משעמם לי

דנדוש20

New member
משעמם לי

לאף אחד אין משהו חדש לספר?
אם ככה שכל אחד יספר מה המצב הזוגי שלו בימים אלו. ולא רק רווק או תפוס. תרחיבו
אני רווקה, בלי חבר. כמו שכתבתי פה לפני כמה ימים, הלב שלי נשבר לא מזמן. אבל הכרתי איזה בחור בעבודה.. וזה מתחיל להתגלגל לכיוונים נחמדים
עדכונים בהמשך

אני אבדר אותך קצת

האמת שאני חייבת לסיים את היום הזה כי מחר יום חדש ארוך... ויש לי עוד דברים לארגן
אבל אני מכחשת, אני רוצה לנשום ולהתבטל קצת ולא היה לי זמן לזה במשך היום..הבנת בקיצור
אני אספר- אין לי חבר. היה לי קשר מדהים שנגמר ככה סתם. עכשיו אני חושבת עליו הרבה פחות וחזקה הרבה יותר. אני מרגישה בימים אלו שאני יורה לכל הכיוונים, בכל מסגרת, בכל מקום שאני נמצאת בו או נכנסת אליו יהייה מישהו או שניים לשחק בהם(בתמימות). כנראה צריכה את התשומת לב- ומקבלת אותה, אז למה לא
ספרי על הבחור החדש

pain is MY love

New member
טוב לי היה לילה מטורף!

מיציאה תמימה ושגרתית למסיבה בת"א עם שתי חברות מצאנו את עצמנו מפרקות בקבוק וודקה בלב ראשון, טופסות טרמפים, מקיאות בדרך (טוב רק חברה אחת שלי) ומגיעות בדרכים לא דרכים ללב מסיבת טראנס מטורפת עם סמים שעוברים מיד ליד ומקנחות את הערב במאורת הסמים של לא אחר מאשר הרס"פ שלי מהטירונות שהיה האגדה בשבילי לפני כמעט שנתיים... בכל אופן בקשר למצבי הזוגי והעגום.... אני רווקה, בודדה וגלמודה. תפוסה קשות על מילואימניק אחד... אבל קשה לפתח קשר עם בחור שנראה כמו אל יווני בגרסה המרוקאית, ועוד יודע טוב מאוד שהוא נראה ככה..

Dark Muse

New member
התכוונתי לדרך חיים...

גם אלכוהול זה לא בדיוק שיא הבריאות... כן אני יודע, היום נהוג לשתות עד שלא זוכרים מה קורה, עצוב

L y c a n

New member
אתה יותר מדי בקטע של בריאות, אה?

יש גבול.. אתה חי בשביל להנות, לא בשביל לשמור על עצמך (כמובן שיש גבול, כן?)

Dark Muse

New member
אני לא בקטע של בריאות...

אחרת לא הייתי שותה קולה
יש הבדל בין להנות בחיים לבין להרוס אותם כדי לחיות את הרגע...

Paranoid Eyes

New member
אין פה עניין של בריאות

כל מה שהיא תיארה שם זה.. לא סתם עוד ערב אלכוהול בפאב. זה כאילו כולן נתנו לעצמן להגיע לאיבוד שליטה טוטאלי..

L y c a n

New member
זה ברור..

אני אישית לא עושה את זה, כבר חח ומניח שאת צודקת שיפרה אבל אם זה מה שעושה לה את זה.. שתהנה! וקולה זה אפילו בריא לפעמים

pain is MY love

New member
איך אני אוהבת שאתם נסחפים!!!

אני אמרתי שאיבדתי שליטה?! אמרתי שאני לא זוכרת מה קרה???? תאמינו לי שאני יודעת לשתות... והייתי מספיק בשליטה כל הלילה שהיה ויכולה לתאר לכם כל שנייה ושנייה. אין לכם מה לדאוג לי אני ממש לא הורסת לעצמי את החיים אבל כן יודעת לחיות אותם...

Paranoid Eyes

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אולי את בוחרת בשימוש מילים לא נכון. כי התיאור שלך הראה ממש איבוד שליטה.. תפיסת טרמפים.. הקאות.. "מצאנו את עצמנו"... פתאום מאורת סמים.. זה הכל זה מה שאמרתי חחחחחח

pain is MY love

New member
זה כי אתם מפספסים את הפרטים הקטנים

שהיו באמצע כמו העובדה שלקחנו גם שתי מוניות בדרך ומצאנו את עצמנו לאחר נסיעה באוטו של הרס"פ וכדומה... אני תמיד אבל תמיד תחת שליטה...

L y c a n

New member
תראי, ברור שכן זכרת.. חח

בכל מקרה, זה מה שאמרתי, כל אחד בוחר לחיים שלו, איך לחיות אותם..

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo12.gif טווווווווווווווובבב

זה נשמע כמו משהו שהיה מתאים לי להתקל בו בגיל 16..

pain is MY love

New member
אל דאגה

גם בגיל 16 היו לי חוויות כאלה רק שעם הזמן והצבא הן טיפה נרגעו וזה כיף עכשיו שוב לצאת איכשהו מהשיגרה הזאת שלנו...

למעלה