משעמם פה בפורום!....תעלו

אולי אני צעירה בפז"מ

אבל כבר יש את מחזור נוב' וחיל האוויר כבוד על!!! נ"מ- אנשים עם מטרה ואני גם חתמתי שנה נוספת לשירות סדיר....

אוגוסט שליטה!!!

טל, שיהיה לך קר באמצע ינואר באוהל תתקשר לספר לי כמה נוב' זה שליטה חחחחח

טיפקסית

New member
צעירים מתים מריחים מהבקו"ם

איכס,ריח של בקו"ם. כשאני אקבל סמל רובכם עוד תהיו טוראים. עד מתי צעירות תחגוג? עד מתי ותיקים יזילו דמעה? ולמה אני טוחנת מטבחים כמו צעירה לכל הרוחות? הייתי חייבת לשחרר קיטור. עוד 8 חודשים ודי!

אמממ

אני מקבלת רב"ט עוד שבועיים אחרי 4 חודשים בצבא סמל מקבלים אחרי קורס מפקדים (משהו כמו עוד 8 חודשים) קרבי זה הכי אחותי!!!! וכן, גם אני טחנתי מטבחים בשמ"ר ורק עכשיו סגרתי 21.. חיים עם זה

טיפקסית

New member
כן יש כאלה שמקבלים רב"ט אחרי 4 חודש

למרות שיצאו פ.מ חדשות שלפיהן כולם כולל כולם יקבלו רב"ט ב-10 חודש לתומכ"ל ול-7 ללוחם [משו כזה פלוס מינוס]. כשאת תקבלי רב"ט אני אשתחרר. אני משתחררת ב-18.7.2007,ואני כנראה משתחררת ביחידה. ואתמול עשיתי מטבח כמו מניאקית,הגעתי הביתה ב-20:30 בערב. עד מתי ותיקים יטחנו מטבחים עד מתי?

טיפקסית

New member
מטבח סיוט

נראה אותך שוטף פעמיים כלים של 300 איש רק על הארוחת צהריים [יש אצלינו 2 ארוחות צהריים בשעות שונות],ועוד לא הזכרתי את הערב. ושוטפים הכל ביד,כי רק אצלינו בגדוד קשר לא שמעו על הקסם הזה שנקרא מכונת כלים. זה למה אני סובלת בתורנות הזו. עד מתי צעירים יעלוזו וותיקים יזילו דמעות?

למעלה