זו רק אני, או שהוא באמת לא לובש מכנ סיים ?
M moonlight princess New member 23/7/02 #28 צריך לעשות לו שיניים עם רווח!../images/Emo13.gif ואז זה יהיה מושלם. אה וגם גיטרה תהיה נחמדה.
E Eclipsed 0 New member 23/7/02 #20 מייג´ור ת´ום ?.. זה לא מהשיר של דייויד בואי, Space Oddity ? זה לא היה טום בלי H ?
E Eclipsed 0 New member 23/7/02 #24 אבל בשיר זה בלי... חזרת ! וויפי. כנראה שהיא שמעה את השיר והפכה את זה לThom (Yorke).
E Esmena New member 23/7/02 #25 בדיוק ! מתוחכם מתוחכם. הלא כן, מיג´ור? (אח! זה המשפט הכי סקסי בעולם) (לא האמנתי שאני אגיד אותו אי פעם) ומתי תביני שאף פעם לא הלכתי? לא נורא, זה עושה לי נעים מאוד באגו... Tori Amos- Professional Widow (לא הרמיקס!)
בדיוק ! מתוחכם מתוחכם. הלא כן, מיג´ור? (אח! זה המשפט הכי סקסי בעולם) (לא האמנתי שאני אגיד אותו אי פעם) ומתי תביני שאף פעם לא הלכתי? לא נורא, זה עושה לי נעים מאוד באגו... Tori Amos- Professional Widow (לא הרמיקס!)
E Eclipsed 0 New member 23/7/02 #26 כן ? אז טוב שחזרת. ~מוציאה את הלשון החוצה ומטיחה את ראשה בקיר המרופד~
M Major Thom New member 23/7/02 #27 איזה יופי! דיון שלם על השם שלי! *מרגישה חשובה* זה שילוב נחמד שכזה. major tom של בואי פוגש את thom yorke. כי אם כבר טום.. לפחות נכתוב אותו כמו שצריך UNKLE - rabbit in your headlights
איזה יופי! דיון שלם על השם שלי! *מרגישה חשובה* זה שילוב נחמד שכזה. major tom של בואי פוגש את thom yorke. כי אם כבר טום.. לפחות נכתוב אותו כמו שצריך UNKLE - rabbit in your headlights
M moonlight princess New member 23/7/02 #29 אהבתי מאוד מאוד מאוד!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif ואני אוהבת את שניהם אז זה שילוב מנצח!
M Major Thom New member 23/7/02 #30 תודה תודה. זאת בערך רמת התחכום שאני מסגלת אליה (עצוב, נכון?) .. there there