*מתחפש לפינגויין* אפשר לבוא ציירת ? חחח
D dori78 New member 22/6/13 #37 ברור שלהציף בחום הזה, האיגלו יימס תוך שתי דקות. איגלו שלם שנמס זה חתיכת הצפה...
A askimosi New member 22/6/13 #39 אאוצ' זה היה חד,אז מה אהיה חסר בית? אוהל זה לבדואים . האיגלו שלי מיוחד - עמיד לחום ולרעידות אדמה,עמיד בכול התקנים של מכון התקנים, אסקימוסי
אאוצ' זה היה חד,אז מה אהיה חסר בית? אוהל זה לבדואים . האיגלו שלי מיוחד - עמיד לחום ולרעידות אדמה,עמיד בכול התקנים של מכון התקנים, אסקימוסי
A askimosi New member 22/6/13 #23 ידעתי שתסתדרו נחשוב,עכשיו שבת ומשאיות קירור לא נוסעות ומקררות בשבת אז כנראה ביום ראשון אפשר לשלוח כבאית,אבל עדיפות למשאית קירור , אסקימוסי
ידעתי שתסתדרו נחשוב,עכשיו שבת ומשאיות קירור לא נוסעות ומקררות בשבת אז כנראה ביום ראשון אפשר לשלוח כבאית,אבל עדיפות למשאית קירור , אסקימוסי
ה הציירת משנחאי New member 22/6/13 #25 לבינתיים... אנחנו מסתדרים מעולה. אני שוקלת אפילו לאמץ אותם.. אל תמהר עם המשאית.. טוב לנו ביחד.
A askimosi New member 22/6/13 #28 יופי עכשיו אני בבעיה,ברחו כול הפינגוונים.... נשאר פה אחד שמן שנוחר ולא רוץ להזיז את עצמו . אצטרך להתנחם באיזה דג, אסקימוסי
יופי עכשיו אני בבעיה,ברחו כול הפינגוונים.... נשאר פה אחד שמן שנוחר ולא רוץ להזיז את עצמו . אצטרך להתנחם באיזה דג, אסקימוסי
A askimosi New member 22/6/13 #36 נכון אבל הוא שמן בשביל הליכה.... הייתי בא בעצמי אבל אני אוכל אגוזי הרעב תמיד, אסקימוסי