משכורת ברמן

ליאור185

New member
משכורת ברמן

השאלה שלי פשוטה . אני בקרוב משתחרר וחשבתי על עבודה מועפת ! ללכת לעבור קורס ברמנים. עכשיו מעניין אותי לדעת מה המשכורת הקבועה פחות או יותר לברמן לשעה לחודש איך שזה עובד ?? בנוסף היתי מעוניין לדעת כמה יוצא לברמנים מטיפים ובסה''כ מה הרווח של ברמן בשעה ביום בחודש ??

obbb

New member
מאוד מאוד מאוד משתנה

אני יכול להגיד לך שאני הרווחתי בתור מתחיל ביום שישי האחרון קצת פחות מ25 לשעה. עוד חודש אני מקבל 20+טיפים. זה יחסית נמוך לברמן. אבל אתה יכול לעבוד במסעדות ובקרים וכו' שזה גם לא יצא בשמיים. שים לב הסכומים הגבוהים באים רק עם הנסיון ועם המקומות הטובים באמת. שאתה לא תתקבל ככל הנראה ישר אחרי הקורס, אז במידה ואתה מתכנן להתחיל - קח בחשבון שבהתחלה זה לא יהיה כיף ורווחי כמו שנהוג לחשוב. לאחרונה אני שומע כל מיני אנשים זורקים סכומי משכורות אסטרונומיים של ברמן תותח בערב (בכל מיני מקומות שרצים חזק) 1000, 1500, 2000... להגיד לך שזה מדגם מייצג? ממש לא. להגיד לך שאני משוכנע שזה קורה בפועל? גם לא.

ליאור185

New member
לא הבנתי משהו

אתה מספר המשכורת שלך משתנה אבל אני לא מבין משהו אתה לא עובד במקום קבוע נגיד כל ערב משעה כזאת עד שעה אחרת תמורת 25 לשעה לצורך הדוגמה מה זאת אומרת שהמשכורת שלך משתנה זה לא דבר קבוע ורק הטיפים משתנים

obbb

New member
השאלה אם זה משהו

חד פעמי או שיש כאלה שאשכרה מרוויחים ככה בערבים חזקים באופן קבוע...

תומר ס

New member
מה זה קבוע

לא ערב ערב אבל כל כמה ימים. לא יודע, אני שמעתי על מקומות שבערבים החזקים יוצאים עם 3000-4000 ככה...

Symbolic

New member
באמת נראה לך שיש ברמנים

שעושים 4000 שקל לערב.? נו בחייאת. לא צריך להגזים

obbb

New member
שים לב

4000 זה פי 4 מ1000. זהו יחס לא אנושי. כלומר תצטרך למכור פי 4 משקאות ו/או שישאירו פי 4 טיפים. זה באמת נשמע לי כמו שכר חדר פעמי שנפלו על שצף תיירים / עשירים... ואני מדבר על שכר קבוע בימים חזקים כלומר סתתם עוד סופש..

Symbolic

New member
אני לא מדבר על מצב חד פעמי

שיושב אצלך איזה אוליגרך ובמקרה היית עשר והוא אהב אותך והשאיר לך 5000 טיפ. זה לא אומר שבמקום הזה עושים 5 בערב... גם במלון שעבדתי היה מלצר אחד שקיבל טיפ 2500$ על בקבוק יין, זה עדיין לא אומר שזה מה שעושים שם במשמרת בלובי בר

תלת חי

New member
אז צר לי...

לאכזב, אבל מנסיון וגם משיחות עם אנשים שעבדו במקומות החזקים שאתה יכול להעלות על דעתך, אין משכורת של 4000 ש"ח למשמרת על בסיס קבוע.. אם אתה יודע אחרת, אתה יכול לעדכן אותי איפה, אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים..

moon light9

New member
תקשיב אני לא יודעת מי אמר לך מה אבל בולשיט

בוא נעשה חישוב פשוט... בוא נגיד היה ערב סבבה ויצאת עם 40% טיפ (מה שלא יכול להיות מצב קבוע בשום מקום), אז אם עשית 4000 ש"ח זה אומר שהקופה האישית שלך עמדה על 10,000 ש"ח במהלך כל המשמרת, מה שאומר אחד משני דברים, או שעבדת 17 שעות רצוף או שאתה סופרמן. כי בכל מקום על קופה של 10,000 יעבדו במקרה הכי טוב שני ברמנים בדר"כ יותר... אז אלא אם כן אתה עובד בבר הפרטי של גאידמק זה לא ריאלי, אולי באופן חד פעמי אבל בחיים לא אחת לכמה ימים. ואם אני טועה תגיד לי את השם של המקום כי אני עושה השתלטות עויינת!

tal1g

New member
תמיד טוב לשאוף גבוה אבל

קודם כל גם במכות החזקות של 150 ש"ח לשעה שלא קורות לעיתים דכופות יש לברמנים המובילים כ-7-8 ש'. במקביל יצא לי לעבוד על קופות אישיות של 15000 ש"ח ויותר. אך לא יותר מ-20% שמתחלקים לכל הצוות.שנתן סרוויס בערךף נמוך.

moon light9

New member
בדיוק :) או שעובדים על קופות

אישיות של 5-7,000 ואז הטיפים גבוהים או שעובדים על קופות אישיות מטורפות אבל אז זה מוריד משמעותית את אחוז הטיפים :)

תומר ס

New member
מה אתם רוצים

לא אני עובד במקומות האלה אבל כן שמעתי על כמה מקומות שעושים משכורות כאלה בתדירות לא רעה.

temptation411

New member
אז האכילו אותך בחארטות..

4 אלף שקל משכורת למשמרת זה דמיוני אולי 4 אלף דינר מצרי..

למעלה