שמות של שחקנים שהתארחו, שימו לב שאף אחד לא כתב את שמם לפניכם. אפרת רייטן שרון אלכסנדר מילי אביטל יאללה 'חברה:)

just me2

New member
עוד כמה

עדיה - אורנה פיטוסי יעל - דנה ברגר שנהב צדוק - איה השותפה של דניאלה מוקי - תומר השותף לשעבר איה קורן - בתור החברה של מוקי אולי? שכחתי אילן דר - אבא של מרים אתי אנקרי - חגית אמה של דניאלה גיל שושן - אבי החבר של רפי יש שניים ששכחתי את שמם האמיתי, אתם מוזמנים להוסיף- מרק החבר הבוגר של דניאלה עדי חבר הילדות של דורון

zoeid

New member
יופי

כל הכבוד! יש שם כמה שלא ידעתי את שמם אבל חיפשתי, למשל גיל שושן. לגבי האבא של מרים, אני לא בטוחה שזה הוא, אבל אולי אני טועה. יאלה 'חברה, להתעורר, קומו והשתתפו בתקווה שיצא לנו שרשור גדול של כל השחקנים שאי פעם הופיעו בסידרה. אני נזכרתי גם ברבקה מיכאלי, מאיר סוויסה, שרון אלכסנדר( אם לא אמרתי מקודם), ותציצו כאן , הוספתי כבר את רוב התמונות של מי שזכרתי, תמשיכו לזרוק שמות ואני אשיג עוד תמונות ואוסיף

qt1

New member
לא זוכרת שמות../images/Emo4.gif

יש את זאתי שהיתה חברה של דניאלה ועשתה עיניים לרפי והוא צילם אותה. ואת זאתי שרפי עבד אצלה. יש את זאתי מהים כשרפי ישב שם והיא אמרה לו שמתאים לו לברוח... ואת אלכס שאתם אומרים שהוא בעלה של אתי אנקרי-חגית במציאות. את השחקן מהפרק שאלון אבוטבול ביים שהיה עיתונאי,לא כתבנו עליו כאן כלום ואין תמונות. יש לי את השם שלו איפושהו, אני צריכה לבדוק. יפעת-אשתו של גיל שושן... איך שכחנו אותה? היא דוקא היתה בכמה פרקים. זה שיושב ליד מאיר סוויסה כל הזמן בהקלטות, מישהו יודע מי זה? הוא משחק מאוד טוב לדעתי. אמא של איתן- ראינו אותה כמה פעמים , אבל לא זכור לי שכתבנו עליה משהו כאן. גם לא תמונה. יועצת הנישואים של שירה ויואל! אין,אין מצב שאני מוצאת תמונה שלה, אבל לפחות זכרתי אותה
מקווה שלא קילקלתי לך זואיל'ה וסחתיין על התמונות
שיחקת אותה

תיקון טעות קטנה

אילן דר הוא לא אבא של מרים ! השחקן שגילם את אבא של מרים הוא מישהו אחר ואני כבר אזכר איך קוראים לו ,בכל מקרה הוא שיחק את אלכס בלחיי האהבה ...

אבא של מרים לא היה אילן דר

אילן דר זה הבחור מקרובים קרובים, ומי שהיה אבא שלה וגם אמא שלה, דובר על זה די הרבה, היו ההורים מ"לחיי האהבה", לא זוכרת את שמם..

Gods Wave

New member
שמות

טליה-אסנת פישמן קים- טל כהנא (אם אנלא טועה) יפעת - שגית אמת אגב, אבא של מרים זה לא אילן דר, ממש לא חושבת... אממ... ג'ורדן... איך קראו לשחקן? יורם חטב - האיש מזיכרון. זהו בינתיים אין זמן.. אגב אני הולכת עודמעט להופעה של דנה ברגר : )

zoeid

New member
כל הכבוד!

תמונות של חלקם לא מצאתי ולגבי האבא של מרים, אני מכירה את הפרצוף אבל לא מזהה את השם. תהני בהופעה!!

qt1

New member
יש גם את אמא של מרים...

יש לנו אפילו תמונה אחת שלה, לא זוכרת את השם, כל הכבוד גליוש

batia1

New member
עו כמה

ההורים של דורון וחגית האבא- נדמה לי אבל אני ממש לא בטוחה שזה אחד מהבנאים. והאמא שאיני מכירה

batia1

New member
נזכרתי בעוד

כשרפי עבד בעתון- הבוס המעצבן של רפי, אינני יודעת מי השחקן והבחור המסכן שרפי נאבק נגד פיטוריו- נדמה לי שזה היה דן תורן

qt1

New member
צודקת בתיה זה היה דן תורן...../images/Emo45.gif

אבל גם אני לא זוכרת איך קראו לבוס
באסה, היה גם את הבחור שפתח עם דורון את האוטוגלידה, איך הם קראו לזה? נדמה לי שזה שחקן מצעירי ת"א. יו כמה תמונות אנחנו נצטרך להשיג לנו כאן, ממש משימה. יהיה שמייח
חוץ מזה שממש מעניין איפה הם היום, אורחים מובטלים? מישהו עלה על השם של הבחורצ'יק שהיה העיתונאי או שאני כותבת? יש לי רשום איפושהו, תגיבו אז אדע אם לחפש.

למעלה