משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

זוהרים

New member
טוב,

אז אני רוצה לראות את כל הקעקועים

•No¥a•

New member
אני../images/Emo27.gif

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? חלומות גדולים - אביב גפן 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 73 3. הדבר האחרון שאכלת? כלום 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אחותי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? - 8. אוכל אהוב? הכל 9. אתה מעשן? לא
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא >< 11. צבע שיער טבעי? חום שחור כזה.. 12. צבע עיניים טבעי? חומות 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? חנוכה 15. יומולדת? 30.11 16. פעם בכית בלי סיבה? אין דבר כזה. 17. הסרט האחרון שראית? נראלי שזה היה דה וירג'ן סואסייד, אבל אנ'לא סגורה.. 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? - 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? ממזמן
20. משהו מיוחד שלך? כלום 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורונפלקס, אני יודעת 22. צבע אהוב? - 23. ממה אתה מפחד? חרקים 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? היה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? קראתי. 26. מספר פירסינגים? - 27. סרט אהוב? דה וירג'ן סואסייד, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך ועוד כל מיני.. 28. קבוצת ספורט אהובה? - 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? כלום 30. חיות מחמד כלשהן? - 31. אייסיקיו? - 32. כלבים או חתולים? כלום 33. פרח אהוב? - 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? אני מניחה שכן 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? אני אוהבת הרבה אנשים 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? אחותי 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אין לי 39. אתה אוהב לטוס במטוס? - 40. מנגן במשהו? על העצבים >< 41. עם כמה כריות אתה ישן? בדר"כ 2, אבל עכשיו יש 3 כריות על המיטה ואין כ"כ כוח להחזיר אחת מהן 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 10

kaktusa

New member
חע

גם לדניסנדרסון יש יומולדת בתאריך הזה
[אני? גרופית? מה פתאום?!]

kaktusa

New member
משעמם לי, אז אני עונה :)

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? תופעת דופלר. חורשת. 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 43 3. הדבר האחרון שאכלת? סלט. 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? חברה שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? חם
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת
7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? שיער
8. אוכל אהוב? פיצה 9. אתה מעשן? לא. 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא. 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? נייט 14. חג אהוב? ראש השנה? 15. יומולדת? בראש השנה
16. פעם בכית בלי סיבה? כן. [אל תיקחו ריטלין זה עושה רע!
] 17. הסרט האחרון שראית? המזכירה. [סרט חולני בהחלט!] 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני 4 שנים, גרמניה-שוייץ-צרפת-לונדון. אוח, לונדון
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני שנה נראה לי
20. משהו מיוחד שלך? יש לי אובססיה מטורפת לשיער. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? סופגניה
22. צבע אהוב? תלוי במצב רוח
23. ממה אתה מפחד? מאש
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? כרגע? לנגב.
25. איזה ספר אתה קורא כרגע? יומנו של מכשף\פאולו קואלו. 26. מספר פירסינגים? 0, השבח לאל. 27. סרט אהוב? לא עולה לי כרגע
28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי ת"א כדורסל?
29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אכלתי
30. חיות מחמד כלשהן? דאפי [כלבה]
31. אייסיקיו? 174606047 32. כלבים או חתולים? כלבים בהחלט! 33. פרח אהוב? סיגליות. בגלל השיר
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? זה קורה במשפחות הכי טובות 35. יש לך חבר/ה? נייט 36. אי פעם אהבת מישהו? לא יודעת... 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? כרגע אף אחד. 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אין לי כאלה
39. אתה אוהב לטוס במטוס? כההההההה
40. מנגן במשהו? גיטרה, קצת קלידים, קצת חליל, קצת תופים וקצת מכל דבר
41. עם כמה כריות אתה ישן? אחת, חבורת מפונקים! 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? להרבה אנשים. 43. יש לך קעקועים? לא, השבח לאל! 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? אם זה היה פחות מ-10 מה הייתי עושה פה?!

עונה../images/Emo26.gif

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כשאתה לבד- עברי לידר 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 80 3. הדבר האחרון שאכלת?
לא אכלתי כלום מאתמול בערב 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? סבתא שלי
חח 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? סבבה 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נועה 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? אממ... אם אני לא מכירה את הבנאדם אז מן הסתם שאני אסתכל קודם על איך שהוא נראה... 8. אוכל אהוב? אוכל איטלקי.. 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? שבועות
15. יומולדת? 18.5 16. פעם בכית בלי סיבה? לא 17. הסרט האחרון שראית? הפרש בודד 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני שנה
מתגעגעת! 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני חודשיים בערך... וביום חמישי אני הולכת שוב
(אני ממש גרועה!, סתם שתדעו) 20. משהו מיוחד שלך? כל אחד הוא מיוחד
... משהו ספציפי...
לא יודעת 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורנספלקס... הרגיל!
22. צבע אהוב? כחול/סגול 23. ממה אתה מפחד? מהמוות
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אמממ עוד מעט אני טסה להולנד-פריז
25. איזה ספר אתה קורא כרגע?
שונאת לקרוא... (אני לא אינטילגנטית במיוחד
) 26. מספר פירסינגים? 3 (באוזניים נחשב?) 27. סרט אהוב? הפרש בודד, מר וגב' סמית', ג'יפרס סקריפרס, יומן האקסיות... יש עוד המוןן! 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי ת"א- כדורסל
חח 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? דיברתי עם חברה שלי בטלפון
30. חיות מחמד כלשהן? כלבה
31. אייסיקיו? יש: 240221991 32. כלבים או חתולים? כלבים
33. פרח אהוב? לא יודעת
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? לא שידוע לי
35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כן
37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את אוהד
38. את ביחסים טובים עם האקסים שלך?
39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן! 40. מנגן במשהו? לא... עוד מעט מתחילה ללמוד גיטרה/פסנתר 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן... אוהד
43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 10

chaga

New member
עונה=]

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו?כנסיית השכל,האביב הנצחי 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?89 3. הדבר האחרון שאכלת?סוכריה אתמול בלילה חח 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?נופי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?סבבה 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נופי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עיניים 8. אוכל אהוב?אממ לא יודעת 9. אתה מעשן?לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא.. 11. צבע שיער טבעי?שטני 12. צבע עיניים טבעי?ירוקות 13. שם עדשות?נופ 14. חג אהוב?פסח 15. יומולדת?4.3 16. פעם בכית בלי סיבה?אממ ממש ממש בלי סיבה? נראלי.. 17. הסרט האחרון שראית?שיער 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?כיתה ז' 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?וואי מזמן.. סוף ח'(אני עכשיו ב י') 20. משהו מיוחד שלך?צוחקת תמיד?חח 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?לא אוכלת בבוקר..חח 22. צבע אהוב?סגול
23. ממה אתה מפחד?שאני אאבד אדם קרוב אליי 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?דרום אמריקה,ניו יורק,תאילנד,איטליה(חלום ילדות),אירפה-בקיצור הייתי חורשת על העולם חחח 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?אין..חח 26. מספר פירסינגים?1 באף 27. סרט אהוב?אוי שאלה קשה!! 28. קבוצת ספורט אהובה?מכבי ת"א :) 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? נכנסתי לבלוגים.. 30. חיות מחמד כלשהן?כלב 31. אייסיקיו?9911232 32. כלבים או חתולים?כלבים 33. פרח אהוב?ורד 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?חחחח כן 35. יש לך חבר/ה?לא:( 36. אי פעם אהבת מישהו?אממ כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?איתו 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?אין.. 39. אתה אוהב לטוס במטוס?טסתי רק פעם אחת לטורקיה.. אבל נראלי שכן 40. מנגן במשהו?לאא:( 41. עם כמה כריות אתה ישן?1 אבל עכשיו משום מה 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?כן 43. יש לך קעקועים?לא.. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?1-10?! מה זה זה?! 86745469 מספיק? חחחח

dani3p

New member
גמני גמני גמני!

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? דיסק של מוזיקה קובנית שקניתי 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 94 3. הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אבא שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? ב'מת שאין לי מושג.. החלונות מוגפים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים 8. אוכל אהוב? יש הרבה.. עוגיות לבנתיים 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? חום כהה.. בנוכחי אדום חום 12. צבע עיניים טבעי? חום עם שמץ של ירוק 13. שם עדשות? נופ 14. חג אהוב? יום כיפור אוליי 15. יומולדת? 27 באפריל 16. פעם בכית בלי סיבה? יש מצב.. לא שאני זוכרת 17. הסרט האחרון שראית? בתול בן 40 שבוע שעבר 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני הגיוס, פרו, 3 שבועות. רובכם בטח זוכרים אתזה 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? האמת שלא כזה מזמן.. לפני איזה 3 חודשים אולי 20. משהו מיוחד שלך? שאני צוחקת מלא.. לרוב בלי סיבה 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? לחם עם ריבה (נכון לעכשיו) 22. צבע אהוב? כחול כהה 23. ממה אתה מפחד? כרגע מכלום. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? לכינרת. למאצ'ו פיצ'ו 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? גרין מייל באנגלית. אבל אין לי זמן לקרוא אותו בכלל 26. מספר פירסינגים? היה אחד בגבה. 3 חורים באוזן שמאל אם זה נחשב 27. סרט אהוב? בלע לא יודעת. יש הרבה.. נראה לי שרק2 28. קבוצת ספורט אהובה? לא אוהדת שום קבוצה 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? התקלחתי 30. חיות מחמד כלשהן? כלב (שנקרא כלב) ואחות 31. אייסיקיו? יש תודה שהתעניינתם 32. כלבים או חתולים? כלבים. תמיד 33. פרח אהוב? וואט דה הל? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כמו מה למשל? אני ילדה טובה מה אתם רוצים ממני 35. יש לך חבר/ה? כן 36. אי פעם אהבת מישהו? כן, למזלי 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? חברה הכי טובה שלי, חבר הכי טוב שלי, חבר שלי, ובנידודים שלי 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לא יודעת מה איתכם.. לי אין אקסיות.. לשאלתכם, אני בקשר סבבה עם האקס שלי 39. אתה אוהב לטוס במטוס? אה.. ככה ככה. 40. מנגן במשהו? לנגן זו הגדרה נרחבת מידי למה שאני עושה.. אני מוציאה צלילים מהגיטרה ומהפסנתר ומקווה לטוב. 41. עם כמה כריות אתה ישן? יש לי 2 על המיטה.. אבל השניה היא של חבר שלי. 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? אוהו.. שאני לא אתחיל.. 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? ככה |-------------------| סתם לא. אפשר יותר מ10? סבבה לי, תודה ששאלתם. השבוע הראשון של הקורס התחיל ונחמד לי ביותר! יאללה שבת שלום ושבוע טוב שיהיה..!

FRD

New member
חחחחחחח..

"חום עם שמץ של ירוק"..יאללה מה את מנסה להיות מיוחדת..זה חום.

RoCKeR121

New member
יא שאלון

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו?ביטלס 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?43 3. הדבר האחרון שאכלת?צ'יריוס עם חלב 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?גבי:) 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עניים/שיער 8. אוכל אהוב?כל מה שהיה חיי פעם ובישלו על פחמים 9. אתה מעשן?לא תודה 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא ממש 11. צבע שיער טבעי?בלונדיני/שטני(יש לי פסים טבעיים של בלונד ממש מחומצן) 12. צבע עיניים טבעי?כחול:) 13. שם עדשות?למה עדשות? אני רואה טוב! 14. חג אהוב?פסח- כי הוא חופש ארוך 15. יומולדת?11 לאוגוסט 16. פעם בכית בלי סיבה?מזמן אחרי זה כבר היו לי יותר מידי סיבות 17. הסרט האחרון שראית?פלזנטוויל בערוץ 2 אתמול 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?אממ צרפת לפני שנה וחצי 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?וואי מזמן...לא זוכר... 20. משהו מיוחד שלך?אני מאוד מוזיקלי 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?צ'יריוס עם הרבה חלב 22. צבע אהוב?כחול/ירוק(אבל לא ביחד) 23. ממה אתה מפחד?מלא להצליח עם המוזיקה 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?אנגליה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?מחזור שער המוות(שם הסדרה)-אל תוך המבוך(שם הספר) 26. מספר פירסינגים?אין 27. סרט אהוב?לא יודע...שה"ט? 28. קבוצת ספורט אהובה?מכבי חיפה(ולא זה לא בגלל שאנחנו אלופים אלה בגלל שזה ככה מהבית מאז שנולדתי...) 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?ניגנתי בגיטרה 30. חיות מחמד כלשהן?כלב(ספנקי!) 31. אייסיקיו?179681992 32. כלבים או חתולים?שניהם 33. פרח אהוב?אמממ צבעוני 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?ברור 35. יש לך חברה?יאפ:) 36. אי פעם אהבת מישהו?כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?חברה שלי(מתבקש לא?) 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?עם 2 כן ועם אחת לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס?כן:) 40. מנגן במשהו?גיטרה!(הראשונה-ג'וליה,השנייה-לוסי, המגבר של ג'וליה הוא רומיאו ושל לוסי הוא ג'וסי) 41. עם כמה כריות אתה ישן?1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?חברה שלי ואחי 43. יש לך קעקועים?בנתיים לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?12

RoCKeR121

New member
לא נכון

אני תמיד קורא...אין לי פשוט מה להגיד וחוצמזה אתה כבר לא עושה שיחות ועידה במסנג'ר אז לא יוצא לנו לדבר... יאללה זזתי לשיעור באס

למעלה