משמעות הניק -

[eLad]

New member
eLad

קודם כל העניין של הסוגריים זה כי eLad היה תפוס, כוכבית סתם פרחה ושאר הסימנים לא מספיק קולים כמו []. ה-L הגדולה באה סתם. בהתחלה זה אפילו היה eLaD, ואז ה-D קטנה. מאז זה eLad, שיש לזה דאבל משמעות - אלעד ו-lad עם e "מאאאאגניבה" כזו, כמו eMail. (ו-lad זה בחוּר למי שלא יודע).

Trranger

New member
אתם באמת שלא רוצים לדעת ../images/Emo4.gif

טוב אז ככה.. זה היה בערך בגיל 9 ככה.. אחשלי הגדול(שהיה בין 14) ואני היינו משחקים במשחקי RPG ONLINE... והוא היה קורא לעצמו TBKnight(The Black Knight) אז ברוב חוכמתי החלטתי להעתיק ממנו...
וקראתי לעצמי Trranger(the red ragner) וזה בעצם הסיפור
ומאז ועד היום הניק שלי בתפוז לא השתנה...

Trranger

New member
ועוד משו ../images/Emo3.gif

שמתי לב שחוץ מהילד"ב הניק שלי הכי וותיק

Trranger

New member
ואני עדיין יותר וותיק ממך ../images/Emo3.gif

וואי.. אז זה אומר שנירשמתי לתפוז בגיל 7-8 ככה... זה לא טוב.

Salem

New member
אממ

השתמשתי בכינוי הרבה לפני תפוז... היה לי גם כינויים אחרים (עניתיקות) בתפוז...

קיץ כתום...

הניק הראשון שלי בתפוז היה בכלל shayl86 כי זה היוזרניים שהספק של נטוויזין נתן לי.. בכלל באתי לתפוז לפרסם איזה אתר שלי בפורום עיצוב גרפי ובא יום שהייתי צריך לשאול שאלה בפורום ASP ונשארתי.. עם הזמן הבנתי שshayl86 זה לא כזה מדהים והחלטתי לשנות. חשבתי על שני הדברים האהובים עליי (באותה תקופה): קיץ - אני אוהב את הקיץ, אוהב את החום ואוהב בגדים קצרים. וכתום - פעם היו לי מלא בגדים בצבע כתום.. היום זה כבר פאסה. וזהו : קיץ כתום

גם אני רוצה....

מי צריך משמעות? פשוט חבר שלי העיר אותי כשהוא אמר אני השדון יחזקאל. ומאז נשארתי ככה (שדון).

זהר !!!!!!!!!!

מה נשמע? לאן נעלמת? אני יאמר את זה ככה - כשאני נכנסתי לפורום ASP בתפוז בהתחלה, אתה היית זה שעזר לי כל הזמן :) זו הזדמנות נהדרת להגיד תודה.

זהר פלד

New member
הייתי סופסוף בחו"ל 4.5 חודשים...

חזרתי לפני חודש.... אז הנה אני כאן, ו bkf

אפרשימעון הוא האל המשפחתי אצלנו

אז קראתי לעצמי על שמו לפני כשנה וחצי, ולא יצא לי לשנות. -למרות שהשם שלי ממש שונה מאפרשימעון (לא- לא קוראים לי שמעון ואני לא מכיר שום שמעון).

Deviation

New member
בוודאי, הנה הלינק.. ../images/Emo26.gif

הלינק:
http://search.microsoft.com/search/results.aspx?View=msdn&st=a&qu=family+god&c=0&s=1​
זהר תלמד לחפש ב MSDN כמו שצריך, תתבייש!

Deviation

New member
לינק מדוייק + דוגמא

כאן:
http://msdn.microsoft.com/downloads/samples/internet/default.asp?url=/downloads/samples/internet/family_god/default.asp​

havlaz

New member
סיפור ארוך מדי

כמו הרבה אנשים, שם של פרוייקט שהיה אמור לקום בשם "חבל"ז".. משהו בשיתוף עם הרבה חברות.. בסוף זה נפל, ואני נשארתי עם השם. זה היה לפני כל כך הרבה שנים, שאני אפילו לא זוכר מה היה הניק שלי לפני.. מזעזע..

MaD-d0g

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

פעם פעם, עוד לפני ימי האינטרנט (שהיה אצלנו) היה כזה דבר בשם BBS. זה היה מספר טלפון שהיינו מתקשרים אליו עם המודם ומורידים דברים. אז הייתי אצל חבר שלי בפעם הראשונה שהתחברנו לדבר כזה.. היינו צריכים להרשם. הוא שאל "UserName
", אז איכשהו שלפתי מהראש, בלי לחשוב קודם.. mad-dog. סבבה. נרשמו עם היוזר הזה ושיחקנו שם. מאז אימצתי את הניק הזה, שאין לי מושג איך הוא נכנס לי לראש, פשוט באותו רגע הוא קפץ.. רק לפני 5 שנים בערך חבר שלי הציע לי לשנות את הכינוי ל MaD-d0g. שזה כמעט אותו דבר, ה M ו D באותיות גדולות, וה O (או) הפך ל 0 (אפס) זהו.. כמה זמן אני כבר עם הניק הזה
מאז שאני זוכר את עצמי.. יש לו כמה שנים טובות.

למעלה