עונה../images/Emo26.gif
44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כשאתה לבד- עברי לידר 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 80 3. הדבר האחרון שאכלת?
לא אכלתי כלום מאתמול בערב 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? סבתא שלי
חח 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? סבבה 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נועה 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? אממ... אם אני לא מכירה את הבנאדם אז מן הסתם שאני אסתכל קודם על איך שהוא נראה... 8. אוכל אהוב? אוכל איטלקי.. 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? שבועות
15. יומולדת? 18.5 16. פעם בכית בלי סיבה? לא 17. הסרט האחרון שראית? הפרש בודד 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני שנה
מתגעגעת! 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני חודשיים בערך... וביום חמישי אני הולכת שוב
(אני ממש גרועה!, סתם שתדעו) 20. משהו מיוחד שלך? כל אחד הוא מיוחד
... משהו ספציפי...
לא יודעת 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורנספלקס... הרגיל!
22. צבע אהוב? כחול/סגול 23. ממה אתה מפחד? מהמוות
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אמממ עוד מעט אני טסה להולנד-פריז
25. איזה ספר אתה קורא כרגע?
שונאת לקרוא... (אני לא אינטילגנטית במיוחד
) 26. מספר פירסינגים? 3 (באוזניים נחשב?) 27. סרט אהוב? הפרש בודד, מר וגב' סמית', ג'יפרס סקריפרס, יומן האקסיות... יש עוד המוןן! 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי ת"א- כדורסל
חח 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? דיברתי עם חברה שלי בטלפון
30. חיות מחמד כלשהן? כלבה
31. אייסיקיו? יש: 240221991 32. כלבים או חתולים? כלבים
33. פרח אהוב? לא יודעת
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? לא שידוע לי
35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כן
37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את אוהד
38. את ביחסים טובים עם האקסים שלך?
39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן! 40. מנגן במשהו? לא... עוד מעט מתחילה ללמוד גיטרה/פסנתר 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן... אוהד
43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 10