על איזה התבצרות אתה מדבר?
הבאת קישור לאתר מלא שקרים ורמאויות והוכחתי זאת בתגובות מפורטות לפי בקשתך - אתה, לפי דבריך שלך, בכלל לא טרחת לקרוא ולעיין בתגובות שלי. לאחר מיכן הבאת לי קישור לסרט נוסף והעלת טענות אליו ולאחר צפיה בסרט הסברתי לך מדוע הטענות שלך לא נכונות. זה שאני ואחרים הראנו שאתה טועה והקישורים שבאת לא צודקים בדבריהם לא אומר שהם או אני מתבצרים בדעותינו אלא להיפך זה אתה הוא שמתבצר בעמדך למרות שהוכח שעמדתך שגויה. זה שאנשים לא מסכימים איתך, חושבים אחרת מימך לא אומר שהם טועים ואתה צודק או שהם מסרבים להבין או לקבל דברים שמובאים להם. אם היית מעלה טענות מבוססות אני הייתי מקבל אותם, אבל לא העלת כאלה. כמו אז, גם עכשיו, אין לי שום דבר נגדך וכפי שציינתי בתגובתי הראשונה בשירשור זה, אם אתה אכן מעוניין לשוחח/לדון ולא רק להרצות אשמח לשוחח עימך. אבל נראה שאתה נמצא תחת רושם שכל מי שחושב/מאמין אחרת מימך טועה ופשוט לא רוצה לשמוע. עליך להתנער מצורת מחשבה זו שכן לא רק שהיא לא בריאה אלא היא לא נכונה כלל. אם אתה מחפש אנשים שרק יקשיבו לך שאז שוב, אין בכוונתך לשוחח אלא להרצות/להטיף. כדי לקיים שיחה גם אתה צריך להקשיב ולהשיב בהתאם. ושוב, כפי שציינתי בתגובתי הראשונה, אם אכן אתה מעוניין לשוחח אשמח לשוחח עימך, אם אתה רוצה רק להרצות זו זכותך אבל מצער כי ע"י כך לא תלמד דבר.