משינה - הופעה בחינם בסן פרנסיסקו

OrlyNL

New member
משבוע הבא אני תושבת סן פראן

אז אני מקווה שעוד יהיו לנו הזדמנויות להיפגש....

אין פה בכלל מקום להשוואה!

ישר לפלאייה!
בלי בכלל לחשוב פעמיים...

mishi79

New member
אני לא ממש יודעת על איזו פלאייה

מדובר... אבל פלאייה כפלאייה בדרך כלל לא הולכת לשום מקום ותמיד תהיה שם, לעומת משינה שבדרך כלל הולכים. משינה + אורלי + האלוף (נכון?) או- פלאייה...?

mishi79

New member
מצטערת אני לא יודעת מי הולך...../images/Emo41.gif

ועכשיו את רק מחזקת את ידי ששווה לה ללכת למשינה אם ככה

mishi79

New member
מצטערת...

החיים קשים... החלטות כאלה זה לא דבר של מה בכך! צריך לדעת לקחת אותן ולשקול אותן היטב כדי לא לעשות טעויות שאח"כ תצטערי עליהן במשך תקופה ארוכה או אפילו כל החיים. אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם עוד כמה גורמים, עדיף שיהיו מוסמכים! נסי למצוא אנשים שלא קשורים לבעיה כדי לקבל דעה אובייקטיבית יותר!! ותמיד תזכרי אנחנו מאחוריך!! אל תוותרי גם אם התשובה לא נמצאת ממש מול העיניים! כולם פה סומכים עליך שתגיעי להחלטה נבונה ושקולה, אני אישית לא מכירה אותך מספיק טוב אבל יש לי הרגשה שאת מסוגלת לעשות את זה!

the cherry girl

New member
כבר התקשרתי למספר גורמים

ייתכן שנצטרך לזמן אותך כדוברת מוטיבציה או כמומחית תוכן. אנא בטלי כל תכניות שאולי היו לך למחר.

mishi79

New member
אין שום בעיה, יש לי תעריף מיוחד

לחברי פורום תפוז. טיסות ע"ח המטופל!

mishi79

New member
כן כן

משעמם לי... אפילו מאאאאאאאאאאאאאד משעמם לי!!

אז מה נסגר?

גם את מתחילה לנדוד מערבה? תראי, זה מיני-מפגש-פורום. אולי נעשה אותו מפגש-פורום רשמי?

אז מי בעצם בא להופעה?

עד עכשיו סיכום ביניים שלי: אורלי, הילה, חתול ואני... ניובי,מישי,צ'רי וכל שאר החברים, האם מישהו ממכם מתכנן להצטרף אלינו?

mishi79

New member
אני נורא רוצה

ואפילו עשיתי מאמצי על לשכנע את כל עניי לאס ווגאס (ישראלים אחרים שגרים פה) להצטרף לאיזו גיחה... אבל אני בבוסטון עד ה5 לפחות והייתי אמורה להמשיך לניו יורק לכמה ימים אח"כ, וכנראה שאני אצטרך להמשיך לניו יורק אז יהיה לי מאד קשה להגיע...

G a l i 11

New member
קלי קלות מישי

הם יהיו בניו יורק ב-14 ביוני ואם תרצי לחזור לבוסטון ב-19 ביוני. לא פייר לשכנע את צ'רי לפספס חופשת חלומות ולהתחמק בעצמך מההופעה

mishi79

New member
אבל אבל...

לי לא ממש אכפת ממשינה. יותר היה אכפת לי לראות את החבר'ה מפה שם.

galgal0ne

New member
June 12th in NYC

Please join us, tickets are going to be booked
Seriously though, if you'rei n NY during these dates, come to the show, Tal and I are going....​

למעלה