משעמם אז שמתי שאלון

נרקי

New member
משעמם אז שמתי שאלון../images/Emo199.gif

כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

Paranoid Eyes

New member
יש להכניס נושא להודעהP:

כללי: שם: סיון גיל: 24 אזור מגורים:מרכז ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): משהו באמצע.. צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום צבע אהוב:שחור, סגול.. צבע שבחיים לא תלבש:ורוד יאכססס צבע המקלדת שלך: אהממ לבן.. הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש הרבה חחחחח מה הסרט האחרון שראית? "מגלה את אמריקה" עם אדי מרפי.. סרט ענק חח מה הסרט האהוב עליך? התפוז המכני, החומה, רקוויאם לחלום, לב אמיץ, פחד ותיעוב בלאס וגאס.. ועוד כמה טובים :) מה הסגנון סרטים האהוב עליך?הכל מתקבל. מה הספר האחרון שקראת?דור הפרוזאק. אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה?לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב?כל חג שלא צריך להכנס לאטרף נקיון ממנו. מה השם האהוב עליך לבנים? נתאי, דניאל.. ולבנות?סיון:) אבל אני משוחדת. יש מצב שתרד מהארץ? לא. באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?חודש? למה?אנמיה אתה עייף?עכשיו? לא. משפחה: כמה אחים יש לך?3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?15 (דתיים) איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אם אני אתחיל לפרט , זה לא יעזור חחח כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? בערך 3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? השבוע. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? השבוע. יש לך קרובים בחו"ל?כן, אבל אני לא מכירה אותם איפה?צרפת חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?אע!??!?! במכללה.. קוראים לה חן.. אבל זה משתנה :) ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יש אחת ואחד שהוא החיים שלי. מי החבר הכי מצחיק שלך? דניאלה. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לומדת לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אף אחד. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?דניאלה. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?דניאלה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? עידן.. הידיד הזה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?שניהם. לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?כלום ואיזה הכי שונא? מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? אני לא תביכון פור גאד סטייק!!! באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?בע באיזה מגמה אתה?בע אתה נוהג להבריז הרבה?בע יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?בע מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)בע מה המבחן האחרון שעשית? אנטומיה פיזיולוגיה מורחב במכללה. כמה קיבלת בו?78 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן סיום אנטומיה פיזיולוגיה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא זוכרת מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? יום שבת!!! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני?בשר למרות שאני אנמית חח חביתה רגילה, מקושקשת או עין? הכל בא טוב. חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?דיאט קולה :)

pain is MY love

New member
חולה על השטויות האלה! ../images/Emo13.gif

כללי: שם: מרינה כיל: 20 אזור מגורים: ראשון לציון ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא מתעניינת (ואני כבר יודעת שיתחיל פה וויכוח בקרוב...) צבע שיער: בלונדיני
צבע עיניים: ירוק-דבש- צהוב צבע אהוב: אדום צבע שבחיים לא תלבש: ורוד זוהר צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית?: מת לצעוק 4 מה הסרט האהוב עליך?: קווין ופרי קורעים את איביזה (כמה דפוק ככה מצחיק!) מה הסגנון סרטים האהוב עליך?: בעיקר אימה מה הספר האחרון שקראת?: סודות ושקרים של גלי עטרי אהבת אותו?: מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה?: בשנים האחרונות הפסקתי להתחפש איזה חג אתה הכי אוהב?: פסח מה השם האהוב עליך לבנים?: יניב ולבנות?: אלה יש מצב שתרד מהארץ?: בחיים לא! באיזה קופת חולים אתה?: חר"פ צריפין חחחח מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?: אתמול בבוקר... למה?: עשיתי טסטים לאלרגיה אתה עייף?: בטירוף! משפחה: כמה אחים יש לך?: אח אחד איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..): הבת הקטנה כמה סבים יש לך?: כולם נפטרו כמה סבתות יש לך?: רק סבתא אחת חיה אבל לא ראיתי אותה מעולם כמה בני דודים יש לך מצד אמא?: 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?: 1 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?: בן דוד שלי מצד האמא. עכשיו הוא אצלנו
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?: 1. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?: הקרובים אצלנו עכשיו. דוד ודודה שלי מאוקראינה ובן דוד שלי שגר בארץ. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?: כבר אמרתי שעכשיו! יש לך קרובים בחו"ל?: כן. כל המשפחה של אמא שלי (אמא, אח ואחיינים) איפה?: באוקראינה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?: אני לא בבית ספר... ליד מי היית רוצה לשבת?: כנ"ל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?: מה זה משנה אתם ממילא לא מכירים... מי החבר הכי מצחיק שלך?: כנ"ל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?: אין יותר בית ספר!! מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? : טוב הבנתם את הפואנטה... מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית?: אנגלית תנ"ך או היסטוריה?: תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?: הכי אהבתי פסיכולוגיה ואיזה הכי שונא?: מתמטיקה והיסטוריה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?: למה שנאי אזכור?! באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?: כנ"ל באיזה מגמה אתה?: הייתי סמגמה מדעית אבל למדתי סוציולוגיה פסיכולוגיה אתה נוהג להבריז הרבה?: המוווווווון יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?: אנגלית כי המורה הייתה סתומה. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0): נראה לי איזה 45 מה המבחן האחרון שעשית?: בגרות בסוציולוגיה לפני שנתיים... כמה קיבלת בו?: 99 או 100
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אין לייייי אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?: נראה לי 86 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?: לא למדתי! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?: צ'יפס!!! קיווי או אגס?: קיווי פרות מיובשים או חיים?: חיים פירות או ירקות?: פירות בשר או צמחוני?: בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?: מקושקשת חביתה או ביצה קשה?: חביתה אורז לבן או מלא?: לבן פיתה או לחמנייה?: לחמנייה פלאפל או פיצה?: פיצה שתייה- מוגז או לא?: לא מוגז

בדיוק בזמן

כללי: שם:
ענבל כיל:
21 אזור מגורים:
השרון ימני/שמאלי (בידיים):
ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
לא מתעסקת בזה עכשיו צבע שיער:
חום צבע עיניים:
ירוק צבע אהוב:
צהוב צבע שבחיים לא תלבש:
חרדל נראה לי צבע המקלדת שלך:
כרגע שחור, שלי לבנה אבל הצבע של המכונית של השכן שלכם:
לא יודעת ולא איכפת לי מה הסרט האחרון שראית?
וואי, מזמן לא ראיתי סרט מה הסרט האהוב עליך?
"הכי דומה לאהבה" מה הסגנון סרטים האהוב עליך?
לא יודעת מה הספר האחרון שקראת?
לא קוראת אהבת אותו?
כן למה אתה הולך להתחפש השנה?
לא חשבתי על זה, אבל לא התחפשתי כבר כמה שנים איזה חג אתה הכי אוהב?
סוכות אני אוהבת. חנוכה. מה השם האהוב עליך לבנים?
ירון נראה לי... ולבנות?
רינת יש מצב שתרד מהארץ?
שאלת היום האמת. בסופו של דבר כנראה שתמיד אחזור באיזה קופת חולים אתה?
מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?
לפני שבועיים למה?
למה לא? חחחח אתה עייף?
לא משפחה: כמה אחים יש לך?
שתי אחיות וחצי אח תינוק איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)
אפילו שיש את התינוק, אני תמיד אהייה הסנדויץ', זה כבר אופי, זה לא רק מיקום. כמה סבים יש לך?
סבא מדהים ומושלם אחד כמה סבתות יש לך?
2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?
ניצן כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?
0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?
לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?
הם היו פה בשבת שעברה יש לך קרובים בחו"ל?
כן, דוד איפה?
ליד מיאמי חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?
אני ישובת איפה שבא לי ליד מי היית רוצה לשבת?
ליד מעין מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?
רעות, סמדר, אירית,דריה,טללית, נוווו לפרט את כולם?? מי החבר הכי מצחיק שלך?
לא יודע שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?
אני לא לומדת למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?
רעות מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?
אין מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?
אין מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?
רעות מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
דריה לימודים: מתמטיקה או אנגלית?
לא זה ולא, אבל אנגלית זה חשוב תנ"ך או היסטוריה?
הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?
גאוגרפיה והסטוריה ואיזה הכי שונא?
ביולוגיה ומתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?
רביעי, לסוע מעל שעתיים כל כיוון בשביל שעור אחד באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?
באיזה מגמה אתה?
הייתי- מוזיקה אתה נוהג להבריז הרבה?
המוןןן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?
ברור, מלא. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)
9- מתוך 100 מה המבחן האחרון שעשית?
חחחחח לא זוכרת! בחייייי כמה קיבלת בו?
מה המבחן הבא שיש לך לעשות?
מבחן סיום תואר בנגינה- ביצוע. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?
לא זוכרת- 70+ מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?
די עם שאלות הבית ספר האלו זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?
צ'יפס(עשית לי חשק) קיווי או אגס?
גם וגם פרות מיובשים או חיים?
חיים (וסחוטים אם אפשר) פירות או ירקות?
פירות בשר או צמחוני?
בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
חצי חצי- בין חביצתה למקושקשת חביתה או ביצה קשה?
גם וגם. אי אפשר להחליט אורז לבן או מלא?
לבן פיתה או לחמנייה?
פיתה פלאפל או פיצה?
פלאפל, לא יודעת, בזמן האחרון פיצה ממש לא עושה לי את זה שתייה- מוגז או לא?
לא

אוהבת שאלונים

כללי: שם: בת-אל גיל: עוד חודש 19
אזור מגורים: נגב ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא עוסקת בזה כלכך. נראה לי מרכז. צבע שיער: ג'ינג'ית
צבע עיניים: דבש ובשמש ירוק
צבע אהוב: ורוד! צבע שבחיים לא תלבש: צהוב, כתום. צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: מזדה 3 כחולה
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה הסרט האהוב עליך? שעת שיא! מתה על השחור הזה! מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות מה הספר האחרון שקראת? פנג שואי (נחשב?) אהבת אותו? כן! למה אתה הולך להתחפש השנה? נגמר התחפושות איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות מה השם האהוב עליך לבנים? יש הרבההההה ולבנות? בת-אל כמובן
יש מצב שתרד מהארץ? יש באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום רביעי למה? לקחתי לאחי כרטיס חדש אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 1 איפה אתה נמצא ברשימה? הקטנה כמה סבים יש לך? אין
כמה סבתות יש לך? אין
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1 שמחשיבה אותה כמו אחותי איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולםםםםםםםםםםם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? בערך 3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? הייתי אצל דוד שלי שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? היום בבוקר יש לך קרובים בחו"ל? כככןןןןן ואני חולה עליהםםםם איפה? באמריקה
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? מה כיתה?! ליד מי היית רוצה לשבת? עבררררר מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? -שמות? מירית אביבית ואליקו מי החבר הכי מצחיק שלך? אביבית תאומה שלי היא מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לבדדדד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי לא !? הכי הרבה אביבית!! מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? גם אני אצלה...חחח מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? איזה טיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא יודעת.. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אביבית כמובן לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה (צריכה להשלים) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? של המגמה מינהל מה שלמדתי ואיזה הכי שונא? כל העיוניים באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? מזמן עברתי את זה באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? עבר באיזה מגמה אתה? מינהלללללללל אתה נוהג להבריז הרבה? ממה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? היו שיעורים שהעיפו אותי בקביעות מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? -10 כי דיברתי מה המבחן האחרון שעשית? מי זוכר כמה קיבלת בו? מי זוכר בכלל מה המבחן הבא שיש לך לעשות? צריכה להשלים בגרויות מתישהו
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? בבגרות שאלון ב' 80 מלכההה!! מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא זוכרת זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה שאבא מכין!! קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה אורז לבן או מלא? לא אוהבת אורז פיתה או לחמנייה? לחמניה כושית פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא משנה זהווו

Zoharrr

New member
וואו אני משועממת...

כללי: שם:זוהר כיל:17 עוד קצת קצת :) אזור מגורים:המממ....אזור ירושלים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלנית צבע שיער:חום צבע עיניים:דבש צבע אהוב:שחור צבע שבחיים לא תלבש:וורוד צבע המקלדת שלך:אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם:אין לי שמץ מה הסרט האחרון שראית?אין לי שמץ מה הסרט האהוב עליך?המ...מטריקס מה הסגנון סרטים האהוב עליך?פעולה,מתח מה הספר האחרון שקראת?מלאכים ושדים אהבת אותו?מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה?אני לא? איזה חג אתה הכי אוהב?לא אוהבת חגים,הרבה עבודה. מה השם האהוב עליך לבנים?תום ולבנות?אריאל יש מצב שתרד מהארץ?לא יודעת באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני שבוע ומחר שוב למה?אני עומדת למות,הנוסע השמיני מנסה לפרצוץ א דרכו החוצה דרך הגרון שלי אתה עייף?מאוד משפחה: כמה אחים יש לך?איתי 5 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)5 כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?פחחחחח אני ממש לא יכולה לספור אותם...יש לאמא שלי איזה 7 או 8 אחים. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?כנ"ל איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?מיכל כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לפני שבוע יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?צילי ליד מי היית רוצה לשבת?צילי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?דידי,שלום,אלונה מי החבר הכי מצחיק שלך?המממ אין לי שמץ,אה רם. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לומדת לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אני? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?אלכס?אבל הוא בנזוג אז.. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?אפחד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?לא רבה עם אפחד מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?הממ...אין דבר כזה לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית אני פשוט דוברת...מתמטיקה אבל זה יותר מאתגר תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אומנות ואיזה הכי שונא?תושב"ע באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?ראשון,שני,רביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שלישי באיזה מגמה אתה?אומנות,ביולוגיה,תנ"ך,תושב"ע אתה נוהג להבריז הרבה?אכן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?ספורט מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 30 מה המבחן האחרון שעשית?ספרות,מתכונת כמה קיבלת בו?אין לי שמץ מה המבחן הבא שיש לך לעשות?בגרות בספרות מחרתיים אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?עשיתי יחידה אחת וקיבלתי 79 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אין ביצפר זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חייםP: פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?הממ...חביתה אורז לבן או מלא?אין לי מושג מה ההבדל פיתה או לחמנייה?לא זה ולא זה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז

דנדוש20

New member
../images/Emo178.gif

כללי: שם: דנה גיל: 21 אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): שמאל ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): בגדול? שמאל צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: סגול צבע שבחיים לא תלבש: צהוב צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה הסגנון סרטים האהוב עליך? סרטי מתח. מה הספר האחרון שקראת? אחות קטנה של רם אורן. אהבת אותו? כן. למה אתה הולך להתחפש השנה? לא אתחפש. איזה חג אתה הכי אוהב? ל"ג בעומר. מה השם האהוב עליך לבנים? עומר ולבנות? ליאת יש מצב שתרד מהארץ? לא. באיזה קופת חולים אתה? לאומית. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני הצבא. למה? כי אני בריאה כשור אתה עייף? לא. משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אלו שבגילי. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? כלום פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? כלום חביתה או ביצה קשה? כלום אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? כן

נושא!!!

כללי: שם: יניב גיל: 24 (עוד ממש קצת...) אזור מגורים: פ"ת ימני/שמאלי (בידיים): ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאל צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום בהיר צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: שחור\אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: אפור מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר, הרבה זמן אין חיים מה הסרט האהוב עליך? פורסט גאמפ מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? שירת הסירנה אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? פורים עוד הרבה זמן איזה חג אתה הכי אוהב? יום כיפור מה השם האהוב עליך לבנים? משה ולבנות? מושית יש מצב שתרד מהארץ? קלוש באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חצי שנה למה? בדיקת דם אתה עייף? ככה ככה משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) הצעיר כמה סבים יש לך? 0 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אביב כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? חודש מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבוע יש לך קרובים בחו"ל? כן, איפה? בסרביה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? כל פעם מישהו אחר ליד מי היית רוצה לשבת?
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יש כמה מי החבר הכי מצחיק שלך? איזה אחד.. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אוהד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? כל פעם מישהו אחר מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? משה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? לא זוכר מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי שאני רב איתו, לא יהיה חבר שלי מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לא יודע לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה!
תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה ואיזה הכי שונא? היסטוריה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? תלוי בעצבים באותו היום באיזה מגמה אתה? הנדסת מכונות אתה נוהג להבריז הרבה? הרבה... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן! מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 42 מה המבחן האחרון שעשית? פיזיקה חשמל כמה קיבלת בו?לא יודע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? גרפיקה הנדסית אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 72 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי היום זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? רגיל פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא? לא הרבה בריאות... איזה שאלון

מיטללל

New member
חחחח

אתה ממש אוהב שאלונים,אה? :) אפעם לא הבנתי למה אנשים כ"כ אוהבים לענות על סקרים/שאלונים באינטרנט וכ"כ שונאים לעשות את זה דרך הטלפון.

נרקי

New member
איף שאלות בטלפון??

מתחממים לי האוזניים שם
מעדיפה גם למלא באינטרנט כי לי כיף להקליד

מיטללל

New member
כי ככה

לא מעניין אותי לענות על סתם שאלות לסתם אנשים שאני לא מכירה.

d e m o sthenes

New member
ייאאאלללה...

שם:
חיים אזור מגורים:
הרצליה ימני/שמאלי (בידיים):
ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
קצת ימני צבע שיער:
שחור צבע עיניים:
ירוק צבע אהוב:
כחול צבע שבחיים לא תלבש:
ירוק צבע המקלדת שלך:
לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:
ירוק מה הסרט האחרון שראית?
צופן דה וינצ'י מה הסרט האהוב עליך?
ספרות זולה מה הסגנון סרטים האהוב עליך?
מתח מה הספר האחרון שקראת?
חוה ואדם של רם אורן אהבת אותו?
כן למה אתה הולך להתחפש השנה?
לא מתחפש איזה חג אתה הכי אוהב?
ראש השנה מה השם האהוב עליך לבנים?
שביט ולבנות?
צליל יש מצב שתרד מהארץ?
לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה?
צה"ל מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?
ממש מזמן למה?
כאבים בעצם אתה עייף?
לא משפחה: כמה אחים יש לך?
אחות אחתץ איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)
בכור כמה סבים יש לך?
1 כמה סבתות יש לך?
2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
אחת איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?
אין לי הרבה אופציות אה? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?
אחת מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?
היום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?
היום יש לך קרובים בחו"ל?
כן איפה?
רוסיה, ארה"ב גרמניה גם נראה לי. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? .......... ליד מי היית רוצה לשבת?.......... מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שלומי מי החבר הכי מצחיק שלך? תומר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? יגאל מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? שלומי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? טל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? דביר מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? איליה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שלומי לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ביולוגיה ואיזה הכי שונא? פיסיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? ...... באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?......... באיזה מגמה אתה?......... אתה נוהג להבריז הרבה?......... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?....... מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)לא זוכר מה המבחן האחרון שעשית? כימיה נראה לי. כמה קיבלת בו? 76 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? פסיכומטרי אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 91 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?........ זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?
צ'יפס קיווי או אגס?
אגס פרות מיובשים או חיים?
חיים פירות או ירקות?
גם וגם בשר או צמחוני?
בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
הכל הולך חביתה או ביצה קשה?
אה? אורז לבן או מלא?
מה ההבדל? פיתה או לחמנייה?
תלוי למה... פלאפל או פיצה?
פיצה שתייה- מוגז או לא?
למה לא?

נרקי