משעמם לי-שירשור עובדות טריוויאליות!

Hieros Gamos

New member
משעמם לי-שירשור עובדות טריוויאליות!

אז תתחילו לשרשר כל עובדה טריוויאלית פחות או יותר על הסידרה, שחקנים, במאים, אמא שלהם והכלבה שלה!
זה כיף. ואם אתם לא תעשו את זה אתם תראו המון פעמים את השם שלי בפורום. כאילו, יותר משאתם רואים אותו כבר עכשיו ואם לא קראתם צופן דה וינצ'י הוא לא אומר לכם כלום והוא סתם מעצבן כי אתם לא מבינים איך לבטא אותו

Hieros Gamos

New member
ראו הוזהרתם...

למרות שיו נולד וגדל באוקספורד הוא בחר ללכת לאוניברסיטה היריבה קיימברידג'
(וטוב שכך! אחרת לא היה ABOF&L!)

Hieros Gamos

New member
בריאן סינגר שהוא אחד מהמפיקים בפועל

של הסידרה וביים את הפרק הראשון (ואת סופרמן האחרון) הופיע בפרק sports medicine- 1X12 בתור במאי הפרסומת שהPOTW השתתף בה

Hieros Gamos

New member
ג'ניפר מוריסון הגיעה לאודישן אחד של

האוס עם שיער בלונדיני ולאחר (מאוחר יותר כנראה) עם שיער חום. כשהיה צריך להציג בחירות לרשת בריאן סינגר בחר שתי בנות- ג'ניפר בבלונד וג'ניפר בחום- והיה בטוח שאלו שתי בנות שונות

Hieros Gamos

New member
רוצים לראות כמה מהר אני מגיעה ל100?

כשיו קיבל את התסריט לאודישן של האוס הוא היה בצילומים של יומני עוף החול (נדמה לי שזה השם המדוייק) בנימיביה או מדינה נידחת אחרת באפריקה. המקום היחיד שהיה בו מספיק אור כדי שיצלם את עצמו היה בשירותים של החדר שלו במלון. כשהם קיבלו את הקלטת שלו בצוות הפקה של האוס בריאן סינגר (הוא יוצא אידיוט בכל סיפור
) הצביע עליו ואמר- זה שחקן אמריקאי איכותי (או משהו בסגנון) ולאנשים מסביבו לא היה כל כך נעים להגיד לו שיו בריטי.

Hieros Gamos

New member
אה נכון טיסת הפיניקס. יש משהו

עם יומנים שצולם אי שם באפריקה וזה מבלבל אותי כל הזמן

Hieros Gamos

New member
מאחר והתוכנית קצת דישדשה בחלק

מהעונה הראשונה בכל שנוגע לרייטינג הרשת- פוקס- החליטו להתערב ולהכניס לעסק "רשע"- ווגלר. הרעיון שלהם היה שרעיון התוכנית יסתובב סביב האוס VS. ווגלר.

Hieros Gamos

New member
דייויד שור, יוצר הסידרה, הוא בכלל

עורך דין קנדי שהחליט שהוא רוצה לכתוב ונסע להוליווד

Hieros Gamos

New member
אלביס קוסטלו הקליט ביצוע של השיר

You are beautiful של כריסטינה אגילרה במיוחד בשביל פרק 2X02 - autopsy של הסידרה. הגירסה היחידה של הביצוע שניתן להשיג (ממה שאני ניסיתי לפחות. עד שהOST של הסדרה יצא) הוא מה שנחתך מתוך הפרק ויש את הקול של האוס כשהוא לוקח את האופנוע לסיבוב

Hieros Gamos

New member
למי שלא ראה- הסידרה במקור הייתה

אמורה להיות ללא דמות ראשית אלא סידרה שמתרכזת בחקירה של תעלומה רפואית בלי ההשלכות על הדמויות.

Hieros Gamos

New member
עומאר אפס עשה את הבכורה שלו

על מסכי הטלוויזיה בתור surgical intern בעונה 3 של הסידרה אי.אר. הוא היה השותף של קרטר בבית והיה די נודניק. הדמות שלו התאבדה לקראת אמצע העונה אחרי שהוא לא היה מסוגל יותר לעמוד בלחץ של בנטון ובכמה שהוא ירד עליו. הוא קפץ מול הרכבת העילית שם.

Hieros Gamos

New member
יו הופיע בחברים בפרק בו רייצ'ל טסה

ללונדון לחתונה של רוס בסוף עונה 4 בתור הבחור הבריטי העצבני שיושב ליד רייצ'ל וממש מתעצבן מהשטויות שהיא מקשקשת שם. הוא צידד ברוס ואמר שזה נראה כאילו הם באמת היו on a break!!

Hieros Gamos

New member
ממש לפני שקיבלה את התפקיד של קאדי

בהאוס ליסה אדלשטיין ניסתה את מזלה באודישן לdesperate housewives (נו, עקרות בית נואשות), לתפקיד של פליסטי הופמן (שהיא אישתו של דייויד ה. מייסי שהיה דייויד מורגנסטרן באי.אר.
פליסטי הופמן נכון?)-לינט.

Hieros Gamos

New member
קצת עובדות על האוס

בן 47. יש קצת בלופרים בקשר לתאריך יומולדת שלו...
סבל מקריש דם שלא אובחן כראוי ברגל, מה שגרם למוות של השריר וכתוצאה מכך לכאב כרוני ולהתמכרות שלו לויקודין.
נשכר לעבודה בPPTH ע"י קאדי אחרי האינפרקשן.
אבא שלו היה טייס במארינס. היחסים שלו עם האוס, איך לומר, רעועים משהו.
בעיקבות המקצוע של אבא שלו האוס גר מספר שנים במצרים כשהוא היה ילד.
נזרק מג'ון הופקינס אחרי שוון ליברמן (וובר) הלשין עליו שהוא העתיק ממנו במבחן.
הכיר את קאדי עוד בתקופת הקולג' כששניהם היו במישיגן.
כנראה נהג לשחק לקרוס כשוהא היה...כשיר וצעיר?
יש לו התמחות כפולה בנפרולוגיה (ככה כותבים את זה בעיברית? nephrology בקיצור) ומחלות מדבקות.
יש לו אופנוע ^^'
וקורבט שנת...65 נדמה לי(משהו כזה. זה 4/5/6) שהוא קיבל מאח של חולה שלו שהיה איש מאפיה
ממש אוהב מונסטאר טראקס
יודע לעשות קסמים!!!
ברצינות! הוא מעלים דברים וכאלה
מנגן בפסנתר ויש לו גיטרות בבית!! (להאוס. לא מדברת על יו כרגע)
מערכת היחסים האחרונה שלו הייתה עם סטייסי. הם גרו ביחד חמש שנים, נפרדו בערך שנה אחרי האינפרקשן (אני מניחה)
החליף שלושה מקלות מאז תחילת הסידרה ויש לו עוד אחד (מי אמר pimp cane?!
) שהוא שומר לאירועים מיוחדים (הופיע בפרק 1X12 כשהוא וקמרון היו במונסטאר טראקס)
יש לו את השיר הבה נגילה בiPod
מהמר הרבה.
מתקיים בעיקר על חמאת בוטנים
(יש לי חבילה ענקית של ח"ב כמו שהוא אכל ממנה בבית
)
יש לו ספל אדום מאוד מאוד מאוד ובוהק
אלוהים יודע כמה זמן הוא מכיר את ווילסון אבל ווילסון מכיר את ההורים שלו ואישתו...לשעבר, שונאת אותו
יצא לדייט כושל למדי עם קמרון
לא שכב עם קאדי. עדיין
אולי(
) שכב עם ווילסון
(סורי הייתי חייבת)
יודע לעשות ג'אגלינג ^^'
שכר את פורמן כי הוא נהג לפרוץ לבתים של אנשים, את קמרון כי היא יפה והעובדה שהיא יכלה לעשות כל דבר בחיים שלה אבל בחרה להיות רופאה עניין אותו ואת צ'ייס כי אבא שלו התקשר.
יש לו תקציב שנתי מיוחד משלו לתביעות כנגדו
הוא ישלים את החובות שלו לקליניק ב2056 (אם אני לא טועה. אני צריכה לבדוק אבל זה דורש מאמץ. אני די בטוחה ש2056)
יש לו את בלאקאדר מוקלט בטיבו
(בלאקאדר זו כמובן סידרה שיו השתתף בה בעונות השלישית והרביעית שלה, כמו גם בשני הפרקים האחרונים של עונה שנייה)
הוא גאון ^^'
זהו לרגע זה
אולי אני אחשוב על עוד דברים

Benjamin Turner

New member
נפרולוגיה (התמחות-על במחלות כליה)

ומחלות זיהומיות. שתי שאלות: 1. מה זאת אומרת *אחרי* האוטם? איפה הוא עבד קודם? 2. הוא וסטייסי לא היו נשואים? נ.ב. אני לא יכולה לתרום יותר מדי לשרשור, אבל אנא המשיכי (בזמנך הפנוי), אחלה רעיון

lovely max

New member
גם אני הייתי בטוחה

שהם היו נשואים,אבל לא. בקשר ל-1, לא ידוע איפה הוא עבד קודם, ובעצם לא אמרו שהוא התחיל לעבוד שם רק אחרי האוטם ברגל,אבל נראה לפי הפרק "שלושה סיפורים" שהוא לא עבד בביה"ח באותו זמן (למרות שהכיר את קאדי).

Hieros Gamos

New member
קאדי אמרה במפורש שהיא שכרה אותו

לPPTH כשהמינון ויקודין שלו היה 40 מ"ג ליום, מה שאומר אחרי האינפרקשן

למעלה