משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 3. הדבר האחרון שאכלת? 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? 8. אוכל אהוב? 9. אתה מעשן? 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? 11. צבע שיער טבעי? 12. צבע עיניים טבעי? 13. שם עדשות? 14. חג אהוב? 15. יומולדת? 16. פעם בכית בלי סיבה? 17. הסרט האחרון שראית? 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? 20. משהו מיוחד שלך? 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? 22. צבע אהוב? 23. ממה אתה מפחד? 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? 26. מספר פירסינגים? 27. סרט אהוב? 28. קבוצת ספורט אהובה? 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? 30. חיות מחמד כלשהן? 31. אייסיקיו? 32. כלבים או חתולים? 33. פרח אהוב? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? 35. יש לך חבר/ה? 36. אי פעם אהבת מישהו? 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? 39. אתה אוהב לטוס במטוס? 40. מנגן במשהו? 41. עם כמה כריות אתה ישן? 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? 43. יש לך קעקועים? 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?

ואני גם יענה.

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? בית הבובות. חרישה פנאטית. 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 77 3. הדבר האחרון שאכלת? המממ ארוחת ערב עם המשפחה. 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? חבר שלי :) 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? חם- קיץ בדצמבר. 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים וחיוך 8. אוכל אהוב? איטלקי 9. אתה מעשן? כבר לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא. 11. צבע שיער טבעי? שטני 12. צבע עיניים טבעי? כחול 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? פסח 15. יומולדת? 3.12 16. פעם בכית בלי סיבה? המון פעמים 17. הסרט האחרון שראית? נערה עם עגיל פנינה 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בארה"ב שגרתי שם.. עד ינואר 2005 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני יותר מדי זמן 20. משהו מיוחד שלך? הממ אני חכמה שאני רוצה וטפשה שאני רוצה. אני יודעת לשלוט במה שאנשים חושבים עליי. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? פנקייקים. 22. צבע אהוב? ורוד וירוק 23. ממה אתה מפחד? מוות 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אירופה- צרפת, הולנד, יוון, ספרד, איטליה. אח, איטליה. 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? לא קוראת חח 26. מספר פירסינגים? 3 באוזניים 27. סרט אהוב? מרכז במה. 28. קבוצת ספורט אהובה? אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? שמעתי מוזיקה 30. חיות מחמד כלשהן? לא 31. אייסיקיו? 171248013 32. כלבים או חתולים? חתולים 3> 33. פרח אהוב? ורדים לבנים 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כן. ואני חושבת שזה קרה לכולנו. 35. יש לך חבר/ה? אכן כן. 8.7.05 3> 36. אי פעם אהבת מישהו? ... עכשיו עכשיו 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? הממ את חבר שלי, את טל החמוד שאני מתה לפגוש, את איתי התותח שיכול לשים לי חיוך על הפרצוף תוך שניות ואת החברים הטובים שלי מאמריקה. 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אקסים. ועם חלקם כן. 39. אתה אוהב לטוס במטוס? אפשר לומר. 40. מנגן במשהו? לא. אבל אני חולמת על תופים. 41. עם כמה כריות אתה ישן? 1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? אכן כן. 43. יש לך קעקועים? עדיין לא. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? אנטרטיקה.

זה עורוס (ניק חדש) ../images/Emo97.gif

עונה
1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? רגע, נדליק את הווינאמפ.. Trouble של קולדפליי. 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 78 3. הדבר האחרון שאכלת? אוי נו... פרוסה של עוגה קנויה עם שוקולד השחר מרוח עליה..
[שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!111אחדאחד] 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא שלי, נראה לי... 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? נעים... 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? פנים 8. אוכל אהוב? איטלקי 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? כן 12. צבע עיניים טבעי? כן 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? חנוכה, פסח, יום העצמאות. 15. יומולדת? 17/09/1991 16. פעם בכית בלי סיבה? לא 17. הסרט האחרון שראית? אמ... "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" [בטלוויזיה] 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? כשהייתי בן 8, אבל בחנוכה אני נוסע ללונדון!
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? בחופש הגדול, נראה לי... 20. משהו מיוחד שלך? אמ.. שאני יודע לסלסל את הלשון לצורת פרח נחשב? 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורנפלקס 22. צבע אהוב? כחול 23. ממה אתה מפחד? מהמוות, כמו כולם... 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? מסביב לעולם
25. איזה ספר אתה קורא כרגע? "על העיוורון" של ז'וזה סאראמאגו 26. מספר פירסינגים? 0 27. סרט אהוב? "נפלאות התבונה", "אלאדין" [של דיסני], "גבעת חלפון אינה עונה" 28. קבוצת ספורט אהובה? ירוק עולה זה מכבייייייייייייי 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? שיעורים בצרפתית
30. חיות מחמד כלשהן? כלב, חתולים, דגים, תרנגולות, להמשיך?
31. אייסיקיו? 249187150, אבל אני לא מתחבר, ככה שחבל על הזמן... 32. כלבים או חתולים? חתולים
33. פרח אהוב? נו... הצהובים לבנים האלה שצומחים על עצים ויש להם ריח טוב...
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?
[עדיין] לא... 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודע... 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן
40. מנגן במשהו? יאפ, גיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? הממ... כן 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 9.5

ny34

New member
הו, מתאים לי עכשיו.. אני כה עייף

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? bob marley-Jammin' 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?81 3. הדבר האחרון שאכלת?בלינקייק, שילוב מעניין של בלינצ'ס ופנקייק אחרי שעתיים שינה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? עדי, אחחח.. זה היה כל כך חשוב 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?אביך. 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עיניים, שפתיים 8. אוכל אהוב? איטלקי, ארגנטינאי 9. אתה מעשן?רק נרגילה, וגם זה כבר לא עשיתי הרבה זמן. 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? הו ווה, כן..חחח 11. צבע שיער טבעי? חום/שטני 12. צבע עיניים טבעי?חום 13. שם עדשות?לא, אבל רוצה 14. חג אהוב?פסח, חנוכה, ראש השנה.. אני אוהב הרבה חגים.. כי זה כל כך כיף כשכולם כל כך נחמדים לכמה ימים עם ה"חג שמח", "שנה טובה" וכו'... 15. יומולדת?19/7 16. פעם בכית בלי סיבה? אני מאמין שכן 17. הסרט האחרון שראית?הארי פוטר וגביע האש 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בחופש הגדול 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני הרבה זמן לצערי
20. משהו מיוחד שלך? לא הבנתי את השאלה=\ 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורנפלקס 22. צבע אהוב? אדום, כחול, סגול 23. ממה אתה מפחד? ליצנים, תיתוקים של שעונים אנלוגיים, מטרונומים וכו'.. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? טיול מסביב לעולם לפארקי השעשועים הטובים בעולם 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? רוצה להתחיל את "המנכ"ל" של ג'וזף פיינדר 26. מספר פירסינגים? 1, לצערי 27. סרט אהוב? מטריקס1, טריולוגיית שר הטבעות 28. קבוצת ספורט אהובה? הפועל ת"א בכדורגל 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? כלום.. 30. חיות מחמד כלשהן? שני חתולים, בן ובת.. הכי חמודים בעולם! 31. אייסיקיו?יש? 175740090 אבל בקושי נכנס.. 32. כלבים או חתולים?חתולים 33. פרח אהוב?לא יודע.. 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?כן. 35. יש לך חבר/ה?לא. 36. אי פעם אהבת מישהו? כן, אני אוהב לאהוב 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? הרבה אנשים... 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?אממ, כן...דיי 39. אתה אוהב לטוס במטוס?מאוד 40. מנגן במשהו?גיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן?1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? קצת.. 43. יש לך קעקועים?עוד לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 17

Hadardur

New member
עונה :)

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? TRAVIS-BEAUTIFUL 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?36 3. הדבר האחרון שאכלת? עוגיה (צ'וקלדצ'יפס כן כן...) וכוס חלב 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? ידידשלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? וואי האמ, אני חושבת פנים ונעליים. 8. אוכל אהוב? אורז שניצל וסלט? קוסקוס? 9. אתה מעשן? חיחי לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? האמממ... לא 11. צבע שיער טבעי?כן 12. צבע עיניים טבעי?כן 13. שם עדשות?לא 14. חג אהוב?חנוכה 15. יומולדת? 2/5 16. פעם בכית בלי סיבה? כן 17. הסרט האחרון שראית?מדגסקר 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?פולין 29/3-6/4 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? ווואווו חחח אני חושבת כיתה ט' אבל בקרוב מאוד אני אהיה שוב שם 20. משהו מיוחד שלך? יש לי אוסף גרביים ואני אוהבת לאפר לאנשים שמעשנים. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? עוגיה וחלב? פנקייקים וכאלה... 22. צבע אהוב? ירוק בזוקה (ויש דבר כזה!!!) 23. ממה אתה מפחד? מאבוללה ומהמוות 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? דרום אמריקה יוהוו 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? אין לי זמן עכשיו לקרוא ספרים 26. מספר פירסינגים? חחח אין 27. סרט אהוב? האחרים 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי ת"א ואליצור אשקלון (כדורסל כמובן)! 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? ראיתי טלויזיה 30. חיות מחמד כלשהן?כלבה חמודה ושמה ג'סי(קה) 31. אייסיקיו? 260629606 32. כלבים או חתולים? כלבים! 33. פרח אהוב? גרברה 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? לא זכור לי, 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? האמ כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את עומר ועידו הגוזלים מאילת 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?- 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן זה כייף... כשאתה לא לבד כמובן... כי אחרת אתה משתעמם כמו איזה שועל הגבעות 40. מנגן במשהו? אני יודעת לנגן כמה שירים בגיטרה חח 41. עם כמה כריות אתה ישן? 1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? לאחים שלי, ולקטנטנים מאילת:) 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?עד... השמיים ובחזרה 98576989 פעמים... ביום!!!

eladi88

New member
מזה מזה?? כמו שצריך!

תמשיכי כך!! ותיזהרי מאבוללה...שמעתי שהוא באיזור הדרום בזמן האחרון

eladi88

New member
כן נו...

אבל שמעתי שהוא לא פוגע בתימנים שלומדים לתנ"ך בזמן שפרסים אחרים נהנים להם בטיול שנתי.... אז את יכולה להיות רגועה!

Mosh28

New member
עונה:)

ולמה לא הבאת את השאלון הזה אתמול בלילה?
1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כלום, עכשיו 12 בבוקר 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 07 3. הדבר האחרון שאכלת? וואפלים מצופים שוקולד עם תה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אחיין שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? התה שלי די מחמם פה את החדר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים,אף,שפתיים 8. אוכל אהוב? קוסקוס חלבי 9. אתה מעשן? רק סמים קלים 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? חח כן
11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? נופ 14. חג אהוב? פסח 15. יומולדת? 28.05 16. פעם בכית בלי סיבה? מממ לא שזכור לי 17. הסרט האחרון שראית? חחח לא זוכר 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? מממ 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני שנים חח 20. משהו מיוחד שלך? אני עצמי מיוחד
21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קראנצ' עם חלב 22. צבע אהוב? כחול 23. ממה אתה מפחד? להשאר לבד 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אי מבודד הרחק מכאן 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? מי קורא ספרים? 26. מספר פירסינגים? היה אחד שהלך לו לעולמו 27. סרט אהוב? שר הטבעות 28. קבוצת ספורט אהובה? הפועל ב"ש 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אכלתי ארוחת בוקר 30. חיות מחמד כלשהן? היה כלב 31. אייסיקיו? 191095408 32. כלבים או חתולים? כלבים 33. פרח אהוב? חרצית הפיקוס, אתה מכיר אותו? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? חחחח מדי פעם 35. יש לך חבר/ה? לא, מעוניינת?
36. אי פעם אהבת מישהו? יאפ 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את אחי הגדול 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? עם 90% מהן :) 39. אתה אוהב לטוס במטוס? שאני אטוס אני אספר לכם 40. מנגן במשהו? על הלב של אמא שלי שתביא לי פלאפון חדש 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 תמיד! 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן לצערי 43. יש לך קעקועים? רק 24 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 2805 בוקר טוב

eladi88

New member
מושיקו מושיקו מושיקו

תקרא ספרים קצת אולי תשכיל! תאמינו לי הבאר שבעים האלה....אחחח תהיו בריאים...! ומספיק עם הסמים הקלים...אמרתי לך שזה לא טוב!!

Lovley bla bla

New member
תודה אלעד אנחנו נהיה בריאים ב"ה

אבל למה להכליל???..חחחחחח למרות שאני מסכיהמ עם זה שלא יזיק למוש קצצצצצצצצת להשכיל חחח

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יווווווווווו מושיקו....לא הייתי מוותר....יווווווו

למעלה