משלוש יוצא אחד.

תלוי איך אתה מגדיר שלישיה

לי נראה מעניין להשתתף בתור צופה בלבד כאשר השניים האחרים עושים את כל העבודה השחורה. פיתוח של הרעיון הוא שהצופה יהיה גם נותן הוראות, מעין "במאי" (יענו director, לא in Mai). כנראה ראיתי יותר מדי סרטים כחולים בזמן האחרון
במחשבה שניה גם יכול להיות נחמד להיות חלק מהזוג, אבל כנראה שאני מפנטז על כל דבר שקשור בקבלת זין.

נעם69

New member
שתי נשים וגבר Vs שני גברים ואישה

שתי נשים וגבר זאת הפנטזיה שכל גבר (כמעט) גדל עליה וחולם עליה. אני פיספסתי אותה פעם אחת אז אח"כ פיציתי את עצמי בחמישייה שכללה שלוש נשים (שהן דו מיניות) ושני גברים (סטרייטים)...אבל, לענייננו. שני גברים ואישה זה כיף, בתנאי שהמחשבה העיקרית היא האישה, סיפוקה ופינוקה. כל עוד זה הבסיס השמיים הם הגבול. יצא לי לפנק עם חבר טוב בחורה מדהימה, בעלת יכולות סקס מטריפות ואנרגיות שלא נגמרות לעולם. לא הייתה ואין ביני לבין חברי כל קשר/חלום דו מיני, סתם יצא לנו לפנק את האישה ביחד והיא חגגה. זאת הייתה החגיגה שלה שהיא ניצחה עליה בעוז ובאון. שני גברים עם אישה, לדעתי, צריכים להיות כאלה שמוכנים הרבה יותר לתת מאשר לקבל.

Liroy25

New member
וזה שונה משני גברים ואישה כי...?

האם כאן הצורך בנתינה זהה או שונה?

.m

New member
כמה סטיגמות אפשר להכניס ב-5 שורות?

שנספור? ולענייננו: מסתבר שנורא חשוב לך להדגיש שהגברים הם סטרייטים. וגם שבשום מצב, אף גבג לא נגע בך. למה שני גברים חייבים לענג את האישה? - עדיין לא הבנתי. למה שני גברים עם אישה צריכים להיות שני גברים שמוכנים לתת יותר מאשר לקבל (מתקשר באופן ישיר לשאלה הקודמת) - גם לא הבנתי. הדבר החיובי היחיד שיש לי לומר על שלישיות הוא שיש יותר וריאציות של "מי-עושה-מה-למי-איך-ולמה". בשלישיות שלך, מסתבר, גם זה לא קיים. mai

למעלה