משעמם לי

mass

New member
כדאי שתזהרי

רק עכשיו הכניסו חייל שלי לכלא על זה.

pain is MY love

New member
אני לא דואגת

כי אני לא נוגעת בשטויות האלה. שהם יעשו מה שהם רוצים, אני לא צריכה כימיקלים כדי להיות שמחה ומאושרת...

נועם m

New member
אבל מה לא עושים בשביל בידור? ../images/Emo6.gif

אני רווקה, וכמו שכתבתי באיזה מקום, אני גם מאוד שמחה על כך. אמנם היו זמנים שלא, זמנים בהם רציתי לדפוק את הראש בקיר והסיבה היחידה שלא עשיתי את זה היא כי סיידנו לא מזמן, אבל זה כבר ממש עבר. קלטתי בזמן האחרון כמה שאני לא רוצה כרגע מערכת יחסים. וזהו. החיים הרבה יותר קלים כשאת לא צריכה לבחון בדקדוק כל חייל שעולה על האוטובוס

d e m o sthenes

New member
באמת שמישהו חייב להסביר לי מה

הקטע לכתוב הודעה ובכותרת לכתוב "ללא נושא". כאילו מה?

ChilD SouL

New member
לא עליך, על תפוז...

זה באג שלהם כפי שכבר אמרו לך, לא משהו אצלנו. תאמין לי, אנחנו לא עושים את זה בכוונה

זכוכיות

New member
יופי, חח. שוב...

אני כתבתי הודעה, הבאג של תפוז העלים אותה, אין לי כח לשחזר.

iritik

New member
אני...

די חדשה פה. מתביישת להציג את עצמי אז אני מעדיפה פשוט להצטרף לדיונים. נקלעתי ממש במקרה לפורום והחלטתי להישאר
אני רווקה, עד לא מזמן היה לי קשר של כמעט 3 שנים עם אדם מדהים, אבל החלטתי לסיים אותו אחרי שהבנתי שהוא לא האדם שאני רוצה להיות איתו לתמיד (אחרי 3 שנים, בלתי נמנע שנתחיל לחשוב על זה). בנוסף, גיליתי שהוא שיקר לי בהרבה נושאים מהותיים והיה לי קשה עם זה שאמא שלי לא קיבלה אותו. כרגע אני רווקה. לא בדיוק מחפשת, אבל אם אני אמצא מישהו, מה טוב.

Piren

New member
לא הרבה חדש

שנה ו-2 בקשר.. לא ממש יודע מה יש להרחיב בנושא. הפרט היחיד שאולי חדש ומעניין זה שגיליתי שהשותפה בדירה עוזבת השנה. כך יוצא שאם אני נשאר ללמוד גם בשנה הבאה, יש מצב שהחברה תעבור לגור איתי.

למעלה