משינה - הופעה בחינם בסן פרנסיסקו

OrlyNL

New member
משינה - הופעה בחינם בסן פרנסיסקו

כל הפרטים פה אני אהיה שם...ואתם?
(במיוחד בשביל ה
)

galgal0ne

New member
you made my day ../images/Emo24.gif

I am not going to be in SF... but I did use the tagline for Mofaim, and in June they're coming to NY
(FYI) Anyways... i love them, and when i was a kid (i think it was 95) on the first goodbye show, i was in the US, missed it (my sister was going to take me), then everytime they had shows, i was in the US. 3 years ago, in the Cesarea shows they had, i was here (for a change) but what annoys me even more, is the fact i was able to get in for free, my brother went to like 5 shows... ATLAST i will get to see them.​

תשלחו אותם למילאנו

תגידו ליובל שראיינתי אותו לפני 10 שנים למעריב לנוער, עוד לפני שהתפרקו!!! חחח... הוא לא יזכור, אבל לפחות שיהיה רעיון - למען הסטודנטים היהודיים ישראליים במילאנו.

OrlyNL

New member
ופתאום גילו לי שהלינק לא עובד

אז הנה עוד לינק www.israelinthegardens.org

newbie2

New member
הייתי בא, אבל הבטחתי להראות לאלוף

את חיי הלילה של לוס אנג'לס (נו טוב, זה יקח חמש דקות בדיוק, אחרי זה אפשר לטוס לפריסקו)...

לוס אנג'לס - חיי לילה - 5 דקות?

רק בסאנסט תיקח לילה... ויש כמובן את הבאר הפתוח בוודלנד הילס, עם ההופעות החיות בימי חמישי.

newbie2

New member
אתה מתלוצץ כמובן

שניסע על וודלנד הילס בשביל פאב אחד? זה נשמע פאתטי משהו. בעצם, זה מאד פאתטי אפילו!

the cherry girl

New member
אני לא מאמינה...

דאמיט אורלי! ועוד ביומולדת שלי. ולא סתם יומולדת... ביג 3-0... משהו שנשמע כמו חלום (הל, לא רק חלום, חלום #$%) ובכל זאת הלוואי שלא הייתי יודעת... פתאום חופשה בפלאייה שתכננתי במשך חודשים לא נשמעת כלכך טוב

OrlyNL

New member
יו, איזו אורחת ../images/Emo24.gif

צ'רי, הייתי בפלאייה, ןאם הייתי צריכה לבחור בין זה לבין משינה, הייתי נוסעת לפלאייה בשנייה (ואני מאוד אוהבת את משינה).

OrlyNL

New member
אני אמסור לאיגי ד"ש ממך

ואת תשתזפי בשבילי בפלאייה

the cherry girl

New member
No deal!

המממ... בואי נראה.. איגי, NO TAN LINES, איגי, NO TAN LINES,איגי, NO TAN LINES,איגי, NO TAN LINES... וברצינות... זו גם היתה יכולה להיות הזדמנות לפגוש אותך! נו טוף, נרד מזה..

למעלה