משעמם אז שמתי שאלון

וואט אבר..

שם:רועי גיל:24 אזור מגורים:עפולה ימני/שמאלי (בידיים):ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):אם אשכחך.. תישכח ימיני.. :).. צבע שיער:שחור.. צבע עיניים:חום צבע אהוב:הממ כחול או שחור.. צבע שבחיים לא תלבש:הממ אין אבל נגיד שורוד.. צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:כחול מה הסרט האחרון שראית?הממ לא זוכר.. מה הסרט האהוב עליך?כלואים שכאלה.. אף אחד לא מכיר בטח.. מה הסגנון סרטים האהוב עליך?הממ קונג פו.. אימה.. מה הספר האחרון שקראת?גזר הדין השלישי.. אהבת אותו?הוא היה בסדר.. למה אתה הולך להתחפש השנה?..... איזה חג אתה הכי אוהב?פורים.. מה השם האהוב עליך לבנים?רועי.. ולבנות?אוהב מלא שמות.. אבל נגיד שאוראל.. יש מצב שתרד מהארץ?כה.. באיזה קופת חולים אתה?כללית.. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?הממ כמה חודשים... למה?ככה.. אתה עייף?כה קצת.. משפחה:מה איתה..? כמה אחים יש לך?3.. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..):בכור.. כמה סבים יש לך?אין.. כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הממ רגע.. אני חושב.. נראה לי 26-27 בטח פספסתי שניים.. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה שאלות.. רגע... נגיד ש..20 כן משהו כזה.. איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?הממ יש 2 בני דודים.. לא משנה.. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אוף אין לי כח לספור עכשיו.. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?הממ לפני חודש חושב.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?שבוע.. יש לך קרובים בחו"ל?יש משהו להורים שלי.. אני לא מכיר.. טוב זהו אני מוותר על ההמשך.. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא? התגובה שלך שם: דל פיירו התותח [החלפת שם] [לעדכון עולמך] נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [עברית] [מדעית] [תצוגה מקדימה] [שלח/י] תוכן: [תחילת הדגשה] [סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק] [סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד] [עברית] [מדעית] [העתקה לקליפבורד] ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו

נרקי

New member
סוף סוף מישהו שגדול ממני כאן../images/Emo13.gif

ומה כתבת בסוף??

טוב משעמם לי

וגם הגיע הזמן שתכירו אותי קצת כללי: שם: מלי גיל:כמעט 18 אזור מגורים:עפולה/נצרת עילית ימני/שמאלי (בידיים):ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):נימנעת צבע שיער:חום-אדום-כתום צבע עיניים:חום-דבש-ירוק-צהב <אני בנאדם צבעוני> צבע אהוב:אדום/שחור/סגול צבע שבחיים לא תלבש:ירוק/כתום/צהב זוהר צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:כסוף ניראה לי מה הסרט האחרון שראית?הסיפור שלי עם ריצ'ל או משו כזה מה הסרט האהוב עליך?יורו טריפ מה הסגנון סרטים האהוב עליך?רומנטיקה/אימה/קומדיה מה הספר האחרון שקראת?אהובי אויבי של רם אורן אהבת אותו?לא! אחד הגרועים שלו למה אתה הולך להתחפש השנה?חיילת <?> איזה חג אתה הכי אוהב?אמממ...לא דעת מה השם האהוב עליך לבנים?נועם/רועי ולבנות?נוי/נועה יש מצב שתרד מהארץ?כה באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?אמממ...בבדיקות לצבא ולשיעורי נהיגה למה?ע"ע שאלה קודמת אתה עייף?קצת משפחה: כמה אחים יש לך?1 יותר מידי איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכורה כמה סבים יש לך?2 <טפו טפו טפו> כמה סבתות יש לך?2 <כנ"ל> כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יותר מידי! כמה בני דודים יש לך מצד אבא?5 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אממ..אלעד ניראה לי כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?בדיוק בגיל 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?האירוע של סבא היינו כל המשפוחה מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?בת דודה שלי הייתה אצלי בשבת יש לך קרובים בחו"ל?יאפ איפה?כל מיני חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?קרינוש ליד מי היית רוצה לשבת?אמממ...יש הרבה חחח מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?פמלוש שלי מי החבר הכי מצחיק שלך?אממ...תום ניראה לי מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?יבגני! גאון הבנאדם מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אממ..יותם אולי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?פמלה חחחח מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?פמלה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?אין מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?אין חחחח אני מוזרה לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ביולוגיה ואיזה הכי שונא?כימיה!!! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?כבר אין הרבה זמן באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?ע"ע שאלה קודמת באיזה מגמה אתה?ביולוגיה-כימיה <הייתי> אתה נוהג להבריז הרבה?כבר לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?אנגלית <הייתי> מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)47 בכימיה מה המבחן האחרון שעשית?אממ...בגרות באזרחות כמה קיבלת בו?לא דעת עדיין מה המבחן הבא שיש לך לעשות?בגרות באנגלית אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?כן 94 *גאה!* מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?אפחד חביתה או ביצה קשה?אפחד אורז לבן או מלא?אורז משן דיי פיתה או לחמנייה?אפחד פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?לא היה נחמד...בא לי עוד =/

זכוכיות

New member
עונה :)

שם: דנה. גיל: 21. אזור מגורים: ת"א. ימני/שמאלי (בידיים): ימנית. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאלנית. פחות או יותר. צבע שיער: צבע עיניים: חום כהה. צבע אהוב: בורדו. צבע שבחיים לא תלבש: לא בטוחה אם יש כזה... צבע המקלדת שלך: שחור. הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהשכנים?:) יש לי אחד עם לימוזינה צהובה. מזעזע משו. מה הסרט האחרון שראית? "אמריקן דרימז" הקליל והלא מלהיב, אתמול עם "דובדבנית 21" בעזריאלי :) מה הסרט האהוב עליך? יש דיי הרבה. אני מאוד אוהבת את "באפלו 66" של וינסנט גאלו... עם כריסטינה ריצ'י. סרט קטן ואמוציונלי כזה... מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מכל וכל... יש פרמטרים אחרים שמכריעים... מה הספר האחרון שקראת? "האמן ומרגריטה"- קוראת עכשיו. מצאתי אותו אצל שי. קראתי בעבר את הגרסה המצונזרת שלו, "השטן במוסקווה" (כי זה מה שהיה בספריה..). אהבת אותו? כרגע אני 50 עמ' לקראת הסוף, וכן מאוד. למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא בטוחה שזה יקרה אבל אם כן, זה רחוק ואין לי מושג. איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות זה חג טעים :) מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? אני אוהבת כשנותנים שמות קלאסיים של גברים לנשים ("שי", "רון") ושמות קלאסיים של נשים לגברים ("מורן" "מעיין") יש מצב שתרד מהארץ? כן. יש מצב גדול מאוד. באיזה קופת חולים אתה? כללית. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני שבוע. למה? בדיקות דם. אתה עייף? לא. משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? אני הבכורה מבין 5. כמה סבים יש לך? 2. כמה סבתות יש לך? 3 :) חח... ההורים של אמא שלי התגרשו כשהיא היתה בת 9 וסבא שלי נישא מחדש, אז מאז ומתמיד היו לי 3 סבתות... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 (חישבתי עכשיו) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? חח הרבה... לאבא שלי יש עוד 6 אחים ולכל אחד מלא ילדים (יש לו אחות אחת דתיה עם 8 ילדים, למשל..), מפחיד אותי לחשב... פלוס מינוס 50, אני חושבת. איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אחת הבנות של הדודה הדתיה :) מאז שאני ממש קטנה אהבתי לנסוע אליהם ולהישאר שם במהלך כל החופשים (יש להם חווה ענקית בדרום... מלא בעלי חיים ומרחבים.. כיף חיים) והיא בגיל שלי, אז נקשרנו. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? וואו, הרבה, רוב בני הדודים הם פלוס מינוס בגילי... מהצד של אבא שלי יש לפחות 10 עם טווח של שנתיים פלוס מינוס ממני... אולי יותר. מהצד של אמא שלי, אין ממש בני דודים בגילי, הרוב הרבה יותר קטנים... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לא זוכרת כ"כ... מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אני לא ממש בבית אף פעם... יש לך קרובים בחו"ל? יש, אח של אמא שלי וסבא שלי ואשתו. איפה? אח של אמא שלי בדרום אפריקה, סבא שלי ואשתו בצ'כיה. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? כבר עברתי את השלב הזה P: ליד מי היית רוצה לשבת? חח. מה שמזכיר לי, ביום הראשון שלי בתיכון, כשהייתי כולי מפוחדת ומלאת טראומות חברתיות מבית הספר הישן, נכנסתי לכיתה ודובדבנית קראה לי לשבת על ידה. היא בטח מתחרטת על הטעות הזו עד היום
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? קשה לי לענות על זה היום... מי החבר הכי מצחיק שלך? שי מצחיק אותי. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אולי די עם שאלות בית ספר?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? שי. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שי... מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? שי. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? שי. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שי. לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? נורא אהבתי חיבור... תמיד המורה היתה מקריאה את החיבורים שלי בכיתה P: ואיזה הכי שונא? זה דיי תלוי במורה, בשנה האחרונה למשל תיעבתי את המורה למתמטיקה, אז שנאתי שיעורי מתמטיקה, למרות שקודם ממש ממש אהבתי מתמטיקה... באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?
באיזה מגמה אתה?
אתה נוהג להבריז הרבה? נהגתי, כן
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? חינוך גופני :) מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) ממ פעם קיבלתי 23 בהיסטוריה. זה היה מזעזע. אבל בתכלס חברה שלי חגגה יום הולדת, זה היה יום שישי והאוטובוסים כמעט נגמרו (היא גרה רחוק..) אז נורא מיהרתי, נכנסתי, עניתי על שאלה אחת הגשתי ועפתי אליה הביתה. מה המבחן האחרון שעשית? פסיכומטרי?:) כמה קיבלת בו? 740... מה המבחן הבא שיש לך לעשות? P: אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 94 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? :) זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה. צ'יפס עושה לי בחילה. קיווי או אגס? קיווי. פרות מיובשים או חיים? מיובשים. פירות או ירקות? פירות. בשר או צמחוני? צמחוני. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? בתכלס לבן יותר טעים, אבל אני משתדלת לאכול מלא כי במקרה שלי זה קריטי (סכרת נעורים). פיתה או לחמנייה? לחמניה. פלאפל או פיצה? פיצה. שתייה- מוגז או לא? לא. מוגז עוקץ לי בלשון :(

Piren

New member
קצת שעמום

שם: אורי גיל: 22 אזור מגורים: בתכלס מרכז, אבל גר בב"ש בגלל לימודים ימני/שמאלי (בידיים): שניהם, בעיקר ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שילוב של השניים ואף יותר צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: שילוב של כחול ואפור צבע שבחיים לא תלבש: ורוד וסגול צבע המקלדת שלך: שחור וכסף הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? לא זכור לי מה הסרט האהוב עליך? גיבור מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אקשן, זרים מה הספר האחרון שקראת? ספר על תורת הקוונטים, לא זכור לי השם אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? פחחחחחחחח איזה חג אתה הכי אוהב? לא חוגג חגים מה השם האהוב עליך לבנים? אין ולבנות? אין יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה? לאומית אני חושב מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? שבוע הבא למה? ככה אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 4 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) 2 (עם תאומה שנולדה אחרי) כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי שמץ כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין לי שמץ איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? תומר כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין לי מושג מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? הממ .. פסח? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? פסח שלפני יש לך קרובים בחו"ל? לא שידוע לי איפה? אמרתי שאין חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אני באוניברסיטה, אין מקומות שמורים ליד מי היית רוצה לשבת? בבית מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? ערן ואורן מי החבר הכי מצחיק שלך? אורן מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אין מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לא ממש שורצים אצלי, אני בעצמי לא בבית מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? גם מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? לא ממש יצאתי לטיול בזמן האחרון מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אין מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אין לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? אף אחד מהם איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין ואיזה הכי שונא? כולם באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שני באיזה מגמה אתה? (זה נועד רק לתיכוניסטים אה?) הנדסת תוכנה אתה נוהג להבריז הרבה? לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 3 מה המבחן האחרון שעשית? חכה ליום חמישי כמה קיבלת בו? מקווה לעבור מה המבחן הבא שיש לך לעשות? לוגיקה ותורת הקבוצות אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 70 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לוגיקה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? בננה פרות מיובשים או חיים? מיץ פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? מה ההבדל? פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא

למעלה