משעמם

chen010189

New member
משעמם ../images/Emo5.gif

*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איזה שיר מרגש אתכם? איזה שיר מצחיק אתכם? למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? שורה אהובה מאחד השירים: מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת?
שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: השיר האחרון ששמעתם: השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? איך הגעתם לקומונה/פורום? כמה זמן אתם אוהבים אותם? באים למפגש בפסח? את מי כבר ראיתם מפה במציאות? עם מי הכי התחברתם מהפורום? נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) מדגישומטיק

3has3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* כן, כן D: מה היה השיר האחרון ששמעתם? אני שומעת את כל האלבום שלהם+הלווין כבר כל היום
. עכשיו זה טיים טו דאנס |גבות| איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? טיים טו דאנס XD איזה שיר מרגש אתכם? איי רייט סינס! כי אני תמיד חשה בקליפ ואז זה כזה:"איי לאב יו" ואז אני חשה שאהמ אומר לי את זה גם
איזה שיר מצחיק אתכם? הלווין XDDDDD למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? טיים טו דאנס. וליינג
למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? טיים טו דאנס XD אוף, נגמר. התחיל ניין
איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? ניין. כי הוא מדבק ושומעים אותו מלא ומדברים עליו וזה... שורה אהובה מאחד השירים: "פאק" B)*&^%$#-|
אני מתחרפנת כל פעם מחדש D: מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? בילד גאד שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? ניין אין דה אפטרנון D: שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: טיים טו דאנס
בעצם, לא חבל D: השיר האחרון ששמעתם: אני שומעת עכשיו. השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: לא יודעת, אני חורשת עליהם כבר כל היום XD עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? הכי קיצוני, אלסנה
ואולי סימפל זה יהיה נחמד D: אלסנה יהיה מפחיד XD נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: ליינג XDDD אני אתחיל לצרוח. וטיים טו דאנס0)*&^%$ אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? כן! איך הגעתם לקומונה/פורום? יערה שאלה אם אני רוצה לנהל איתה
כמה זמן אתם אוהבים אותם? לא יודעת X: באים למפגש בפסח? חחחחחחחחחחחחח. יופי חן. את מי כבר ראיתם מפה במציאות? אותך
כאילו את חן D: עם מי הכי התחברתם מהפורום? יערה מההתחלה D: וכל ועידת ים)*&^%$ וחן D: נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? רק בשביל לכבד אותו. כי זה ממש לא יהיה נחמד. מה אני מחרימה אותו?
גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? לא יודעת X: נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD לא הבנתי X: מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מחכה שיגיע. מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? ברנדון. העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? מצחיק XDD מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? "אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמאאאאאאאאא פאניק באיםםםםםםםםם זוהררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר" *זוהר באה* "אומגאומגאומג תראייייייי הם באיםםםםםםםםםםם עאעאעאאעאעאעאעאעאעאעעא" ואז אחרי שאני אפסיק לצרוח אני ארוץ לכלב שלי:"ג'ינג'ייייייי הם באיםםםםםםםםםםםםם עאעאעאעאעאאעאעעא" ואז אני אלך:"אמא תקני לי כרטיססססססססס()*^%$#@$%" ואז אני אחזור למחשב ואגיב:"אאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאעאעעאעא()*&^%$#@" ואז אני אגיד לעצמי:"חנה, לנשום, לנשום."
אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) כן |גבות| הודגש באמצעות מדגישומטיק

chen010189

New member
חחח חנהייייי

"You're eyes are the size of the moon..." עכשיו ברור?
שיגיע פסח כבר
התגובה בשאלה האחרונה

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDD אההה

מה התגובה הראשונה? הכן, כן? XD אני כל היום אומרת את זה X: את זה ולהנהן ולחייך

chen010189

New member
לא יא מעפנה

צחקתי מהתגובה שכתבת איך תגיבי אם תקראי שפאניק באים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

3has3

New member
../images/Emo112.gif אהה שאלה אחרונה.

קראתי שאלה ראשונה.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo3.gif

מה היה השיר האחרון ששמעתם? build god then well talk איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? i write sins not tragedies
איזה שיר מרגש אתכם? i write sins not tragedies? איזה שיר מצחיק אתכם? but its better if you do למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? אמממ לא יודעת
למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? i write sins not tragedies איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? time to dance שורה אהובה מאחד השירים: along withe the people inside, what a wonderful caricature of intimacy מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? but its better if you do [ואיי רייט סינס לא חופר!] שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? American Idiot שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: לא יודעת, הזמנתי את הדיסק והוא עדיין לא הגיע
השיר האחרון ששמעתם: כבר היה לא? אבל בכ"ז build god השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: אני חורשת על כולם אבל ממשיכה לשמוע עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? FOB נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: איי רייט סינס, בילד גאד אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? נופ איך הגעתם לקומונה/פורום? לא זוכרת
כמה זמן אתם אוהבים אותם? מאז שהצטרפתי לקומונה, לא ממש הכרתי אותם אבל רציתי להכיר יותר אז הצטרפתי באים למפגש בפסח? נראה לי שכן|ןכ| את מי כבר ראיתם מפה במציאות? שיר וסיון [מפגש פוב בחנוכה] ונראה לי שאת חן ראיתי בתומר
עם מי הכי התחברתם מהפורום? חנהי, מיכל, שיר, סיון
נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? אוקיי
אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? לא יודעת
גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? כן כן כן כן! [יש לנו אותו חודש
] נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? טוב
רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מחכה שיגיע מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? חיטוט באף של ריאן
העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? פג תוקפן להצחיק
מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? צרחה ענקיתתתתת וכמה דמעות, רצה לאמא ואומרת לה שתקנה לי כרטיסים אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) לא

chen010189

New member
עונה.../images/Emo11.gif

מה היה השיר האחרון ששמעתם? Nine In The Afternoon איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have איזה שיר מרגש אתכם? זה לא משהו אישי אבל אני לא אחת שמתרגשת משירים איזה שיר מצחיק אתכם? We're So Starving, הוא קם משינה XD ובכללי קטעים כאלה מצחיקים כאלה למרות שהמטרה ממש יפה למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? :X למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? לגבי התחברות לא יודעת אבל אני מכורה למנגינה של Nine In The Afternoon ואני שונאת שאין את החצוצרות בלייב, אם הוא לא מביא אותן לארץ אני מחרימה ולא שרה איתו! (תראו אני כבר חיה בסרט שהם באים XD) איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? Nine... שורה אהובה מאחד השירים: "Can't take the kid from the fight, take the fight from the kid" יש לי הרגשה רעה שלא כתבתי את השורה נכון אבל שיהיה :| מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? But It's Better...כן אל תתקנו אותי, אני יודעת שיש המשך אבל אין לי כח לרשום את כל השם. כמו שאמרתי את כותבים את כל השיר בכותרת חחחחחחחחחחחחח שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: טוב שהם לא הוציאו כמעט את כל האלבום XD אבל קמיסאדו בגלל הסיבה שהוא נכתב השיר האחרון ששמעתם: I Write Sins Not Tragedis למרות שרק עכשיו שמתי לב שכבר שאלתי
אבל זה התחלף במילא השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים:But It's Better... עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה?עם טראויס מק'קוי, כי אהבתי את הביצוע עם פטריק לקלוזס אוף נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב:הכי הכי את האהובים שלי נכון לעכשיו 3> Nine In The Afternoon וLying Is The Most Fun וכמובן כמובן השיר שכתבתי להם פחח! "oh how it's been so long we're so sorry we didn't come" עם הקדשה באלבום הבא!!!!!!!!!!!!!!
אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה?לא, את האמת יותר נח :X איך הגעתם לקומונה/פורום?חיפשתי בחיפוש של תפוז...מקורי אה? כמה זמן אתם אוהבים אותם?פחות משנה באים למפגש בפסח?בארור את מי כבר ראיתם מפה במציאות?חנהי עם מי הכי התחברתם מהפורום?וואו אמ אני הכי הרבה מדברת במסן עם שיר, סיון, חנה ויערה אהה וחנה ויערה סובלות מהטרדות בפלאפון גם XDD אבל זה הדדי
וחנה סובלת גם מSMSים רנדומליים ולא מובנים כגון SMS שנושא את המילה "ברנדון." באמצע החיים אעמ אעמ.... נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"?כל כך!!! אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)?נראה לי אעמוד מהצד ואבהה(? מאז הבגרות בלשון המצב שלי התדרדר) בו עד שמישהו ייגש אליו קודם..... גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט?כן!!!!!!!!!!!!!!! חסר לו שלא
נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי?XD רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD :| נו מה מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע?מחכה שיגיע, נקווה שבמילא הזמן שזה מגיע מחו"ל במשלוח אישי ועד שזה יגיע לחנויות פה זה יהיה בערך אותו זמן מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן?חחחחחחחחחחחחחחחח נחשו!!! העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק?יש כאלה שממש גורמות לי להשתין מצחוק...בואנה הוא לא נורמלי!! מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)?נראה לי שאני לא אגיב...אני פשוט אהיה בשוק ואקרא את זה כמה פעמים או שקודם אני ארוץ לפורום לנסול להיות הראשונה שמודיעה ואז את מה שכתבתי עם השוק... אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה)טחחח את האמת כן אבל רק בגלל שלוקח שנה להשיג אותם אחר כך

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחח כן. שמעו.

חן היא מוזרה. היא שלחה לי סמס אתמול:"ברנדון" אני:"מגניב" אחרי מלא זמן:"את גרה קרוב לתל אביב? משעמם לי ואני רוצה לבוא לבקר" משהו כזה XD ועד שעניתי לה XD צחקתי כמו מטורפת X:

chen010189

New member
כי עמדתי באמצע דיזינגוף כמו חסרת חיים../images/Emo3.gif

עד שמצאנו מה לעשות

chen010189

New member
כי אני על כרטיס

ואני מרוששת אם היית מכירה אותי טוב יותר לא היית מאמינה ששלחתי לך SMS מוזר כמו "ברנדון" היית משפשפת עיניים וחושבת שנדפק לי המח או שמצאתי 10000000 שקל על הרצפה וקניתי ביג טוק עם מכסת כסף יותר גבוהה

DontWakeMeUp

New member
התמונה../images/Emo99.gif

"*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?*" האמ כן איך השאלה עליי קשורה!? אה חן תפסתי אותך עם חם. [על מה אין לי מושג אבל תפסתי אותך] בעצם אני כן קשורה לפאניק....נוור מיינד

PUMPKIN juice

New member
וווויייפיייי! ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

מה היה השיר האחרון ששמעתם? עכשיו, דה אונלי דיפרנט.. איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? כולם! איזה שיר מרגש אתכם? ליינג איז דה מוסט פאן פור...
איזה שיר מצחיק אתכם? דר'ז אה גוד ריזון.. למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? ליינג איז זה מוסט.. למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? בילד גוז וליינג. איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה?זה אונלי דיפרנט.. שורה אהובה מאחד השירים: 'I hope you didn't expect that you'd get all of the attention. Now let's not get selfish Did you really think I’d let you kill this chorus?'
מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? באט איטס בדר איפ איי דו. שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? כן ואת דר'ז אה ריזון.. שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: אין כזה לדעתי :) השיר האחרון ששמעתם: עכשיו, דר'ז אה ריזון.. השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים:בילד גוד. עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה?לוסטפרופטס! זה יהיה מעניין. P: נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב:ליינג. אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה?לא. איך הגעתם לקומונה/פורום?סתם חיפשתי את השם בדף קומונות בתפוז כדי להירשם ולהצטרף. כמה זמן אתם אוהבים אותם?שנתיים
באים למפגש בפסח?אני מניחה שכן :) את מי כבר ראיתם מפה במציאות?אפאחד. עם מי הכי התחברתם מהפורום?אמ.. עדיין אפאחד
נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"?אבל לא ראיתי ;; אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)?לא. אני שנאתי אותו מהרגע הראשון שראיתי אותו בתמונות >> גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט?כן! נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי?אבלאבל.. ברנדון, מופע חשפנות.. לא נשמע טוב? D: רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD ם.ם מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מחכים שיגיע :) מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן?התמונה של ריאן! כפרוט על הגבות.
העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק?בטח שמצחיקות P: מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)?אני אצעק, אקפוץ, אתחרפן ואשתגע במשך.. 10 דקות ואז אשב ואהיה בהלם למשך.. שעה
אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה)לא.. אני חושבת
הודגש באמצעות האצבע החטטת של ריאן הכפרוטעלהגבות

DontWakeMeUp

New member
אוקי דוקי ../images/Emo163.gif

מה היה השיר האחרון ששמעתם? ליינג לייב דנבר בפלאפון
איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? טיים טו דאנס ליינג ואיטס בטר איף יו דו איזה שיר מרגש אתכם? ליינג ואיטס בטר איזה שיר מצחיק אתכם? שום דבר X: למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? נממממ לא יודעת טיים טו דאנס הפזמון למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? הרבה D: איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? ליינג. שורה אהובה מאחד השירים: איס איטס סטיל מי דאד מייק יו סווט
מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? תאמת סינס לא היה הראשון שלי [
] לא זוכרת
שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? כלום X: שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: טיים טו דאנס אני חייבת לדעת איזה קליפ הם היו עושים לזה
השיר האחרון ששמעתם: ליינג וד"א הייתה שאלה כזאת כבר
השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: איי רייט סינס עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? לא יודעת
נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: הכל!!!!! שיעשו הופעה של שלוש שעות לא אכפת לי לעמוד שם.! אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? לא
דוגרי יותר נוח D: איך הגעתם לקומונה/פורום? קומונה ואמ בטעות
כמה זמן אתם אוהבים אותם? מספיק זמן באים למפגש בפסח? בתקווה רבה. את מי כבר ראיתם מפה במציאות? שיר ואביב ראיתי בקטנה ואמ את נועם ראיתי אותה ליד שיר
עם מי הכי התחברתם מהפורום? שיר חן חנה אביב מיכל אמ. דורין המפגש של פוב היא חמודה [דורין קראת?!
] נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? שאלה מטרידה
חןןןןןן
אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? הוא לא יבוא איתם! גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? ברוררררררררר! נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? אני מקווה שלא יהיה קלטי עד אז... רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD זה כמו השיר של ביט 69 דומה לזה נוו יואו פאניק העתיקו חצופים NOT!!!!!!!!!!! אסור להשוות *מרביצה לעצמי* ~אחרי שעות~ *מתה* מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? רציתי אבל היא לא רוצה להכניס את הכרטיס אראי לאינטרנט בלה בלה בלה מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? הכל D: העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? ברנדון, הכל מצחיק
%^$&* מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? ~פה פעור~ ~אחרי שעה~ "פאק" רציני אני יהיה ככה. אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) ברוווור. נראה לי הקווים יהיו עמוסים XD הוא מוציא את התחתון מהתחת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כפרעליו
#^$@^&&%#^$@#

chen010189

New member
אני אוהבת שכולן פה דלוקות על ליינג

אני לא לבד
ואיזה שיר יש לביט 69?

DontWakeMeUp

New member
נווו זה ששר עיניים כמו שלך ושפתיים כמו שלך

ואוזניים וציצים ואף כן זה

למעלה