משימה לזיכרון

Carpet Crawler

New member
אם כבר בוסים של משעני

איך אפשר לשכוח את העבודה הראשונה של רפי בעונה הראשונה בתור צלם מטעם משרד חקירות. שם הבוס היה פלדמן, וגילם אותו לא אחר מאשר יקיר הרוק הישראלי (ובצדק) - פורטיס, רמי פורטיס.

הנה מה שאני זוכרת

ההורים של מרים אבא - רפי תבור האמא - אסתי קוסובצקי אבא של דורון - חיים בנאי אמא של אלון- רבקה מיכאלי אפי- מאיר סוויסה

qt1

New member
וואלה...../images/Emo13.gif

מורי,את אולי יודעת איפה עוד רפי תבור ואסתי קוסובצקי הופיעו בטלוויזיה? כי נדמה לי שראיתי אותם איפושהו. שוב, בקשר לאפי-מאיר סוויסה, מעניין מה השם של השותף שלו שם, דווקא הבחור משחק מאוד משכנע לדעתי והוא גם נאה מאוד.

Shalon7

New member
עוד שמות

החברה של דניאלה- תמי רובין מרק (חבר מבוגר של דניאלה)- אורן שבו מיקי קם היתה השופטת בבירור של יואל בבית משפט עם יעל מישהו יודע איך קראו למי ששיחק את בעלה של טליה- מאיר (חברים של אלה)? הממממ מנסה להזכר בעוד אנשים....... מוקי כבר אמרנו? מרים- לירית בטיש נראה לי שקוראים לה ענת (חברה של דורון)- אלין העוגן פעם היו את ההורים של רפי מישהו זוכר מי היו השחקנים? הרופא של אבא של יואל ושל רפי- שלמה וישינסקי אבא של יואל- שאול- אברהם סלקטר אולי זה לא ממש נחשב כי הם לא שחקנים אורחים אבל: את עומר לזרוב משחק עומר דרורי ואת ליה אזולאי- משעני חחחחחח משחקת רומי ארבל אהה ו-qt1 רפי תבור ואסתי קוסוביצקי שחקו גם בלחיי האהבה בתפקיד אלכס ושלומית קדמי הלא הם בעלי יקבי קדמי לילה טוב

timtameen

New member
והיה גם

היה גם את המוכר הגלידה ואשתו - שדורון ועדי "לקחו" להם את הפרנסה. והיה גם את הבוס המנייאק של דניאלה בפיצריה. וגם הגננת בגן של עומר

בואי ונשתה לחיי האהבההההההה

אלכס ושלומית קדמי ההורים של יונתן ושל דורון בעלי היקב

zoeid

New member
יופי

כבר יש לנו את הרוב להערכתי, מצאתי תמונות של חלקם והוספתי לגלריה החדשה שנפתחה, אבל את חלקם לא מצאתי, אתם גם מוזמנים לחפש תמונה של כל שחקן שרשמנו ברשימה ולהוסיף ביוזמתכם את תמונתו.
כל הכבוד אחלה שרשור יוצא לנו

batia1

New member
נזכרתי

המדריך/מנחה טקס סיום י"ב של דניאלה בעונה הקודמת שניסה להוציא מדניאלה "השתתפות אקטיבית" בטקס הסיום. נדמה לי שהבחור היה מורה בסדרה ענין של זמן, לא?

batia1

New member
ו...

השכן של יואל כלומר בעל הבית שאותו דחף במדרגות. משום מה ברחו לי השמות מהסדרה וגם של השחקנים.

למעלה