משעמם לי.. אז בואו נתחיל משחק

ויאגרה

New member
קופיקו של תמר בורשטיין לזר...

וברצינות - קראנג´ (גם מספיידרמן). צאצא של הסימביוט החייזרי שביחד עם אדי ברוק מהווה את ונום + רוצח סדרתי חולה נפש בשם קלאטוס קאסידי. ועכשיו...גיבור ב-ג´.

גם כן לא מ"הגדולים" - דניס דה מניס

DENNIS THE MENNIS הידוע בשמו העברי דני שובבני. אחלה קומיקס של ילדים ומבודרים (וגם יש מהדורת סטריפ יומי שרצה במקביל לחוברות הקומיקס כל יום בהרלד טריביון במהדורה הבינ"ל) עכשיו תבחרו S באנגלית או י´ בעברית? ד"א י´ לדעתי יותר מאתגר...

illustrator

New member
ילו קלו

אי אפשר לכתוב את זה בעברית.... Yellow Claw - נבל של מארוול משנות השבעים מחוברות הקונג פו שלהם. אני מניח שהבא יצטרך להתחיל בוו.

ben kanobi

New member
מאוד לא נעים לי לומר לך

אבל מניס כותבים Menace ולכן האות האחרומה היא e והדמות אלסה מהקומיקס וורלנדס(warlands) של דרימוייב אלסה היא נסיכה אלפית שעזבה את ממלכתה כדי שלא תתחיל מלחמת אחים וכעת היא מנסה להציל את העולם עם החוברה מוורלנדס

נו טוב, וונום גם כן "חבר" של ספיידי

אני עובר על כל השורש שיחה הזה ומגלה אחוז מרשים של דמויות מהסדרות של ספיידי! האם זה הופך אותנו לאוהבי ספיידי בלבד?

illustrator

New member
תיקון קל...

גם סולאר וגם נינג´אק (שהוזכר קודם) הם לא של Event, אלא של Valiant (מוכרים גם כ- Voyager). חברה שהוקמה ע"י ג´ים שוטר, עורך ראשי לשעבר של מארוול, בערך באותו זמן שאימאג´ התחילו. היתה להם הצלחה גדולה (בעיקר בזכות כתיבה טובה) עד ששוטר איבד שליטה על החברה וכיום רבים כבר לא זוכרים שהיתה בכלל קיימת. מאחר ו- Valiant היו חזקים בכתיבה ואימאג´ בציור, הם איחדו כוחות והוציאו קרוס-אובר שנקרא Deathmate ששילב את שני היקומים של החברות השונות (בערך כמו Amalgam).

green lantern

New member
vulture

אויב מספיידרמן ששואב לאנשים צעירם את האנרגיה.. אני לא קראתי ספיידי בחיים שלי אבל הוא היה בסידרה

The Flash

New member
האמת...

הוא שאב לאנשים את הכוח(וגם לספיידי) לזמן מוגבל רק בגלל לוח הזמן שסילברמיין השתמש בו והפך בגללו לתינוק, הוא טען אותו עם החליפה שלו איכשהוא וככה הוא יכל אבל אז הוא שאב מספיידי וקיבל גם את המוטציה שלו ואיכשהוא דוקטור קונורוס הצליח להחזיר את הנעורים לספיידי ולהשאיר את המוטציה אצל וולצ´ר אני לא זוכר איך הוא נפתר מזה רק נגיד שהוא לא יכול כבר לשאוב

Smell¥ Cat

New member
ר או E?

ר=רובין הסיידקייק המתחלף של בטמן E=אלקטרה דמות מדרדוויל ומהקומיקס של עצמה

למעלה