משל לחברי הפורום

אם 2 התוצאות גורמות לקוביה להינמס

אז מה נעשה? ניזרוק עליה פצצת אתום? נהרוס אותה? ניראה לי שזאת המדורה כי זה רק גורם לערבים למירמור קשה יותר ושינאה לישראל והם כבר מעדיפים להיתאבד ולהרוג יהודים ולשריפה גדולה יותר אם לא היינו מתעלמים מהם ממרמרים להם תחיים ומלבים את כעסם והיינו מתייכסים אליהם בצורה אחרת אולי זה היה מושך את הזמן של ההינמסות(כי האש בטח גרמה לאפילו פחות משעה שהקרח ימס)ואם נמשוך את הזמן?(אני גם חושב שערפת הוא לא פרטנר) אבל ערפת חולה ומיסכן עוד מקסימון 3 שנים נישארו לו ליחיות אם נחכה בלי הדלקת האש ונוסיף אפילו פריז´ידר יהיה יותר קל לשמור עליו ולעשות אולי שלום עם המנהיג החדש

aharon5

New member
הודעה לבגיניסט

ברשותך אני הפצתי את המשל הזה (עם גוון הומוריסטי קמעא) בפורומים נוספים.

הינה עוד פיגוע(הביטחון של שרון)

עוד תוצאה של מישהו שהעדיף למות כי אין לו כסף ללימודים ועבודה מכובדת(מעניין למה?....)

אתה יוצא לחגוג?

ככה זה נשמע, אפילו דרך מסך המחשב... 100 שנה של טרור ערבי נגד היהודים- מהפדאיון לספורטאי מינכן, מכביש החוף לקו 405, מילדי מעלות לפיגועים באוטובוסים- כל הפיגועים האלה בוצעו ע"י אנשים שלא היה להם מה לאכול? ממש הגיוני.... אז יש לי הצעה: אני מוכן לממן לכל הפלשתינאים לימודים, עבודה ואוכל, ובתמורה שיעזבו מיד את ארץ ישראל. מוכן? הרי לשיטתך רק אלו הדברים שמפריעים להם...

תממן ותראה איך הפיגועים יחלשו מאוד

תמיד יש מטורפים כמו שאצלינו יש גם מטורפים(דוסים ויגעל אמיר ועוד שלא עולים לי לראש)

Roobie

New member
הכללה מיותרת

"דוסים", החברה החרדית, היא קבוצה תרבותית. החמאס והג´יהאד הן קבוצות פוליטיות-טרוריסטיות. אין שום דמיון בין השניים ורוב הדוסים אינם משוגעים. בתור חבר למחנה הפוליטי אני מציע לך להשמיט את המילה דוסים מההודעה האחרונה.

למעלה