משעמם לי!!!

משעמם לי!!!

וזהו... חחח סתם הכנתי את זה מרוב שיעמום... והחלטתי שזה מוקדש לניבה! חה! אז תאכלו ת'לב סתם, סתם... כן, יש פה מישהי שלוחצת עליי לעשות וולפייפרים, ונגרמו לי הרעיונות, אז סתם הסתכלתי בתמונות מפסידינה, ו... טוב, אנאערף... בכל מקרה, בעיקרון זה מוקדש גם לתמר... כי אני אוהבת אותה נורא נורא, חה! תאכלו ת'לב שוב! אתם שמים לב שאני נדפקת, נכון? זו לא רק אני... טוב, כל אחד וה
שלו... שבמקרה שלי הוא פשוט
אבל לא משנה... חחחהההה בא לי לצחוק!
בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק אני זינה! הלוואי... חחחח טוב, אפשר גם למחוק ת'הודעה הזאת (שחס וחלילה הכחולות לא יקחו את זה ברצינות...) חחח סתם בכל מקרה, שיהיה לכולם יום מקסים... מקווה שאצלכם לפחות העניינים זזים, כי אצלי, הם תקועים! קאזה! תזוז כבר! לא משנה. חה! יום טוב... ממיכל שנדפקה סופית.

shanyz

New member
אמ...חיחיחי../images/Emo13.gif מה אני אעשה שאת

מכינה וולפייפרים יפים!! ואגב, הוולפייפר הזה...מ-ה-מ-ם-!! יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אהבתי את המיסביב כזה של כל תמונה.. דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי גם אני רוצה לדעת להכין כזה יפה!! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף מיכלי, תמשיכי להכין עוד ועוד!!!! את כזאת מוכשרת:) חחהה.. רציני!! את מכינה נורא יפההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
לאאאאאאאאאא חההההההה

לא להאשיייייייייייייייייייייים
אני רק נותנת מחמאה!!! מה, אסור!? כולם להאשים את מיכל שהיא רוצה להאשים אותי על שאני רוצה שהיא תכין וולפייפרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הופה הופה, ענבר! התחלנו? (חשוב!!)

זה שלא חטפת מכות במפגש לא אומר שאף פעם לא תחטפי!!!
חחח סתם, תדעו לכם שאני חייבת את תודתי והערכתי המוחלטת לענברי! אתם יודעים למה? אתם יודעים שהבחורה הכריחה את ערוץ ארבע לשדר כל סרט שקיים עם קלייר??? הם שידרו את זוללי המוחות, סטיל וצניחה חופשית... ערוץ שתיים שידר את "הדלתות" אבל יופי שהיא מופיעה לשלוש שניות ולא אומרת כלום... בכל מקרה, ענבר גדולה מהחיים! עכשיו, ראיתם את החשוב, נכון? נכנסתם להודעה, נכון? יופי. אני עובדת על פרוייקט חדש, ויש לי קצת פחות מחמישה חודשים להעמיד אותו על הרגליים (בעצם חמישה חודשים ויום
) ואני צריכה את עזרתכם, כי עד כמה שזה נשמע הרבה זמן, זו עבודה גדולה! אני מנסה להשיג את המשפט "אני אוהבת אותך" (במילה "אותך" הכוונה כמובן ל... קלייר!) בכל שפה שקיימת. מיליון אתרים ברשת קיימים עם מאגר גדול ומלא של המילים האלה, אבל כמעט שאף אתר (אביב הקדושה מצאה לי עכשיו בסינית!) לא רושם איך כותבים את זה בשפה עצמה! אז חוץ מאנגלית, כמובן, ועברית וערבית, וסינית! (אביב, אני מתה עלייך!) אני לא יודעת לכתוב את זה בשום שפה
תעזרו לי? אני שוב נותנת את האייסיקיו שלי, להעברה של כתובות/קבצים/כל דבר שרשום באיזשהי שפה איך אומרים את זה... אז יאללה, תתחילו לעבוד! למי שאין אייסיקיו, האימייל שלי גם יפורסם פה, אפילו שניהם. ICQ - 44466686 כינוי: <^DiSCoRD^> אימייל - עדיף [email protected] אבל יש גם את [email protected] אז בבקשה
ותודה
לכל מי שנרתם לעזרתי אוהבת!

הנושא: קלייר קלייר וקלייר!!!

טוב, כמעט כל יום אני נכנסת לאתר של קלייר, טוב, נו, זה כבר ברור, אבל בערך פעם בחודש אני קוראת את הראיון שהמעריצים שלה עשו לה, ואני כל פעם נדהמת מחדש!! הבחורה הזאת מדהימה! קודם כל, אני מצטערת שאני כותבת כאן כל כך הרבה אינפורמציה עליה, תבינו אותי, אני
בכל מקרה, הבחורה קודם כל, מפנטזת על ג'ורג' קלוני, בנאדם שאני לא סובלת על המסך, אבל נגיד ש... שאלו אותה איך היא יוצאת מיום שהיא שחקה את אלטי כל היום, והתשובה: וודקה!!! עם הרבה סימני קריאה... חחחחח אני לא מתה על וודקה, אבל, בלע. בכל מקרה, מישהו שאל אותה מה היא הכי אוהבת לאכול... תמיד ששואלים אותי מה אני אוהבת לאכול אני אומרת תפו"א... עקרונית, אני הכי אוהבת פירה בצורה מסויימת... עם הרבה חמאה ושמנת... והתשובה של קלייר: mashed potatoes!!! חחחח אני לא מאמינה... עוד משהו, שאלו אותה אם היא הייתה יכולה לשחק דמות כמו אלטי כל יום בחיים, והיא אמרה שבשום פנים ואופן לא, שהיא מתוקה מידי בשביל זה. הרבה אנשים אומרים לי שהיא מתוקה, ואני? מתקשה מאוד להאמין. כאילו, ברור שהיא היצור הכי מקסים שקיים עלי אדמות והכל, אבל בחייאת! היא רעה! היא אלטי! קשה לי להאמין שאפשר למצוא הבדל גדול. אולי כשאני אראה עוד פעם את הראיון שלה מפסידינה אצל *שיעול* מישהי מסויימת *שיעול* אז אני אדע (אולי אני אפתיע אותך בסופ"ש הקרוב...
) עוד שאלה שהייתה Have your fans ever done strange things to get your attention? Have you ever felt that a fan was obsessed with you? והתשובה היא "לא". בואו נקווה שזה לא ישתנה אחרי מה שאני מתכננת...
עוד שאלה, קצת לא במקום Just out of curiosity, do you sleep fully clothed? והתשובה של קלייר: I love old antique cotton night shirts. הנה עוד מתנה שהיא הולכת לקבל... What's the strangest gift a fan has ever given you? שאלה נחמדה, התשובה של קליירי: Nothing strange but I did get the cutest bear dressed exactly like Alti from "BetweenThe Lines" from a friend out there.. I love it, it sits on my desk. ובכן, גם זה הולך להשתנות...
בכל מקרה, אני יכולה להמשיך לנצח ככה, אבל אני כבר צריכה ללכת לישון אז שיהיה לכולם לילה טוב ומצויין... ושאני אחלום הרבה על קלייר... חחחח וכל אחד שיחלום חלומות טובים ואני שוב נדפקת אז עדיף שאני אלך ביי!

ברודי

New member
מיכל../images/Emo4.gif

יש לחברה שלי תלוי בבית תמונה ארוכה כזאתי עם- אני אוהב אותך בהמון שפות (איך כותבים את זה לא איך אומרים) ישר שקראתי ת'הודעה שלך נזכרתי בזה... אם תהיי ממש נואשת אני אבקש ממנה להעתיק את זה (למרות שאני שונאת אותה) אבל בינתיים, מיליון אחוז שיש איזה אתר כזה, פשוט צריך לחפש... הייתי מתחילה לחפש עכשיו אבל יש לי מבחן היום (בערב) באלגנים (פאק איט, ראיתם, יצאו המיקודים לבגרויות) אז... מאוחר יותר או משהוא, אנערף..

shanyz

New member
מיכלי!!!

לחברה שלי יש ספר אם איך אומרים אני אוהבת אותך בכללללללל השפות.. אני לא זוכרת אם גם רשום את זה בשפה עצמה אבלכ שהיא תביא לי אני אבדוק..:) אבל, איך בדיוק אני ארשום לך באותיות של השפה? (סינית, טורקית ובלה בלה...)? בכל מקרה, קודם נראה אם היא תביא לי:) אחר כך נדבר על זה...

ענבר1

New member
מיכל די כבר!!!!!

אל תאמינו לה רק קיימתי את מילתי עכשיו נרד מהנושא

*זינה*

New member
זאת ג'ו...../images/Emo13.gif

<מזהירה את ניבה - התקף לב צפוי, אפילו שאלו תמונות ישנות>

למעלה