משעמם לי!!!

shanyz

New member
אממ...

מי זאת האישה הזאת??? כאילו אחת שהתחפשה לזינה,ף אוקי הבנתי, אבל היא סתם מעריצה? היא לא השתתפה בסידרה נכון...?

מידע על ג'ו מומלץ לבקש מניבה,

אני אנסה לכתוב פה מה שאני יודעת קצת או מה שאני ממציאה ברגע זה... חחחחחחח בכל מקרה, ג'ו, זאת אישה מדהימה (ואני רואה את זה רק לפי תמונות ושומעת מסיפורים), הבחורה, מסתבר, הכינה תחפושת של זינה בשביל תחרות תחפושות באחד הכנסים, והיא זכתה מקום ראשון. אצלה זה כבר הפך לטרנד, והיא תמיד משתתפת בתחרויות ותמיד (תקנו אותי אם אני טועה), זוכה מקום ראשון. היא לא השתתפה בסדרה (לצערנו), אבל היא מאוד מאוד דומה לזינה וגם מאוד מאוד יפה, ומוכשרת, מסתבר. בכל מקרה, יש לה גם אתר מעריצים כבר ברשת, ואני חושבת שבקצב התמונות ששמים שלה פה (
) אני גם אתחיל להיכנס אליו...
אז זאת ג'ו.

niv_204

New member
ג'ו

ג'ו מתעסקת בכל מיני אומנויות לחימה וכו' וגם מכינה את התחפושות שלה ושל קרלי בעצמה. כשהתחילה הסדרה אמרו לה שהיא דומה ללוסי ובתור מעריצה של הסדרה היא הכינה כמה תחפושות, השתתפה בתחרויות תחפושות בכנסים שונים.. והשאר - הסטוריה. כיום היא ממשיכה להופיע בכנסים. היא נבחרה על ידי המגזין הרשמי כהכפילה מס' 1 של זינה וגם בכנסים בלונדון היא נבחרה בד"כ במקום הראשון וכמובן בפסדינה השנה עם תלבושת FIN. האתר הרשמי שלה (היא בונה ומתכננת אותו)הוא: www.enactment.co.uk - ללכת ל-Lookalikes, לבחור פנטזיה ואז את ג'ו ?(או קרלי, לבחירתכם). שם יש גם לינק לאתר המעריצים ש-CorXy בנתה - מומלץ.

shanyz

New member
מיכל אני בהלם!!!!!

אני רואה נכון!? בחתימה שלך זה של השיר :do you love me? מתוך הסרט ריקוד מושחת? רגע, אני בשוק!!:) זה בין השירים האהובים עלייייייייייייייי חשבתי שאני היחידה שמכירה אותו...
חהההההההה אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקק
איזה יופי!! את ראית ת'סרט!?

אני מכירה את זה בכלל מסרט אחר

מ"סוגר חשבון עם אבא" בכיכובם של מקולי קלקין (כשהוא עוד היה מ-ה-מ-ם!) וטד דנסון מ"חופשי על הבר" אני מודעת לעובדה שזה מ"ריקוד מושחת" אבל לא... *נבוכה* לא יצא לי לראות את הסרט. עדיין.

shanyz

New member
אהה..../images/Emo13.gif הסרט מאוד מאוד מאוד

מומלץ!! ראיתי אותו לפחות 4 פעמים.... יש לי את הדיסק של הסרט, ובמחשב שירים שלו, וקצת תמונות:) אני מממש ממש ממממממממ אהבתי את הסרט. מומלץ מאוד לכולם!!!

למעלה