משעמם לי.. אז בואו נתחיל משחק

green lantern

New member
משעמם לי.. אז בואו נתחיל משחק

שהעתקתי מהפורם הקודם שלי (אנימורפס) שהעתיקו מפורם הארי פוטר... בטח כולם מכירם את המשחק... מישהו מתחיל מילה נגיד: רוג´... ומישהו ממשיך במילה שמתחילה באות האחרונה של המילה הקודמת.. באותו נושא כמובן.. אז:גמביט->ג´גוארנט (או איך שלא קוראים לו הדורס מאקס מן) תנסו להשתמש כמה שפות באות ן, ויהיה נחמד אם תפרטו אל מי שאתם מדברים אליו אני אתחיל: ג´ייד, החברה של קייל ריינר הבת של אלן סקוט ות´ורן הייתה GL בעצמה קצת זמן, כולה ירוקה (שיער, עניים {הקרנית,או ווטבאר שעושה את העין ירוקה, לא הלבן) שפתיים... הכל), הייתה חברה באיזהשהיא חבורה קודמת (משהו עם INC. בסוף)

ogmios

New member
היא הייתה חברה בInfinity Inc.

חוץ ממנה היו שם גם Brainwave Jr., DR. Midnight, Fury, Hourman (השני - ריק טיילר), Northwind, Nuklon, Obsidan ו- Wildcat (השניה - יולנדה מונטז). אדיוס, אוגמיוס

ogmios

New member
אוף! תפוז חרבש לי את האנגלית!

ריק טיילר הוא כמובן Hourman השני. אדיוס, אוגמיוס

Cartman

New member
יאללה, אני ממשיך: דוקטור אוקטופוס

אחד מאויביו המשובעים והותיקים של ספיידרמן. בתאונת מעבדה הותכו הזרועות המתכתיות לעמוד השדרה של דוקטור אוטו אוקטביוס, וכך נוצר ד"ר אוקטופוס!

ben kanobi

New member
זה חייב להיות סופר גיבור

כי אני ישר חשבתי על רובי-העוזר עורך של הדיילי ביוגל

ogmios

New member
י´ בסוף? הממ... לא פשוט בכלל...

מה דעתכם על ילו-ג´אקט (Yellow Jacket)? היא הייתה אחת מהאוונג´רס למשך תקופה מסויימת, אם זכרוני אינו מטעה אותי. אדיוס, אוגמיוס נוכח נפקד

Smell¥ Cat

New member
ל, מה? אוקי

ליזארד(לטאה) מספיידרמן דוקטור קונורס אשר איבד את ידו פיתח מכונה שהיתה אמורה להחזיר את ידו אך במקום זאת הוא הפך ללטאה ענקית(שהוא היה לטאה היו לו 2 ידיים)

Cartman

New member
מספיידרמן, אבל אני כבר אמרתי אותו

לכן נראה לי שאני אחליף אותך עם דוקטור דום. אני לא יודע הרבה עליו, רק שהוא אחד הרשעים הגדולים ביקום של מארבל.

ogmios

New member
מ´ זה דווקא קל

ואפילו נלך על משהו שהוא לא מארוול או די.סי.: (מיסטר) מג´סטיק של ווילדרסטורם. לא מכיר אותו עד כדי כך, אבל הוא אחד מהגיבורים החזקים ביותר בעולם שלהם. מסוג האלה שמזיזים ירחים - בליגה של סופרמן ושל סולאר (אוונט קומיקס). Tag - You´re it. אדיוס, אוגמיוס

ogmios

New member
שוב נ?

גם לזה יש לי תשובה שהיא לא מארוול/דיסי - נינג´אק, של Event Comics. נראה שחזרנו לק´
אדיוס, אוגמיוס

למעלה