משעמם לי !!!יש פה מישהו?

rebel girl

New member
באמת שובינזם!!!!

תגידו חשבתם פעם על זה: כולם אומרים שגברים תמיד חרמנים ,כי הם מראים את זה אז יש לי שאלה:אם בת תתפאר לכל העולם שהיא חמה מה יגידו עליה? שהיא זונה, שרמוטה וכיוב' אז להם מותר ולנו אסור?סליחה מזה האפליה הזאת? אגב התשוקה המינית של הנשים גדולה יותר!!!וגם לנו בא לפעמים להראות אותה אבל אתם, איך שאתם רואים ילדה שיודעת להשתמש בגוף שלה כמו שצריך , פשוט חייבים להדביק עליה תווית!!! אז אני אדבר בשם כל המין הנשי כשאגיד :תכניסו את הראש לתחתונים ות!#$^ את של עצמכם! (טרה יכול חחחח)

חסבי

New member
חחחחחחח

יש בנות חרמניות תאמיני לי ויש המון כאלו...=] ולמה לקרוא להן שרמוטות? מה פתאום! איך אומרים שרמוטה ממין זכר?

EnglandHooligan

New member
דעה שלי

אני חרמן או קי נגיד סתם למרות שעכשיו אני לא אני דופק כמו הפז"מ אבל לא משנה בכל מקרה מה זה בת חרמנית?!?!,אין כזה כמעט בארץ... סעו לחו"ל זה נקרא חרמניות בארץ יש שיטה מפגרת ואמריקאית של סנוביות לשמצה איכס גועל נפש כל אחת פתאום נהיית לי קלאודיה שיפר ואפשר לחשוב.. בכל מקרה בנות קיבלו תחת מאז שאמרו להם שהם אמורות להנות מהסקס ותאמינו לי הם לא עושות כלום שם..... :)

rebel girl

New member
דעה שלי

אתה יודע מה הולך לנו בראש?? לא אז אתה לא יכול להגיד את מה שאמרת?(כאילו אתה יכול וכבר אמרת אבלל...אוך לא משנה!) יש דבר כזה בנות חרמניות (פשוט אצלנו כל הסימנים נמצאים עמוווק בפנים) בכל העולם כולו!!!אנחנו לא מראות את זה כדי שלא ידביקו לנו תוויות. אולי לא תאמין לי אבל זה לא הכי נעים שקוראים לך זונה. ואני לא אומרת שהנשים הן המין החזק או הצהרות בדומה לזאת,אבל אני לא חושבת שזה נכון להגיד לבת שהיא זונה רק בגלל שהיא יודעת להשתמש ב"גירל פאוור" שלה.

חסבי

New member
צריך להשמיד את ההודעות האלו

וגם את מה שבצד שמאל ------------------------> זה משגע, נכנס לך באמצע הודעה (על מה אני מתעצבן יאללה)

נועלה 123

New member
כה יו אר לייק סואו צודקוש כאילו כזה

יאכ. חסי, קברתם כבר את ספייק?
אני באבל.

ש ו ר ש י

New member
ילדונת!!!!

למרות שזה ישמע לשאר פה מוזר... אנחנו עדיין מתכננות להרעיל אותך! על הנטישה!!! חוצמיזה- היי אני חדשה פה גם אני מאוהבת בגרין עד מעל הראש וגם אני שונאת נאצים!!!

חסבי

New member
ברוכה הבאה

מי בכלל אוהב נאצים? בואנה הפורום הזה מטורף

rebel girl

New member
היי הדרוש!!! כולם כנסו

אני אעשה הכרה בינכם!!!! זאת הדר ואני מכנה אותה בוביק והנטישה.....אני עוברת ביצפר אז הם מתכוונות לשים לי ציאניד במים! היא ילד חמודה וחכמה שכל חייה גדלה על מוזיקת רוק,היא מטורפת ומסובבת על כל השכל ואני רגילה להבריז איתה משיחות (עזבו לא משנה) ושיעורים. אנחנו הולכת למגרש (או מה שנשאר ממנו..)ומתפלספות (סיפור ארוך). מקווה שתקבלו אותה!!!! לבוביק: פליז דונט קיל מי!!!! איי וואנט טו ליב !! איימ טו יאנג טו דאי!!! (חחח את רואה אני עצלנית כבעבר, אין לי כוח לכתוב באנגלית ,למרות שאני יכולה)

ש ו ר ש י

New member
אוווווו

לא הייתי פה מזמן... תודה לכם חברי פורום גרין יקרים!!! על הקבלת פנים!!! יאייייי!!! נ.ב- הקטע עם הנאצים- הזכרתי את זה רק כי ראיתי שדיברתם על זה... אתם יודעים... מנסה להשתלב...

למעלה