chen010189
New member
משעמם ../images/Emo5.gif
*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איזה שיר מרגש אתכם? איזה שיר מצחיק אתכם? למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? שורה אהובה מאחד השירים: מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת?
שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: השיר האחרון ששמעתם: השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? איך הגעתם לקומונה/פורום? כמה זמן אתם אוהבים אותם? באים למפגש בפסח? את מי כבר ראיתם מפה במציאות? עם מי הכי התחברתם מהפורום? נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) מדגישומטיק
*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איזה שיר מרגש אתכם? איזה שיר מצחיק אתכם? למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? שורה אהובה מאחד השירים: מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת?
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)