משלחת לפולין - טיול שנתי בטבע?!

nofar 250

New member
יוווו איזה זכרונות אתם מעלים פה../images/Emo20.gif

כל הכיף זה בזמן הזה..האוטובוס המטוס המלון.. יווו איך בא לי לחזור לשם! להתגנבויות מהחדרים במלון לברוח מראש המשלחת..הוא היה כזה מסטול. לצעקות "תכבו את הסיגריות רועי בדלת" חחח רועי זה ראש המשלחת. להתחבא בשירותים כדי שהוא לא יעיף אותנו..אוי אוי המלון זה היה כיף והאוטובוס בכלל...הרועי הטמבל הזה לקח גיטרה של מישהו והשיר מסע שלנו היה "היא לא יודעת מה עובר עליי" של שלמה ארצי..אז כל פעם בתחילת נסיעה בסוף נסיעה באמצע נסיעה היינו שרים את זה.. וכל השירים שאנחנו המצאנו על רועי על המדריכה על הנהג אוטובוס (שהטריד אותנו מינית:)) על המדריך הפולני אפילו על הקבט היה לנו שיר.. כמה כיף עשינו באוטובוס יו.. היתה איזה פעם שהלכנו ליער להשתין ומצאנו שם ביתן כזה של שירותים כימיים מעץ..נראה ממש כאילו הוא מתקופת המלחמה..מלא קורי עכביש וכאלה.. אין ספק שהיה כיף בפולין...הייתי חוזרת לשם עכשיו! אגב עשו לכם מסיבת סיום בפולין?

thunderstorm

New member
בטח שעשו..

איזה כיף זה היה... עשינו המון שטויות, ולי ולעוד אחד מהמשלחת חגגו יומולדת במסיבה הזאת.. וקנינו מתנות לכל המלווים - המורים, הקב"טים, המדריכים... היה לנו קריוקי ושטויות.. איזה כיף היה!

אצלנו אז מישהו הביא גיטרה

ואז הקבט שלנו התחיל לנגן ולשיר... אז זה גם היה ממש נחמד! אוח נוסטלגיה... בא לי לחזור לזה..

למעלה