משעמם לי אז השחט משאלה טוב?

olgosh

New member
משאלתך הוגשמהה

אבל לא הלכת להופעה כי נדרסת על ידי הרכב הפרוותי של רוני המשאלה שלי הלוואי ו...אתקבל לויצו

משאלתך הוגשמה

התקבלת לויצו,אבל אז אמרו לך שיש טעות וערפאת התקבל ולא את. הלוואי שאח שלי ילך לישון ואני אוכל להשתלט על הטלויזיה

am i

New member
משאלתך התגשמה

גרין דיי באו לארץ אבל בגלל הפיגועים הם נשארו במלון המשאלה שלי: שיהיה לי כוח להעלות לפה תמונות עירום של חברי הלהקה(ד''א מותר???)

משאלתך התגשמה

יש לך כוח להעלות את התמונות(ד"א מותר)אבל לא הורסים לך את המשאלה. הלוואי שאח שלי לא היה מתנהג כמו קרציפלוך.

olgosh

New member
משאלתך הוגשמה

אחיך לא מתנהג כמו קרציפלוך אבל אחותך מתנהגת כמו קרציפלוכית המשאלה שלי הלוואי ואמא תסכים לי לקשקש על הקיר ציור של ג'יסון ברוק

משאלתך הוגשמה

אמא שלך הסכימה לך לקשקש על הקיר,אבל על הקיר של בית המחסה לילדים שנזרקו מהבית כי הם היו נג'סים. הלוואי שלא היה לי משעמם.

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

לא היה לך משעמם אלא משעמם מאוד חעחע המשאלה שלי:שלתולעת האינדונזית יהיו משאלות יותר טובות

משאלתך הוגשמה

היא התחילה להביע משאלות שתמותי ומשאלותיה התגשמו. המשאלה שלי היא שבני ייתן לי את הפלא' שלו..

משאלתך הוגשמה

היא התחילה להביע משאלות שתמותי ומשאלותיה התגשמו. המשאלה שלי היא שבני ייתן לי את הפלא' שלו..

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה אבל...

הפלא' נפל לאסלה ומת...... הלוואי שמיי כמיכל יהיו במקום ראשון בטופ טן של אמ טי וי 2

olgosh

New member
משאלתך הוגשמה

אבל הם היו בטופ 10 רק שנה( לא רוצה להשחיט , אני אוהבת אותם) המשאלה שלי הלוואי ותהיה לי משאלה ממש טובה

TiNiErBeiL

New member
משאלתך הוגשמה!

הייתה לך משאלה ממש ממש טובה.. אבל החלקחת באמבטיה|ושכחת אותה (חעחעחע..) משאלתי: שיובל מנדלסון יציע לי לצאת איתו..

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל נהייתה לך משאלה כ"כ טובה עד כדי שלא יכלו לענות עליה והמשחק נהרס הלוואי ואני אתקבל לעירוני ד' שנה הבאה

משאלתך הוגשמה

אבל לא היו לך חברים בביה"ס החדש והתאבדת. המשאלה שלי היא לגדל נחש..

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

גידלת נחש ערס והוא עקיש אותך ומתת המשאלה שלי:ששאקירה תתאבד(היא אמרה שהיא מעדיפה לשתות דם של חתול ולא להתחתן עם יהודי)

TiNiErBeiL

New member
זה לא קשור אבל..

מה שאמרו על שאקירה זה לא נכון.. סתם העלילו עליה עלילותת..

i love greenday

New member
משאלתך הוגשמה

אבל כשהיא קפצה מהחלון היא נחתה עלייך הלוואי שגרין דיי והבסב יגיעו לארץ

משאלתך הוגשמה

הם הגיעו להופעה בארץ וגילית שהם שרים מזעזע בלי עריכה של אולפן המשאלה שלי היא לדעת לשיר בע"פ את נגעה בשמיים..

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

למדת את כל המילים פיקס! ואז.....אמממ....נהית סנילית הלוואיוכל הערסים ופאקצות והסנוביות יכחדו!!! (כך אגודת נעס"פ (נגד ערסים סנוביות ופאקצות) תפרח!!)

למעלה