משמרת אבל ומחאה הערב מול משרד הביטח

משמרת אבל ומחאה הערב מול משרד הביטח

משמרת אבל ומחאה הערב מול משרד הביטחון: "שרון איש הדמים, מסברה ושתילה עד רפיח!" יודלקו נרות זיכרון לזכר ההרוגים הישראלים והפלסטינים בעקבות טבח המפגינים ברפיח יקיימו פעילי שלום משמרת אבל ומחאה מול משרד הביטחון (רח.קפלן, הקריה, ת"א) בשעה 7.30 בערב היום (רביעי 19.5) בססמא "שרון איש הדמים, מסברה ושתילה עד רפיח!" וידליקו נרות זיכרון לזכר כל ההרוגים הישראלים והפלסטינים של השבועות האחרונים. את הפעולה יוזמת תנועת גוש שלום ומצטרפים אליה פעילי תעאיוש, בת שלום ותנועות נוספות. "משרד החוץ יכול לשלוח הביתה את כל 'המסבירים' שלו. איש לא יוכל לטהר את השרץ הזה, איש לא יוכל למחוק את תמונות הזוועה המציפות את המסכים בכל רחבי העולם. אריאל שרון שוב סימן אות קין גדול על מצחה של מדינת ישראל. זהו איש הדמים שהקריירה הצבאית והמדינת שלו רצופה מעשה הרג וטבח, מן הטבח בקיביה בשנ ת 1953 דרך סברה ושתילה במלחמת לבנון ועד טבח המפגינים ברפיח היום. האיש הזה פתח בהרפתקה צבאית מטורפת ברפיח בסיון נואש להישאר בשלטון, והוסיף לדפים השחורים בתולדות ישראל עוד דף שחור ומזוהם ביותר, ירי טילים ממסוק ופגזים מטנק על מפגינים בלתי חמושים, רובם בני נוער וילדים. האיש הזה חייב ללכת, לסיים מיד את הקרירה שלו. כוחות הצבא חייבים לצאת מיד מרפיח, להפסיק את הפלישה שהיא פשע אחד גדול" אומרים מארגני ההפגנה. ביום שישי תתקיים הפגנת מחאה גדולה במחסום סופה, הנקודה הקרובה ביותר לרפיח אליה יכולים אזרחים ישראלים להגיע, שם מקיימות נשות "בת שלום" משמרת מחאה רצופה ביום ובלילה מאז אתמול בבוקר. לפרטים: אדם קלר (גוש שלום) 03-5565804 או 056-709603 בת שלום: חנה 066-300144 או לילי 053-966281 תעאיופון: 03-6914437.

doresh shalom

New member
יש גם מחר הפגנה בקריה

הפגנה מול משרד הבטחון בקריה בעקבות הרג התלמידים המפגינים ברפיח - מחר, יום ה', הפגנת חירום גדולה מול משרד הבטחון בקריה, בשעה 18:00. ההרג היום מחייב כל אחד מאיתנו להיות שם, ולהבהיר שלא בשמנו יורים טילים ממסוקים לתוך קהל מפגינים. כבר הערב החל משעה 19:00 תתקיים משמרת מחאה של ארגוני השמאל מול משרד הבטחון בקריה.

KarlMarx

New member
אגב, שמעתי על מחסום

שמי שיכול לעבור שם זה רק ערבים שמשחדים.אם הבאת קולה או 20 שקל עברת,אם לא-אז לא.

KarlMarx

New member
כרגע יש עוד הפגנה בקרייה

המפגינים חוטפים מכות..וכמובן שבחדשות כמעט שלא הזכירו את הילדים המתים..

doresh shalom

New member
הרג המפגינים ברפיח

הרג המפגינים ברפיח הוא צעד נוסף בהידרדות המוסרית של מדינת ישראל. העובדה שאולי מזעזעת יותא מכל היא ש 10 הרוגים הם קיטינים!

KarlMarx

New member
בכלל לירות עם טנקים על מפגינים

זה דיקטטורה לשמה.

../images/Emo54.gif הכתבה הזאת כבר לא קיימת

כנראה דיס-אינפורמציה, כמו שקורה הרבה בזמן קצר לאחר דבר כזה. עכשיו התייחסות כללית, הטנק לא ירה לעבר המפגינים, הוא ירה על בית והמפגינים נפגעו מהרסיסים. טעות אנוש? כן. אבל בואו נסתכל על הצד השני. תסתכלו שתמיד טרוריסטים משתמשים בילדים בתור מגן אנושי. למה על זה אתם לא מרימים צעקה? למקומות כאלה לא לוקחים ילדים נקודה. וכדי שלא תבינו אחרת, אני מגנה את פעולת צה"ל בעניין הזה, אבל צריכים להגיב בפרופורציה ולראות את העניין מכל הכיוונים.

KarlMarx

New member
.

אבל לירות על טנק לעבר הכיוון הכללי של המפגינים זה דבר מחריד. רגע וצה"ל לא משתמשת בפלסטינאים בתור מגן אנושי?כדי לתפוס טרוריסטים הם שולחם חפים מפשע לפניהם כדי שאם מישהו יפגע זה יהיה הוא.(אחד מדוחות בצ"לם האחרונים).לא לוקחים למקומות כאלה ילדים?אז לאיפה לקחת אותם?להשאיר אותם בבית שלהם(חורבות לאחר הפעולה)?הם הלכו להפגין נגד זה שאין לאן לקחת אותם עכשיו.זאת הבעיה.

../images/Emo54.gif תראה

אני לא אמרתי שזה בסדר מה שצה"ל עשה. אבל אני מאמין שהם לא התכוונו לכזאת תוצאה. ואתה מדבר על "נוהל שכן" שכבר לפחות שנה אם לא יותר אסור לפי הפקודות. ואת הילדים אפשר להשאיר עם האמא שלא באה להפגנות או במקום אחר. ואני גם מדבר על ארועים שהולכים לירות על חיילים ומחזיקים ילד לידו ככה שיהיה לך יותר הגנה זה מכוער, וזה מראה לך מה הערך שלהם (של המחבלים) על הילדים. ואם כבר הם מפגינים נגד צה"ל, שגם יפגינו נגד המחבלים שמשתמשים בבית שלהם כמקום לצלוף בו. אה אי אפשר המחבלים ירצחו אותם. איזה בעסה מזל שיש את צה"ל שאפשר להוציא עליו עצבים

KarlMarx

New member
הם בהחלט לא ציפו לכזו תוצאה,אבל זה

מה שקרה. "לפי הפקודות".ממתי מקפידים על פקודו פקודות?גם במחסומים יש פקודות.מקפידים עליהם?לא ולא. ועוד שתיי דברים על מה שאמרת על ההפגנה 1.צה"ל הרס להם את הבתים.כמובן שהם יפגינו נגדם.וכמובן שהם תומכים במחבלים שיורים מהבתים שלהם!בתנאים כאלה גם אני הייתי תומך בהם! פורץ לך צבא לתוך העיר, ואותם מחבלים הם ההגנה היחידה שלהם!אין להם סיבה להתנגד למחבלים, למרות שבהחלט יש להם סיבה להתנגד לצה"ל.אם צה"ל היה צולף באותם מחבלים מיד היה בא מישהו אחר להתנגד לכיבוש העיר שלו ולהפוך ל"מחבל". 2.נגיד לפלסטינאי יש נשק.פתאום בא צבא, הורס הכל על דרכו.אוי, גם הבית שלך קורס שם..הבית שבו נולדת.אתה מזה כועס על הצבא, ואז אתה יורה עליו.זה לא הופך אותך למחבל.

../images/Emo54.gifאתה מעוות את הסיבה והתוצאה

המחבלים האלה הם הסיבה שצה"ל שם. אם לא היו עושים פיגועים ולא עוסקים בתשתית טרור, היום היו לך כבר שתי מדינות. ואל תשים אותי במצב שלהם, זאת יומרנות מצידך לנסות להבין. תחייה שם בתנאים שלהם כמה שנים ואז תנסה. אבל אתה לא תעשה את זה אז אין טעם. וכשאתה יורה על צבא אתה מחבל. עבור זה יש בית משפט ואתה לא לוקח את הצדק לידיים

KarlMarx

New member
לא לא לא

יש גם כמובן מחבלים אמיתיים, אבל ברגע שהצבא נכנס לעיר והתחיל להרוס, נוצרו מאות "מחבלים"(כשאתה יורה על צבא אתה מחבל, לדבריך).בית משפט?!LOL!איזה בית משפט?החמאס הוא בית המשפט שלהם..או שאתה מתכוון לבית המשפט בארץ?מי יקשיב לפלסטינאי בארץ? תשמע, אתה מדבר ללא ביסוס.הם מגינים על עצמם.והמחבלים הצלפים גם מגנים על העם שלהם.אין לפלסטינאים של רפיח(לשעבר)שום סיבה להתנגד לאותם מחבלים.

../images/Emo54.gifברגע שאתה לוקח את החוק לידיים

אתה לא בסדר. לא משנה אם אתה קורא לזה מחבל או פושע. בישראל עדיין קיימת רשות שופטת, ואם היה לך מישהו יותר נורמאלי מעראפת, אולי גם היה בית משפט במדינה הפלסטינאית שהיתה קמה. וצלף לא מגן על כלום, הוא בא רק כדי לרצוח. כמו לפני כמה ימים שחייל שנתן לאישה לצאת לאכול כי היא זקנה וביקשה יפה מה הפרס שלו? כדור שישאיר אותו צעיר לנצח. תהיה אובייקטיבי ותסתכל על שני הצדדים

אין להם בית משפט

בגלל הכיבוש ולא בגלל ערפאת.וגם אם היה להם מה בית המשפט הנחמד הזה היה עושהכנגד צבא רומס?חלק מהצלפים של החמאס אכן באו לרצוח, אבל כל האזרחים שירו הגנו על העיר והבית שלהם.כשהורסים לך את הבית, אתה רוצה שהם יחשבו"אסור לי לקחת את החוק לידיים, אני לא בסדר".זה טיפשי.ומה הקשר לחייל?זה נורא, אני מודה, אבל זה לא קשור להפגנה.

למעלה