משמרת אבל ומחאה הערב מול משרד הביטח

../images/Emo54.gifהכל קשור בהכל

אתה מנסה להוציא חלק מהמחבלים\טרוריסטים\ווטאבר נשמות טהורות. ובכן הם לא, וזה לא שיום אחד צה"ל קם ו"התחשק" לו להרוס בתים. הכל זה עניין של סיבה ותוצאה, כאשר הרס הבתים הוא תוצאה של פעילות עויינת השאלה עד לאן הכדור יתגלגל...

KarlMarx

New member
כמובן שלא "התחשק לו"

אבל על כל מחבל מת קמו 10 חדשים.וכמו שאמרתי, יש גם את אלה שפשוט הגנו על הבתים שלהם...

../images/Emo54.gifהם לא "פשוט הגנו על הבית"

הם פשוט הלכו להרוג חייליפ\אזרחים\נשים\ילדים\מה שבא קודם. הרי קודם הם מצליחים להוציא פיגוע ואז מוצאים לו סיבה כביכול

KarlMarx

New member
אתה מדבר על המחבלים

המחבלים בהחלט היו עושים זאת.אבל האזרחים החפים מפשע, שמצאו את עצמם עומדים מול החורבות של הבית שלהם עם נשק ביד, הגנו על הבית שלהם.

../images/Emo54.gifבאמת?

ואיפה הם השיגו את הנשק? איפה הם למדו לירות? אתה לא הופך למחבל יום אחרי שהורידו לך את הבית

KarlMarx

New member
מגיד נשק של אבא שלך.

זה לא כל כך קשה לירות ברובה.מישהו שבאמת לא התכוון להשתמש בנשק הזה אלא במקרה חרום.אבל שבאים והורסים לו את הבית?זה לא מקרה חרום?אז זה מה שאני אומר.הוא לא מחבל.מחבל זה זה שבא לרצוח ולהרוג מה שבא ליד.החף מפשע יגן על ביתו ומשפחתו.

../images/Emo54.gifתגיד לי היית פעם בצבא?

אני מניח שלא לפי הדברים שלך. החיים הם לא כמו בסרטים, אתה לא מקבל רובה, יורה והורג את כולם. אתה צריך לדעת איך להחזיק אותו כי אם סתם תירה אתה תרסק את בית החזה מההדף או תפרוק כתף. אתה צריך לדעת איך להשתמש בכוונות וזה ע"י אימונים של לפחות כמה עשרות כדורים לירות דרכו. אתה צריך לכוון את הכוונות לפי המידה שלך כי לכל אדם יש זווית ראיה שונה ואורך יד שונה. ועוד... הפלסטינאים יודעים את כל זה והם לא היו לוקחים נשק "סתם". מי שהחזיק נשק ידע להשתמש בו ואומן להיות מחבל (תקרא לזה איך שבא לך)

KarlMarx

New member
אז אם ככה כל בנאדם עם נשק בעזה

מחבל?יש גם אנשים שיש להם רובה-אקדח ללא קשר לחמאס..

נכון

יש את הג'האד האיסלמי, התנזים ועוד חארות למינהם יש גם את השוטרים הפלסטינאים אבל הם כבר השתתפו לא פעם ולא פעמיים בירי על חיילים. יש סיבה להחזיק נשק, הוא לא סתם "פריט לבוש יפה"

doresh shalom

New member
למה?

שמעתי שבהתנחלויות נשק זה מאוד IN

../images/Emo54.gif הבנתי אותך

אתה בכח רוצה שירשורפלצת
ואת הדיעה שלי על מתנחלים אני לא אביע בפורום אחרת כל הימניים יקפצו עליי

doresh shalom

New member
...

1) המחבלים לא מגינים על הפלסטינים 2)"בא צבא, הורס הכל על דרכו.אוי, גם הבית שלך קורס שם..הבית שבו נולדת.אתה מזה כועס על הצבא, ואז אתה יורה עליו.זה לא הופך אותך למחבל." אתה באמת חושב ככה? ואם כן אז לשיתתך מה הופך אדם למחבל אם לא זה?

KarlMarx

New member
1)כל עוד זה מסתדר להם

2)ללכת לגנון ולהתפוצץ.לשלוח ילדים למות.לירות חפים מפשע.מה שאני דיברתי עליו הוא מישהו שהבית שלו נהרס, והוא ירה על הצבא שהרס אותו, מתוך כעס וכאב.

../images/Emo54.gif שתי הערות

1) בשום מקום בכתבה לא כתוב שנהרגו 10 ילדים 2) הפלסטינים תמיד מנפחים את כמות ההרוגים. בהתחלה הם בכלל דיווחו על 20 הרגוים ואם זכור לי נכון הצלב האדום מדבר על 8 הרוגים או משהו כזה (יכול להיות שאני טועה)

../images/Emo54.gifהתחלת לעוות דברים?

וכן התייחסתי לארועי אתמול. בהתחלה 20, אחרי זה 15... מעניין מה התוצאה הסופית ושוב, בשום מקום לא כתוב על 10 ילדים הרוגים

למעלה