anukin claires girl
New member
משעמם לי!!!
וזהו... חחח סתם הכנתי את זה מרוב שיעמום... והחלטתי שזה מוקדש לניבה! חה! אז תאכלו ת'לב סתם, סתם... כן, יש פה מישהי שלוחצת עליי לעשות וולפייפרים, ונגרמו לי הרעיונות, אז סתם הסתכלתי בתמונות מפסידינה, ו... טוב, אנאערף... בכל מקרה, בעיקרון זה מוקדש גם לתמר... כי אני אוהבת אותה נורא נורא, חה! תאכלו ת'לב שוב! אתם שמים לב שאני נדפקת, נכון? זו לא רק אני... טוב, כל אחד וה
שלו... שבמקרה שלי הוא פשוט
אבל לא משנה... חחחהההה בא לי לצחוק!
בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק אני זינה! הלוואי... חחחח טוב, אפשר גם למחוק ת'הודעה הזאת (שחס וחלילה הכחולות לא יקחו את זה ברצינות...) חחח סתם בכל מקרה, שיהיה לכולם יום מקסים... מקווה שאצלכם לפחות העניינים זזים, כי אצלי, הם תקועים! קאזה! תזוז כבר! לא משנה. חה! יום טוב... ממיכל שנדפקה סופית.
וזהו... חחח סתם הכנתי את זה מרוב שיעמום... והחלטתי שזה מוקדש לניבה! חה! אז תאכלו ת'לב סתם, סתם... כן, יש פה מישהי שלוחצת עליי לעשות וולפייפרים, ונגרמו לי הרעיונות, אז סתם הסתכלתי בתמונות מפסידינה, ו... טוב, אנאערף... בכל מקרה, בעיקרון זה מוקדש גם לתמר... כי אני אוהבת אותה נורא נורא, חה! תאכלו ת'לב שוב! אתם שמים לב שאני נדפקת, נכון? זו לא רק אני... טוב, כל אחד וה