משכורת ברמן

speadball

New member
המקום הכי חזק בת"א

עם קהל שהיית שמח לפגוש מגיע ל170ש"ח לשעה לברמן בסופ"ש - 100+ למשמרת של 6 שעות המקום עם הקהל שלא היית רוצה לפגוש מגיע ל190-200 אבל המשמרות קצרות אז הסכום פ ר משמרת דומה. 4K למשמרת? נראה לי דמיוני. בלונדון כשהרווחתי בפאונדים זה קרה פעם אחת....

speadball

New member
תגובה בשעה נורמאלית

אז אחרי שהתאוששתי מאתמול, הנה גירסה מובהרת של התגובה הקודמת :) המקומות החזקים ביותר בת"א (יש בין 2-5 כאלה, תלוי בתקופה של השנה) מגיעים ל170 ש"ח לשעה בימי שיא. ברמן שעובד שם מגיע ל 1000 ש"ח למשמרת. ימים כאלה קורים בד"כ פעם או פעמיים בשבוע או בארועים מיוחדים. אלו הם המקומות שרוב מי שאוהב את הלחץ והעומס היה שמח לעבוד בהם, קהל נחמד ביותר. במקומות שבהם הקהל לא מוצלח במיוחד יש בימי שיא גם 200 ש"ח לשעה. במקומות האלו המשמרות קצרות יותר בד"כ כך שהסכום למשמרת יוצא דומה מאוד. המקומות הללו גם נוטים לעבוד במחזוריות גבוהה יותר - אנשים באים והולכים כל הערב אך יתכן שיהיו רק 250 איש במקום בבת אחת. לסיפורי ה4,000 ש"ח למשמרת. נראה לי מופרך, בארץ מאוד קשה לי להאמין. השתייה פה יחסית זולה והקהל בד"כ יחסית צעיר. כשעבדתי בבר בלונדון הגעתי לסכום שמתקרב לזה ערב אחד. הקהל יותר מבוגר, השתייה יותר יקרה והתשלום הוא בפאונדים (אז הפאונד היה שווה יותר מ8 ש"ח). זה היה ערב יוצא דופן וגם הברמנים הותיקים שם לא זוכרים עוד ערב כזה. 70-90 ש"ח לשעה, ישנם לא מעט מקומות שעושים סכומים כאלו. גם בפריפריה זה קורה לא מעט.

maxfain

New member
אז מה בעצם אמרת? פעמיים בשבוע?

עזוב, בוא נוריד אפילו לפעם בשבוע. איפה?

תומר ס

New member
אולי

אפילו פעם בשבועיים, לא יודע אבל לא חד פעמי בסילבסטר ובאירוע או משהו..... כל כמה זמן, ביום רגיל.

תומר ס

New member
אני לא רוצה לגרום למנהל שם לחץ מיותר

בגלל שזה לא מקום שפשוט דופקים בדלת ושואלים אם צריך ברמנים. זה לא מהתנשאות, ברור לי שאני לא יכול לחלום אפילו לעבוד שם.

maxfain

New member
לא לחלום אפילו לעבוד שם?

לא לדפוק בדלת אפילו? מה זה? איזה מן מקום זה? תומר, באמת הצלחת לסקרן אותי. אני רק רוצה ללכת לשם ולראות איך המקום הזה עובד.

tal1g

New member
יאללה לא הולכים לחפש

עבודה תאמין לי תן רק שם

תבין חבר.

ברמן זו עבודת משמרות. ברוב הגדול של מקומות העבודה, יש צוות עובדים שמתחלקים ביניהם במשמרות, כשבד"כ יש עובדים שנותנים את רוב המשמרות ומחזיקים את המקום, וכאלה שסוגרים חורים. זה משתנה, כי לפעמים אתה מגיע ל4 שעות, ולפעמים אתה עובד 8. לפעמים השכר נמוך (נמוך מ30 זה נחשב נמוך בתחום), ולפעמים השכר גבוהה (כ100 ש"ח לשעה). זה לא תלוי במקום. באותו מקום יכול להיות לך ערב כזה וערב כזה. בשורה התחתונה, התשובה לשאלה הפשוטה שלך לא כלכך פשוטה. זה ממש לא קבוע. יכול להיות ברמן בבר מסעדה שנותן 2 משמרות בשבוע ועושה 25 שקל לשעה למשמרת של 5-6 שעות, ויכול להיות ברמן בבר מצליח, טוחן עבודהד כל השבוע מפתיחה עד סגירה, עושה משמרות של 9 שעות ומרויח 80 ש"ח לשעה. זתומרת שהמשכורות נעות בין מעט מאות שקלים להרבה אלפי שקלים.

maxfain

New member
ויש ברמנים זבלות כמו ליאור

שלא מזמינים למקום החדש שהם עובדים בו.

temptation411

New member
אין לך מה לחפש שם..

מקום שמוזג לי גינס בכוס טובורג ועושה עוואנטות בכניסה כאילו האנשים בפנים הם מינימום פריס הילטון ובסוף אתה מוצא שחצי מהקהל תימני לא שווה ביקור

לכלכת צביחה!

יש עדיין חבלי לידה לרוב. זה אחד. הקטע עם הגינס זה בגלל שלפי מה שאני יודע, כרגע יש מחסור בכוסות גינס חצי אצל הספק (קוקה קולה?). קחו בחשבון שהמקום עוד לא נפתח רשמית, בלי שומקשר. בגלל זה, ובגלל עוד כמה סיבות, עדיין לא העלתי את העניין כאן בפורום.

maxfain

New member
מחסור?

מממ.. אני בדיוק היתי צריך עוד כוסות, ביקשתי וקיבלתי. אם אתה רוצה, תגיד לבוס שלך שאני אמכור לו ארגז חחחח..

speadball

New member
8 ברמנים במשמרת?

למה יש לכם שם כל כך הרבה ברמנים? איך אפשר לעשות ככה כסף...

למעלה