משלוש יוצא אחד.

Yaniv-DC

New member
משלוש יוצא אחד.

תגידו... שלישיות - זה טוב ליהודים? אוהבים, לא אוהבים? ומה עדיף - שלושה רווקים או זוג + אחד? לפני יומיים הייתה השלישייה השלישית שלי, אבל הראשונה בה אני הייתי הפלוס אחד, ומה אני אגיד לכם ---|פיהוק| מ-ש-ע-מ-ם!

.m

New member
שלישיות? לא כזה שוס...

אמנם אני הייתי חלק מה"זוג", ולא במסגרת 3 רווקים/רווקות, אבל אני חייבת להודות שזה לא עשה לי את זה. אז סימנתי
. זהו. באופן אישי אני מעדיפה אחד על אחת (או אחת על אחד
, או אחת על אחת... טוב, הבנתם ת´פואנטה) גם בסקס, וגם במפגשים חברתים. יש בזה סוג של אינטימיות שהרבה יותר מדברת אלי... בוקר טוב, mai

Yaniv-DC

New member
אוף איתך

גם תוך כדי הסקס את עורכת להם את החידון של מאי?

Liroy25

New member
אף פעם לא ניסיתי

ועדכני לעכשיו אני גם לא ממש רואה לנכון לנסות אי פעם. קשה לי לראות את עצמי מתגרה להתבונן בנסיך שלי מזדיין עם אדם אחר שאיננו אני.

xanadu

New member
עלילות קסנאדו במנאז´

ראשית כל, כלל ברזל - שלישיות, רביעיות, חמישיות וסקסטה - לעולם עם זרים, שלעולם לא תראה אותם יותר. אני לא צופה אפשרות שאני רואה את החבר שלי מזדיין עם מישהו אחר ואחר כך הולכים לישון כאילו כלום וכנ"ל גם ההיפך. לגבי המהות עצמה, בכל פעם שיצא לי להיות בשלישיה, באיזשהו שלב הרגשתי שאני לא ממש תורם להעלאת המורל והרגשתי מיותר. זה מזכיר לי את השלישיה הקינקית ביותר שהייתה לי, שבה היו מעורבים אני, עוד אחד ובחורה (!) עם רמת מוסר פרובלמטית ובקבוק גאטו נגרו אדום זול ומגעיל (קניתי אותו כי רציתי את החתול מפלסטיק שהיה עליו). מה אומר ומה אספר, חוויה אינטליגנטית. הצטערתי שלא הבאתי עיתון. בקיצור, שלישיה - נחמד בשביל הרזומה, קצת מוערך יתר על המידה.

assafcohen1

New member
i wouldn´t have mind

seeing my boyfriend being fucked by someone else, i think he wouldn´t mind also... after all, he crawls into my bed in the end of the night, so who cares? assaf

assafcohen1

New member
IT´S FUN

i always said, no need to do from sex mora than what it is. it is not a matter of life and death. sex is fun. i don´t say it´s not a way of showing love, but having sex with someone else, does not meenyou don,´t love a third man. in this case, your boyfriend. assaf

olgayuli

New member
משלושה יוצה אחד

תשמע, כנראה לא היית עם האנשים הנכונים, כי לפי מה שאני שמעתי - זה חלום של כל גבר!!!

Liroy25

New member
של כל גבר סטרייט אולי, וגם אז

רצוי שיהיו שם שתי נשים שישחקו עם עצמם ויענגו אותו.

olgayuli

New member
חלום של כל גבר

כמו שאמרתי זה חלום של כל גבר - להשתתף בשלישיה, ובהחלט התכוונתי לשלישיה שכוללת שתי נשים וגבר. האם יש משהו שהתנסה בכך ויכול להצדיק אותי? תענו

.m

New member
למקרה שהעובדה חמקה מעיניך

זה פורום סקס ללסביות והומואים. למה שהומו ירצה להיות בשלישיה עם שתי נשים???
mai

.m

New member
דו-מיניים, דו-חיים, דו-גלגליים...

אבל אני מודה שטרם פגשתי מישהו (או מישהי) דו-מיני שהפנטזיה האולטימטיבית (או פנטזיה בכלל) היתה להיות עם שתי נשים. בד"כ זה גבר ואישה.
mai

EyeSeeYou

New member
הנה פגשת../images/Emo70.gif

מצד שני זה כבר לא פנטזיה כי כבר עשיתי זאת
ופעם אחת אפילו עם תאומות

למעלה