משעמם לי-שירשור עובדות טריוויאליות!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

זה כן כי את צריכה לראות את הסצינה שהוא אומר לה שמי שאתה כן משנה ובלה בלה בלה ושהיא צריכה לבחור מישהי שיהיה טוב בשביל התינוק שלה והיא שואלת someone like you?! ואני כולי- כן כן כן כן כן כן
והוא אומר לה- someone you like ואני-כלומר, כמוך! תגידי את זה! אל תתני לו לצאת! אחחח אישה מפגרת!! ואז היא באה למשרד שלו וגאד פאקינג דמט! זה בעיקר בגלל זה..

Benjamin Turner

New member
אני אראה, אבל ה"אני כולי-כן../images/Emo58.gif

כן כן כן כן כן" כבר מרמז על הwishful thinkingness של הסיטואציה
חוץ מזה שה*תיאור* שלך מעיד יותר על הערכה מעל אהבה, אך כאמור, אני קודם אראה ואחר כך אחווה דעה. ואם כך, אז מבחינתי סצינת האופנוע מוכיחה שהאוס מאוהב בקמרון
(אגב, בהתייחס להודעה אחרת שלך, גם אני לא חושבת שהוא מאוהב בה כמו שהוא מאוהב בסטייסי, אבל א. ברור שהוא מאד נמשך אליה, ב. אני מתרשמת שהוא מחבב אותה בעל כורחו וגם, איך להסביר, כאילו מוקסם באיזושהי מידה מהמתיקות שלה וג. הוא מעריך אותה מבחינה אינטלקטואלית, ולכן איזשהו קטעון (לא מערכת יחסים לאבי דאבית!) שיתפתח ביניהם יכול נורא להתאים ולרכך אותו טיפ-טיפה, לא בכיוון אנטי-האוסי אלא פשוט להוריד אותו מהסופר-היפר-הרס-עצמי שהוא שקע בו וכנראה שגם ימשיך לשקוע בו) <גררר, הבטחתי לא להסתבך בענייני האוס/קמרון בלי לראות את הפרקים... קשה קשה
. הולכת לראות שוב את הרובוט
>

lovely max

New member
הבחנות טובות

ועוד בקושי ראית פרקים. מעניין איך הם יפתחו את זה בלי לקלקל את שתי הדמויות. אני לא כל כך סומכת עליהם,בכל זאת. אם השחקנית של קמרון והשחקן של האוס היו אנשים אחרים, הדמויות שלהם היו מתקלקלות בעיניי כבר מזמן.

Hieros Gamos

New member
אין לנו מה להתווכח כי את

לוקחת למקום אחד ואני למקום אחר וכמו כל דבר טוב שאפשר לנתח *מי אמר ספרות מורחב?!
* כל עוד את מבססת אותו כמו שצריך, ואפשר לבסס את כל השיפים, זה יכול להתקבל על הדעת. את לא תשכנעי אותי שלהיות עם קמרון יותר מתאים לו מלהיות עם קאדי (או ווילסון. טוב זה באמת wishful thinking כי אין מצב שזה יקרה וגם כי אני לא חושבת שמישהו מהם הוא הומו הם פשוט צריכים להיות ביחד בלי שום סיבה
) כי לדעתי האוס/קמרון זה..לוידעת זה הכי שטוח שם מהבחינה ש-יופי, היא צעירה, יפה, חכמה ושרופה לו על התחת מהרגע שהיא התחילה לעבוד שם והיא האנטי-תזה שלו אז ביחד הם יהיו נייטרלים ומושלמים *מקיאה* זה רעעעעעעעעעעעעעעע. זה הולך טוב רק בפיקים וגם זה רק בפיקים מאוד מאוד מסויימים. עם קאדי...זה מצחיק, הם משגעים אחד לשני ת'צורה ואלוהים יודע שיש מתח מיני לא פחות מעם קמרון רק שקאדי פחות מוציאה את זה החוצה ופחות צריכה אישור מהאוס על כל דבר (read: לא צריכה אישור מהאוס על כלום). אה ויש את העיקרון שקאדי קצת יותר קרובה לגיל שלו ולא מפחדת ממנו ...

Benjamin Turner

New member
רגע אחד, אנחנו לא מתווכחות-כל אחת

מביעה את דעתה אבל באמת שאין פה נכון או לא נכון. אם זה מתחיל להרגיש כמו ויכוח אז בואי נפסיק, אבל מצדי זה פשוט שיתוף בתחושות וממש אבל ממש ממש לא קרוב לויכוח, עצבים או כעס
מסכימה אתך לגבי האוס/וילסון, אבל האמת שאין לי צורך במשהו מיני ביניהם. מספיק לי שימשיכו לגור ביחד
לגבי האוס וקמרון, זה לגמרי הפוך-על-הפוך, קצת כמו הסיבה השטחית-לכאורה שהאוס בחר להעסיק אותה, ובהזדמנות ארחיב בנושא, אם תרצי או לא תרצי

Hieros Gamos

New member
תרחיבי על זה בכיף, משעמם לי, כל מה

שיתן לי משהו לעשות הוא טוב. לא היה שם עצבים או כעס זה סתם כמו הויכוחים המטומטמים שלי ושל חברים שלי של am not! are too! am not... וכו' וכו' שאתה סתם ממשיך לעשות למרות שאתה יודע שלא ישפיעו לשום כיוון
אבל..אממ..הם כל כך חממווודדדיייםםם ביחד!
האוס בחר אותה כי היא עיניינה אותו, לא רק בגלל שהיא פריט אומנות יפה לשים בלובי...עניין אותו שהיא יכלה להיות הכל ובחרה להיות רופאה..נו, לוידעת. אמרתי את דעתי בעניין אבל שוב, האוס/קמרון הוא הזוג הפחות מועדף עלי מבין הזוגות שאני מעדיפה ככה שגם אם זה כן יקרה, לא הכי אכפת לי

Benjamin Turner

New member
אני יודעת, לזה בדיוק התכוונתי!

ואין כאן גם ענין של לשנות דעה של מישהו אחר, סתם תרגיל ברטוריקה ואנליזה
כאמור, בהזדמנות, ואחרי שאצבור יותר קילומטראז' (או כשתבוא לי המוזה), אסביר קצת יותר את הכוונה.

למעלה