משעמם לי....שרשור ראנדומאלי

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Digi Lista

New member
נברך ברגע שתשתחררי סופית...

כדי לא לגלות אחר כך שזה עדיין לא באמת נגמר...

chi12

New member
אני עיפה מכדי להגיב רציני

אבל בכל זאת אני אחפור פה על פסקה או שתיים, בהצלחה לכולם עם סיום השרות שלהם. היום הייתי במפגש פורום של ישראטאקו היה כיף ^_^, אבל לא עשינו כלום. כאילו כמה שאני רוצה למצוא איזה משהו מסוים שמצאתי שהוא באמת חשוב אני לא מוצאת T__T אני צריכה להפסיק עם הצפיות הגבוהות מידי שלי, אבל זה לא בשליטתי... בשבת היה לי התקף גירוד ואחרי זה לקחתי תרופות והרגשתי ממש עיפה כאילו ימים שלמים לא ישנתי (למען האמת ימים שלמים בקושי הצלחתי לישון), וזה היתה הרגשה כל כך כפית. גם עכשיו אני עיפה אז אני אפרוש לישון

Snake Bandage

New member
סופי לגמרי עכשיו.

מחר טופס טיולים, בתקווה שמחרתיים בקו"ם... אם מישהו רוצה, אני אסביר למה אחר כך. כרגע אני מותשת נפשית ודי עסוקה. ליסטה, יש לך עצות לגבי שירות לאומי? כבר דיברתי עם שלומית אבל אני רואה שאין לך דיעה טובה במיוחד עליהם...

Digi Lista

New member
../images/Emo39.gif

אני אשמח לשמוע פרטים
בעניין שירות לאומי-אני אישית לא ממליצה על 'שלומית',אולי זאת רק החוויה שלי והרכזת הספציפית באיזור(עפולה והעמקים) שנגדה אני מכירה עוד מספיק תלונות מאנשים נוספים,אבל העובדות בשטח הן שגם כשעברתי טראומות גדולות והיו לי בעיות שינה ורעידות שבועיים אף אחד לא ממש טרח שם ב'שלומית' לטפל ולעזור לי,להיפך-עוד הפכו אותי לאשמה וזו חוצפה,איזה בנאדם יזמין לעצמו לינץ' חצי שעה מכות וקללות משישה ילדים בארבע שפות שונות וגם שמנהלת המקום המנוולת לא תטרח לשנות ולהגן עליי?... הגישה שלי היא ללכת לפי מקומות שמתאימים לך והעמותה עצמה פחות עקרונית,מהיכרות שלי עדיפה בהרבה 'האגודה להתנדבות'(יש מסלול חילוני שם) מבחינת יחס ודאגה למתנדבים וכמובן הטבות ותקנים רבים יותר(זאת העמותה הגדולה והותיקה בארץ לשירות לאומי) אבל במידה ומצאת מקום מתאים לך(לאיזה תחומים את מכוונת?)כדאי שתירשמי אליו ולא משנה באיזו עמותה,בשנה הנוכחית שהיא השנייה לשירות אני בכלל מתעלמת מעניין העמותה והקשר היחיד איתה הוא הגשת הטפסים לפרוטוקול(כי לכמות השעות העודפת בכמויות שלי-<כ80 שעות עודף בחודש ממוצע> במילא לא מתייחסים והשכר גלובלי)וכשהרכזת באה לביקור כפוי אחת לשבועיים/שלושה שבועות(ומבחינתי היא יכולה גם לא לבוא בכלל),כול בעיה שהייתה לי במקום השירות השנה פתרתי במקום עצמו ובלי לשתף את העמותה שבמילא לא עוזרת לי,גם ההישארות שלי בה היא לגמרי מקרית ובגלל מניפולציות שלהם... מה שכן שי,הזמן לא עומד לטובתך,אומנם שירות לאומי אפשר להתחיל בכול זמן במהלך השנה(כול עוד יש תקנים פנויים) אך הרוב מתחילים בספטמבר והמקומות כבר נתפסים...הייתי מציעה לפנות במקביל ליותר מעמותה אחת ולהיכנס גם לאתרי העמותות באינטרנט ולחפש תקנים בכיוונים המתאימים לך. כול הכבוד על ההחלטה ללכת לשירות לאומי,אני בטוחה שהשירות הזה יוציא ממך דברים טובים יותר מאשר הצבא(לא כי אני נגד הצבא בכלליות אלא בגלל שעובדה שאת יוצאת ממנו מה שאומר שהוא בטח לא היה לך מוצלח וזה בסדר,סביר שהייתי יוצאת גם מהצבא אם הייתי נכנסת אליו ובכלל ההחלטה ללכת לשירות לאומי היא אחת המוצלחות שעשיתי בחיי)...מה גם שהפז"ם הצבאי נחשב לך-נגיד עשית חצי שנה כדי לקבל את כול הזכויות של חיילת משוחררת את עושה רק שנה וחצי שירות לאומי(ואם בא לך רק חלק מהזכויות להן זכאים חיילים משוחררים תעשי חצי שנה ש"ל וזה יחשב לך יחד עם הפז"מ הצבאי). מחכה לעדכונים וכמובן שאני מוכנה לעזור בכול מה שתירצי,המון

Yuske

New member
עוד חודש ב-ד-י-ו-ק!!!! ^__^

כן אני עושה מעבר חד ביותר לנושא הבא^^ עוד חודש וזהו^___^ שי המון בהצלחה בשירות הלאומי!!^_^!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif

מה שמזכיר שמיליהו בדיוק עומד להתגייס ואני צריכה לשלוח לו מייל תגובה+ברכה...

Yuske

New member
הו מסרי לו ממני בהצלחה^^

לא דיברתי עם הבחור שנים:X...

meytar

New member
מכירים את זה שקורה משהו,

לאו דווקא ריב, אפילו סתם שיחה עם מישהו- ואחר כך אתם חושבים על עוד הרבה דברים שהייתם יכולים להגיד ולנסח אחרת? למה זה ת-מ-י-ד קורה??X_X טוב, אני יודעת שאתם מכירים, פשוט מנחם לדעת שזה קורה לכולם/=

Yuske

New member
מי כמוני מכיר את ההרגשה~__~

שונא שזה קורא....

למעלה